Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Merhaba  (Okunma Sayısı 12517 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Şubat 18, 2014, 13:21:02 ÖS »

Foruma Hoş Geldiniz
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Şubat 18, 2014, 13:25:03 ÖS »

Merhabalar hoşgeldiniz. Bende komşu il Bilecik ' ten Cengiz.
Eskişehir' e pek gitmiyorum ama gittiğim zaman vaktiniz/vaktim olursa tanışmak isterim.

Ayrıca Anadolu Üniversitesi Bilg. Müh. Fakultesinde, çok yakın bir arkadaşım öğretim görevlisi. (Özgür Özşen)  
Hani belki tanıyorsanız geldiğimde beraber sohbet ederdik. Tanımıyorsanız da tanışırdık.

Gerçi Özgür 'ün retro merakı yok.
Benim merakım ise sanal düzeyde, ama olsun maksat sohbet muhabbet.
« Son Düzenleme: Şubat 18, 2014, 13:26:49 ÖS Gönderen: cdemir » Logged

flimbo
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Şubat 18, 2014, 16:19:37 ÖS »

Bence bu iş için anakartı arızalı bir Amiga kullansan daha iyi olur gibime geliyor. Çalışan bir Amiga'ya kıyma yazıktır.

Klavye için de Keyrah v2 isimli bir çözüm mevut istediğini yapabilmen için ama sadece Amiga 600/1200 klavyelerini destekliyor.
Keyrah'ı ilk defa duydum ama epey ilginçmiş. A500 desteği neden yok acaba, merak ettim..

Selamlar. Hoş geldin.

Amiga 500 projesindeki amacın yine Amiga oyunlarını çalıştırmaksa Turbo+WHDLoad veya Floppy Emulatör seçenekleri de değerlendirebilirsin. Bu konularda bolca bilgi forumda var.
merhaba wizofwor, bilgi için teşekkürler..

Foruma Hoş Geldiniz
teşekkürler Gökhan, selamlar

Merhabalar hoşgeldiniz. Bende komşu il Bilecik ' ten Cengiz.
Eskişehir' e pek gitmiyorum ama gittiğim zaman vaktiniz/vaktim olursa tanışmak isterim.

Ayrıca Anadolu Üniversitesi Bilg. Müh. Fakultesinde, çok yakın bir arkadaşım öğretim görevlisi. (Özgür Özşen)  
Hani belki tanıyorsanız geldiğimde beraber sohbet ederdik. Tanımıyorsanız da tanışırdık.

Gerçi Özgür 'ün retro merakı yok.
Benim merakım ise sanal düzeyde, ama olsun maksat sohbet muhabbet.
Merhaba Cengiz, Eskişehir'e uğradığınızda beklerim. Özgür'ü tanımıyorum ama muhabbete her zaman varım

amigaturk
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Şubat 18, 2014, 22:30:05 ÖS »

hoşgeldin arkadaşım , siten tatminkar ve çok hoş olmuş , tebrikler başarıların devamını dilerim
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: