Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 15   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Evde PCB Yapımı  (Okunma Sayısı 203304 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #135 : Haziran 15, 2014, 17:13:30 ÖS »

@Lionheart sen sanalpazar üzerinden birisine PS3 için Hori arcade stick sattın mı, hatta o kişi DH'dendi.

Evet dostum sattım.Yoksa o sen miydin
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #136 : Haziran 15, 2014, 17:29:49 ÖS »

@yavuzG: her zaman tekrar ettiğimiz gibi, projeyi takip etmek ayrı bir mutluluk, fotoğrafları görmek ayrı...Bir board'un sanat eseri gibi görüleceği hiç aklıma gelmezdi..Ama sunum, yapım, hepsi bu boardları o kategoriye sokuyor...Tebrikler, teşekkürler.

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #137 : Haziran 15, 2014, 21:56:19 ÖS »

@yavuz proxxon un hangi modelini kullanıyon bende mf70 var on a tablası benziyor üst matkap kısmı tamaen faklı

TBM 220 kullanıyorum. MF70 konusunda çok gittim geldim. Hatta bazen hala acaba MF70'mi alsaydım, sonra modlayıp otomatik CNC/PCB delici v.s yapabilirdim diye düşünüyorum ancak benimkisi manuel sütun matkap (bench drill)olan versiyon.

AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #138 : Haziran 15, 2014, 22:06:27 ÖS »

Valla alakasız olacak ama LW3D yöneticiliği bırakmışsın ?(=O) Emekliliğe ayrılmışsın zaar:)
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #139 : Haziran 16, 2014, 10:04:44 ÖÖ »

yok canım...Ben gönüllerin yöneticisiyim öyle kolay bırakamam

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #140 : Haziran 16, 2014, 10:39:01 ÖÖ »

Valla alakasız olacak ama LW3D yöneticiliği bırakmışsın ?(=O) Emekliliğe ayrılmışsın zaar:)

haa pek anlamamıştım önce sonra farkettim avatardaki "Üye" ibaresini ne iş?

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #141 : Haziran 16, 2014, 11:22:47 ÖÖ »

yöneticiliği diğer arkadaşların üzerine yıktım, ufaktan kaçıyoooo rrr um (burası uzaklaşan bir sesle okunacak - ne demekse)

Zaten yönetici olarak bir hesaba sahibim. LW3D'nin yönetici ibaresi, mesajlara müdahale ve düzenleme için, bir kolaylıktı. sağolsun yeni yönetici arkadaşlarımızla forum içi düzenlemeye eskisine göre daha az ihtiyaç duyuyorum. Diğer yönetici arkadaşlarımızın aksine tartışmayı da seviyorum sanırım...Yeri geldiğinde tartıştığım kişilerin özgürce "kral çıplak" diye bağırabilmelerine imkan tanımak istedim... Kendime biraz özgürlük tanıdım

XtremeG
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #142 : Şubat 16, 2015, 20:32:20 ÖS »

Yavuz abi merhaba, foruma yeni üye oldum, aranıza yeni katıldım. Pcb yapımı ile ilgili internette dolaşırken buralara kadar geldim Amatör olarak elektronik ile uğraşmaktayım. Size sormak istediğim bu soğuk kalay'ı nereden temin edebiliriz Türkiye içerisinden. Kaç gündür yaptığım araştırmalarda olumlu birşey elde edemedim.
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #143 : Şubat 16, 2015, 22:38:49 ÖS »

Yavuz abi merhaba, foruma yeni üye oldum, aranıza yeni katıldım. Pcb yapımı ile ilgili internette dolaşırken buralara kadar geldim Amatör olarak elektronik ile uğraşmaktayım. Size sormak istediğim bu soğuk kalay'ı nereden temin edebiliriz Türkiye içerisinden. Kaç gündür yaptığım araştırmalarda olumlu birşey elde edemedim.

Foruma hoşgeldin...

http://www.aklarkimya.com/

İletişim bilgilerinden buraya telefon ediyorsun ve hazırlatıyorsun. Ankara'daysan dükkandan alabilirsin. Şehir dışından da yaptıran oldu biliyorum...

Kolay gelsin

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #144 : Şubat 16, 2015, 22:39:38 ÖS »

Dolar tavan yapmadan 1 lt 40 TL idi.

XtremeG
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #145 : Şubat 16, 2015, 23:39:11 ÖS »

Dolar tavan yapmadan 1 lt 40 TL idi.

Foruma hoşgeldin...

http://www.aklarkimya.com/

İletişim bilgilerinden buraya telefon ediyorsun ve hazırlatıyorsun. Ankara'daysan dükkandan alabilirsin. Şehir dışından da yaptıran oldu biliyorum...

Kolay gelsin

İlginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim.
scorpion
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #146 : Şubat 22, 2015, 12:13:51 ÖS »

yavuz abi gene harika işler yapıyosun.. sen bir Markasın abi
XtremeG
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #147 : Şubat 23, 2015, 15:25:39 ÖS »

Arkadaşlar Merhaba, amonyum persülfat aldım denemek için. Bakır indirmede amonyum persülfat çözeltisi nasıl hazırlanıyor bilgisi olan var mıdır?
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #148 : Şubat 23, 2015, 16:14:44 ÖS »

Arkadaşlar Merhaba, amonyum persülfat aldım denemek için. Bakır indirmede amonyum persülfat çözeltisi nasıl hazırlanıyor bilgisi olan var mıdır?

Bilmiyorum denemedim ama internetten gördüğüm kadarıyla 30 derece ılık suya "göz kararı" atıyorlar. Hazırlaması çok kolay bir solüsyon galiba...

denemelerinizin sonuçlarını da paylaşırsanız seviniriz zira tutarlı bir sonuç elde ederseniz bendeki HCL ve peroksit bidonlarından kurtulmak istiyorum artık, tehlike arzetmeye başladı evde (Temizlikçi hatun biraz sakar da)

XtremeG
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #149 : Mart 05, 2015, 10:53:57 ÖÖ »

Yavuz abi merhaba, senin sipariş verdiğin satıcıdan Dynamask 5000 dry film solder mask sipariş ettim yaklaşık 1 ay oldu hala gelmedi. Senin siparişin kaç günde gelmişti abi. Posta takip numarası yok zaten, takipte edemiyorum. Bu arada amonyum persülfat geldi. Dry film photo resist malzemede bugün yarın gelir. Malzemelerim tamamlansın amonyum persülfat ile bakır indirme yapıp sonuçları paylaşacağım. 
Sayfa: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 15   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: