|
modelist
|
 |
« : Mart 02, 2014, 00:47:24 ÖÖ » |
|
:)Bazen bit pazarlarını gezmektense hurdacıları dolaşmayı daha eğlenceli buluyorum. İşte böyle birgünde karşıma köşede tertemiz kasası oldukça saglam bir commodore sx-64 ilişti, belkide istanbul'daki hurdacılarda sonunu bekleyen son commodore sx-64'dü ilk önce hurdacı arkadaşım cihazla ilgilendiğim için yüksek fiyat çekti, ilgilenmedim forumdan birkaç arkadaşıma bilgi verdim pek ilgilenen olmadı, bende bu hafta sonu tekrar ziyaret ettim ve sıkı pazarlıkla onu aldım. Gönlüm razı olmadı hurdacıda çürümesine. -Şimdi diğer konu ise cihaz çalışıyor fakat ekranda kaymalar var ayarlarına baktım pek beceremedim bukonuda yardımcı olabilecek arkadaşlarımız varmı. - diğer konu :)cihazın klavye kablosu eksik bu konuda duyan bilen haber verirse sevinirim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yavuzg
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 02, 2014, 01:44:11 ÖÖ » |
|
modelist, inanılmaz bir şans! resim falan paylaşsan imakının varsa... Bize niye denk gelmez böyel şeyler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
modelist
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 02, 2014, 06:42:36 ÖÖ » |
|
modelist, inanılmaz bir şans! resim falan paylaşsan imakının varsa... Bize niye denk gelmez böyel şeyler tabiki Yavuz kardeşim tozunu alayım temizlikten sonra resimlerini koyucam ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atlantis
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 02, 2014, 10:39:34 ÖÖ » |
|
Bence nerden nereye şeklinde resimleri eklesen süper olur. Retronun yeniden doğuşu makalesi gibi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AmigaFUN
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 02, 2014, 10:42:03 ÖÖ » |
|
Maliyeti ne oldu?
|
|
|
|
|
|
AmigaAmigaAmiga
|
|
|
|
33baba
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 02, 2014, 13:14:08 ÖS » |
|
ooooo sır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
modelist
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 02, 2014, 13:28:34 ÖS » |
|
fiyat konusuna pek girmek istemiyorum diğer arkadaşlar parasal tartışmalara girsin istemiyorum malum kıyaslamalar olur maliyet düşük oldu, ama extra kalvye kablosu için ebay'den alışveriş ile orta derecede bir maliyet diyelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 02, 2014, 16:25:00 ÖS » |
|
@modelist: nasıl ilgilenen olmadı diyorsun  lütfen...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
33baba
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 02, 2014, 17:19:31 ÖS » |
|
eger arızalı olarak 400 e aldı isen kimsenin ilgilenmemesi normal (bende bu cihaza müdahil oldum ama fiyat 400 denilince almadım doğal olarak ) sizle tanışmadık ama cihazın bulunduğu yere yakın ve ömeri tanıdığım için cihazı gördüm o yüzden yorum yapıyorum haddimizi astıysak kusura bakma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 02, 2014, 17:33:40 ÖS » |
|
Bunun aynı cihaz olduğunu konusunda şüphem var. Forumda bahsi geçen SX64 satılmış mı? Bu farklı diye düşünüyorum... (bir ihtimal)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
modelist
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 02, 2014, 19:03:52 ÖS » |
|
eger arızalı olarak 400 e aldı isen kimsenin ilgilenmemesi normal (bende bu cihaza müdahil oldum ama fiyat 400 denilince almadım doğal olarak ) sizle tanışmadık ama cihazın bulunduğu yere yakın ve ömeri tanıdığım için cihazı gördüm o yüzden yorum yapıyorum haddimizi astıysak kusura bakma
ne kusuru sizenle tanışıp tanışmadığımı hatırlamıyorum ama sitem edilcek bir durum yok gerçekten bu forumda sadece bu işi zevk ve hobi için takılanlardan birisiyim çok tartışmalar okuduk bu forumdaki arkadaşlardan bu durumlara düşmeyi gerçekten haz etmiyorum umarım birgün tanışırız isminizi dahi bilmiyorum 33baba diye hitap edeyim şimdilik...ama dogru bahsettiğiniz cihaz dediğiniz fiyatın altında aladım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
modelist
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 02, 2014, 19:14:54 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simon (Özay Turay)
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 02, 2014, 21:45:11 ÖS » |
|
Sanırım bir tek görüntü problemi var, ama o da kolayca halledilebilecek bir şey (birkaç potansiyometre ayarıyla) gibi duruyor. Güle güle kullanın. 
|
|
|
|
|
|
https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.comRetro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200 Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
|
|
|
|
modelist
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 02, 2014, 22:00:14 ÖS » |
|
Sanırım bir tek görüntü problemi var, ama o da kolayca halledilebilecek bir şey (birkaç potansiyometre ayarıyla) gibi duruyor.
Güle güle kullanın. Gülümseme diğer bir sorunda aşırı bir şekilde kulaklara rahatsızlık vericek dercede tiz sesi çıkarıyor rgb monitörü nedenini çözemedim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AmigaFUN
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 02, 2014, 22:23:26 ÖS » |
|
crt high pitched buzzing noise olarak google 'a bakabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
AmigaAmigaAmiga
|
|
|
|