|
atlantis
|
 |
« : Mart 21, 2014, 01:28:35 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar sonunda twitter engellendi. TTnet üzerinden giriş yapamıyoruz. Mahkeme kararıyla kapatıldı diyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatihcavus
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 21, 2014, 01:57:48 ÖÖ » |
|
İsabetli karar olmuş. Eleştiri ayrı Hakaret ayrı şeyler eleştiricem diye işin tadını kaçıyorlardı. Müslümanlara haraket ediyorlar kimsenin sesi çıkmıyordu iyi yapmışlar biraz dinlensin akıllanır.
Facebookta kapatılsın insanlar kitap okur. Commodore 64 kurup BOULDERDASH felan oynar yada eşe dosta ziyarete gider
bence daha iyi olur tabi buradaki hükümet karşıtları zıplar o ayrı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asit
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 21, 2014, 02:03:43 ÖÖ » |
|
Twitter acık arkadaşlar bağlantınız da bir sorun olmasın
|
|
|
|
|
|
Amiga 500 C64 Ps1 Ps2 Atari 2600 Sega mega drıve 2 Xbox 1 Xbox 360 Nintendo wii
|
|
|
|
Murat Çileli
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 21, 2014, 02:06:23 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asit
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 21, 2014, 02:22:56 ÖÖ » |
|
Bu da yanlı haber için bir örnek teşkil ediyor galiba ben giriyorum yada radikal deki kişilerre özel bir kapamadır belki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
byeni
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 21, 2014, 03:21:21 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asit
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 21, 2014, 03:36:15 ÖÖ » |
|
Abi tamam da siz dene dinizmi giremiyormusunuz ? ben giriyorum ve hatta Cem Yılmaz @CMYLMZ 12 dk. ance attıgı twit En son çıkan kapatsın beyler ! ...iyi uykular ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AmigaFUN
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 21, 2014, 07:17:59 ÖÖ » |
|
evet kapalı... hey allahım ya ne günlere kaldık... Türkiye' miz yakıştığı yere girdi sonunda! kuzey kore, iran vs ligine
edit: uygun bir vpn hizmetini kullanarak erişime devam edebilirsiniz. ios için örneğin hotspot shield.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 21, 2014, 07:42:13 ÖÖ Gönderen: AmigaFUN »
|
|
AmigaAmigaAmiga
|
|
|
|
byeni
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 21, 2014, 08:45:10 ÖÖ » |
|
DNS'leri değiştirirsen veya VPN kullanırsan tabiki girebiliyorsun. Sorun o değil ki, ülkemizin geldiği durum, AmigaFUN güzel açıklamış. Kapatılsın demekle olmuyor, senin hakkına tecavüz ediliyor ve sıra daha sonra başka şeylere gelecek, sorun o.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wizofwor
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 21, 2014, 09:15:56 ÖÖ » |
|
dos4gw'nin dediği gibi twitter uslu çocuk olup kullanıcı bilgilerini vermediği için oluyor tüm bunlar. Söyleyecek çok şey var aslında ama burada frenliyorum kendimi. Tahammülsüzlük hat safhada. Uğraştığımız şeylere bak. Jailbreak'siz iPhone'dan nasıl gireceğimi çözmeye çalışıyorum şu an. Bir şekilde ben girebilsem bile takpçilerim ve takip ettiklerim de aynı şekilde girecekler mi belli değil.
Not: 2008 senesinde yasaklanan Geocities'in 2009'da Yahoo fişini çekmiş olmasına rağmen halen yasaklı olduğunu biliyor muydunuz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atlantis
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 21, 2014, 09:18:35 ÖÖ » |
|
Adam akıllı oturup anlaşma zemimi kurmaları lazım. Yoksa yasaklama ile bir yere varamazlar. Onlar da biliyor Türkiye'de ki hukuksuzluğu ve bundan yararlanıyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tolga abaci
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 21, 2014, 10:06:59 ÖÖ » |
|
Bugüne kadar hakemlerle ilgili hiç konuşmadım...
Ama ben bu yasağı desteklemenin, iyi olmuş demenin arkasındaki psikolojiyi çözmeye çalışıyorum. Hayatımda uğraşıp, kafaya takıp da çözemediğim, anlayamadığım herhangi bir mekanizma, yapı olmadı... Ama bunu anlayamıyorum, aklım almıyor.
Neyse... daha yazardım da... Zıpladı denmesin şimdi.
|
|
|
|
|
|
"Finished products are for decadent minds." -- attributed to Hari Seldon, in Isaac Asimov's Second Foundation.
|
|
|
|
atlantis
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 21, 2014, 10:25:25 ÖÖ » |
|
Twitter'ı facebook'u bilmem neyi sevmeyebilirsin, kullanmayabilirsin ama verilen mesaj başka. Benim iletişim özgürlüğüm engellenemez.
Ortamı germemek adına sert konuşmak istemiyorum. Sadece demokratik tepkimi göstermekle yetiniyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witchdoktor
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 21, 2014, 10:27:09 ÖÖ » |
|
Bugüne kadar hakemlerle ilgili hiç konuşmadım...
Ama ben bu yasağı desteklemenin, iyi olmuş demenin arkasındaki psikolojiyi çözmeye çalışıyorum. Hayatımda uğraşıp, kafaya takıp da çözemediğim, anlayamadığım herhangi bir mekanizma, yapı olmadı... Ama bunu anlayamıyorum, aklım almıyor.
Neyse... daha yazardım da... Zıpladı denmesin şimdi.
Anlaşılan, Türkiye'de yaşamıyorsun sen... Seçimlerden sonra açarlar merak etmeyin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|