Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Twitter kapatıldı...  (Okunma Sayısı 64831 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tolga abaci
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Mart 21, 2014, 14:06:54 ÖS »

Ona ben küstüm, takip etmiyorum artık

Ben normalde Twitter bile kullanmıyorum ya . Ama mesele benim kullanmamam ya da kişisel olarak zarar görmem değil ki.

"Finished products are for decadent minds." -- attributed to Hari Seldon, in Isaac Asimov's Second Foundation.
ozgur106
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : Mart 21, 2014, 14:13:30 ÖS »

Cem Yılmaz son çıkan kapatsın diye twit atmış hahah

Commodore ve Amiga Dergisi Oyun Yazarı.

C64 Mini, A500 Mini, Playstation Classic, Playstation 2, Playstation 5
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : Mart 21, 2014, 14:26:59 ÖS »

Hey millet, atıp tutarken fazla abartmayın. Ne güzel şu fakirhanede gül gibi yuvarlanıp gidiyoruz. Ayrıca fişlenebilirsiniz de, benden söylemesi

Zaten TC kimlik no'larına ek olarak evlere de kimlik no veriliyormuş. Yakında İHA'lar kimlik ve ev no'ları ile ilişkilendirilip toptan dümdüz edilebilir
POLAT27
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #48 : Mart 21, 2014, 15:44:17 ÖS »

olayın özgürlükle alakası yok
bazı arkadaşlarda belirtmiş belli ülkelerde o ülkelerin istediğini
yapacaksın iş türkiyeye gelince yok

bazı bizim kendini özgürlük savaşcısı sanan kişi veya kurumlar
böyle bir müdahalede özgürlüklerin kısıtlandığını söyler
kimsenin toplumun huzurunu bozmaya hakkı yok

bir sözlükte peygamber efendimize hakaret edildiğinde
kimsenin sesi çıkmıyor

ama site kapatıldığında özgürlükler kısıtlanıyor diye kendinden geçiyorlar
hiçbir haddini bilmezin bu sitede veya başka bir yerde
hatam varsa kendimde dahil

İslamiyete, İslam büyüklerine, Türk milletinin büyüklerine, türk milletine hakaretin engellenmesini

özgürlüklerin kısıtlanması diye yazmasın

++++++++++++++

amiga  1200 açılmamış kutulu / amiga 600 hd açılmamış kutulu  / amiga 500 plus / amiga 500 / amida cd32 açılmamış kutulu / sega mega drive / sega master sytem / sega saturn açılmamış kutulu / sega dream açılmamış kutulu. commodore 64 sifir. commodore 64g  amiga 500 gotekli 4 adet.
POLAT27
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : Mart 21, 2014, 15:47:10 ÖS »

Benim sadece merak ettiğim sözüm ona sitenin kapatılmasına neden iki kişi yüzünden olduğu söyleniyor. Birisi bir vatandaş adına açılan hesabın kapatılması diğeri de BinAli Yıldırım !! için atılan twit. Sormak istediğim bu konuda bu kadar duyarlı!! olan TIB başkanlığı kurucumuz ATATÜRK'e hakaret eden bunca siteyi yaklaşık bir senedir defalarca şikayet etmemize rağmen (hem telefonda, hemde web'ten ihbar hattından yapılan şikayetlerle) hala sitelere erişimi engellememesi için ne söylenecek merak ediyorum.

Başbakan Erdoğan, daha öncede Atatürk aleyhine, Atatürk'e yönelik hakaretler içeren bir videoyu yayınlayan ve tüm uyarılara rağmen Youtube bunu umursamamıştı. T.C. Devletinin uyarılarını ciddiye almayan Youtube'a erişim yasaklanmıştı!

O ZAMAN HÜKÜMETE HELAL OLSUN DİYENLER; BUGÜN TÜRKİYE'Yİ TANIMAYAN, TÜRKİYE'Yİ İNGİLTERE VE FRANSA'DAN DAHA AŞAĞI GÖREN TWİTTER İÇİN HÜKÜMETE SALDIRIYOR!

Twitter şartlarımızı yerine getirene kadarkapalı kalacak!

alıntıdır...

amiga  1200 açılmamış kutulu / amiga 600 hd açılmamış kutulu  / amiga 500 plus / amiga 500 / amida cd32 açılmamış kutulu / sega mega drive / sega master sytem / sega saturn açılmamış kutulu / sega dream açılmamış kutulu. commodore 64 sifir. commodore 64g  amiga 500 gotekli 4 adet.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #50 : Mart 21, 2014, 15:56:12 ÖS »

ne diyorduk...

şimdi bende girecem topada

Arkadaşlar twitter, facebook, youtube...bunlar global markalar... Bu ortamlara milyarlarca insan giriyor, çıkıyor, yazıyor... Kontrol edilmesi, bir düzen olması muhakkak ki iyi olur. Ama bir deli kuyuya taş attı diye, kuyuyu kapatmanın ne anlamı var.

Forumlarda da bu olur...yüzlerce üye, aktif yazışır. Sorun yoktur. Günün birinde biri bir fikir ileri sürer. Vay efendim, bu forum şöyle, bu forumda tartışma eksik olmuyor, gıy gıy da gıy gıy... Ya geçin arkadaş bunları. Adam Atatürk'e hakaret edebilir, en kutsalına peygamberine edebilir... Sana bile küfür edebilir... Ama milyonlarca insan içinde o delinin sözüne itibar etmenin, bunu büyütüp reklamını yapmanın anlamı yoktur... Ha o mesaj, o video, o ses kaydı hakaret silinebiliyorsa, silinmesi için her şey yapılmalıdır.. Pire için yorgan yakmanın anlamı yok...

Gereğinden fazla siyasi bir ortam, gereğinden fazla birbirini dinlemeden, sıralanan sözler, sizleri de germiş... Boş verin bunları...Ne olacak bekleyip göreceğiz. Birbirinizle tartıştınız diye açılacağı yok...İnanın sizi de beni de  takan yok zaten...

« Son Düzenleme: Mart 21, 2014, 15:57:51 ÖS Gönderen: LW3D » Logged

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #51 : Mart 21, 2014, 16:26:04 ÖS »

Katılıyorum...

Arkadaşlar, bu konunun bu forumda tartışılmasının kaçınılmaz olacağını tahmin edebiliyordum. Sonuçta gündeme oturmuş bir konu. Türkiye - İngiltere maçı olsaydı ve biz kazanmış (muhtemel kaybetmiş  Kahkaha ) olsaydık o konu da ister istemez bu forumda yankı bulurdu.

Konu hakkında kişisel bir yorum yapmak istemiyorum (bu konu hakkında bir görüşüm olmadığı anlamına gelmiyor tabii ki) ancak dini, politik, milli v.s. türü konuları "küçük bir azınlığın oluşturduğu" bu tür özel bir forumda tartışmak, birbirimizi kırmak incitmekten öteye gitmez diye düşünüyorum.

Benim bu forumda yazı yazma sebebim "sadece konusuna odaklı" bir forum olduğu ve retro konularıyla ilgilenen ziyaretçi ve üyeler ile gerçek hayatta konuşmadığım konular üzerinde bilgi/deneyim paylaşımı içindir.

Bu sebeple, "herkezin hayat, politika, din ve milliyetçilik konularında kendini yakın hissettiği farklı görüşü vardır" diyerek pixellere, byte'lara ve bit'lere geri dönsek diyorum artık... 

Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #52 : Mart 21, 2014, 16:27:18 ÖS »

Pire için yorgan yakmanın anlamı yok...

İnanın sizi de beni de  takan yok zaten...

Aynen katılıyorum hocam.
AmigaFUN
Deneyimli

MC68060 inside!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #53 : Mart 21, 2014, 16:56:25 ÖS »

@yavuzg, tamam bytelara bitlere geri dönelim ama ben twitter üzerinden bir ton retro kaynağını takip ediyorum. Şimdi bak bu yüzden 53 TL/yıl VPN parası vermek zorunda kaldım. Devlet baba benim zararımı karşılasın Olacak iş mi bu? istiyorsan gir taip ettiklerime bak: @burakcatalyurek.

Gülünç olan ise bu artistik harakete, "yandaş" 'ı olsun, "yansız" 'ı olsun cup diye atlıyoruz işte...

vay öyledir de, böyledir de, özgürlükmüşte, yok benim değerime küfür etmiş de... geçiniz. Bunlar aşikar bahane.... hepimiz farkında aslında ama korkuyoruz işte...

AmigaAmigaAmiga
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #54 : Mart 21, 2014, 17:28:58 ÖS »

... istiyorsan gir taip ettiklerime bak: @burakcatalyurek.

yav, twitter'a giremiyorum, bi sorun mu var? Kahkaha Kahkaha

Şaka bi yana, konuyu "önemsizmiş" gibi göstermek değil niyetim.

Bu tür konuların tartışılması bu tür "limitli" katılımcının olduğu forumlarda hep sıkıntıyla bitmiştir. Sonuçta da kırgınlık, ekşi bir tad dışında geriye bir şey bırakmıyor...

Benim söylemeye çalıştığım buydu, yoksa korkmakla bir alakası yok, elbette benim de görüşüm var ama bunu tartışmanın yerinin "burası" olmadığını düşünüyorum sadece.

tabii bunlar benim kişisel düşüncelerim. farklı düşünenler tabii ki olacaktır...

fatihcavus
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #55 : Mart 21, 2014, 17:50:09 ÖS »

hep aynı şeyleri söylüyorum
dönüp dolaşıp aynı noktaya olayı getiriyorsunuz
sonra burası tartışma yeri değil vs vs

elbette yasaklar saçma olur
doğu bloku ülkelerinde olursun çinde olursun
herşeyi yasaklarlar hiçbiryere girip derdini anlatamazsın
ozaman başka

banane facebooktan veya kuş ciklemesinden

şimdi birşeyler yazıcam benimki silinecek bazılarının mesajı kalıcak
olan benim yazdıklarıma olucak

benim islami değerime küfür edene tepkim
bahane olmaz, ben ağır konuşurum, ağırda konuştum; benim açımdan başkasını bilmem

yok sen yandaşsın o yandaş yok sen x partidensin o o partiden
yok senin oyun cobanınki ile eşit değil, diğerininki eşit
yok biri alkolik, yok biri ayran kolik

benim değerlerime kimse küfür etmesin....

@yavuzg, tamam bytelara bitlere geri dönelim ama ben twitter üzerinden bir ton retro kaynağını takip ediyorum. Şimdi bak bu yüzden 53 TL/yıl VPN parası vermek zorunda kaldım. Devlet baba benim zararımı karşılasın Olacak iş mi bu? istiyorsan gir taip ettiklerime bak: @burakcatalyurek.

Gülünç olan ise bu artistik harakete, "yandaş" 'ı olsun, "yansız" 'ı olsun cup diye atlıyoruz işte...

vay öyledir de, böyledir de, özgürlükmüşte, yok benim değerime küfür etmiş de... geçiniz. Bunlar aşikar bahane.... hepimiz farkında aslında ama korkuyoruz işte...
« Son Düzenleme: Mart 21, 2014, 17:59:13 ÖS Gönderen: fatihcavus » Logged

wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #56 : Mart 21, 2014, 18:02:51 ÖS »

Sevgili fatihçavuş düşüncelerinin hiç birine katılmıyorum. Ama burası yeri olmadığı için cevap yazmıyorum. Senin de aynı şekilde davranmanı isterdim. Cevap gelmediği halde tekrar tekrar benzer mesajlar atmanı da anlayamıyorum.

fatihcavus
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #57 : Mart 22, 2014, 01:06:04 ÖÖ »

Silinen kısımdan devam ediyorum konuya son yazım sonra gökhan ustadan uyarı alıyoruz!

sayın wizofwor adını bilmiyorum profil bilgilerin gizli kalmış

1-) Düşüncelerime katılmanı beklemiyorum.

2-) Bazılarına şirinlik olsun bana cevap yazsınlar diye yazmadım

3-) Evet dediğin gibi burası yeri değil senin düşüncelerine katıldığın
insanların cevapları burada kalır benimkiler silinir. Genellikle böyle olur
ne olursa olsun gökhan ustaya saygım sonsuzdur.

4-) Mesaj aynı veya farklı bahaneci duruma mesaj yazdım

5-)  ABD ve AVRUPA BİRLİĞİNİN KUŞ CİKLEMESİ KONUSUNDA sesi fazla çıkıyor. Adalet ve hükümet doğru yolda benim düşünceme göre bir sıkıntı yok. Rabbim ülkemizi karıştıranlardan bizi korusun

SAYGILARIMLA

Sevgili fatihçavuş düşüncelerinin hiç birine katılmıyorum. Ama burası yeri olmadığı için cevap yazmıyorum. Senin de aynı şekilde davranmanı isterdim. Cevap gelmediği halde tekrar tekrar benzer mesajlar atmanı da anlayamıyorum.

guru68
Deneyimli

arıyor: SONY MSX

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #58 : Mart 22, 2014, 06:16:13 ÖÖ »

ATAM SEN KALKDA BEN YATAM!
xeon83
Ziyaretçi
« Yanıtla #59 : Mart 22, 2014, 10:24:00 ÖÖ »

Silinen kısımdan devam ediyorum konuya son yazım sonra gökhan ustadan uyarı alıyoruz!

sayın wizofwor adını bilmiyorum profil bilgilerin gizli kalmış

1-) Düşüncelerime katılmanı beklemiyorum.

2-) Bazılarına şirinlik olsun bana cevap yazsınlar diye yazmadım

3-) Evet dediğin gibi burası yeri değil senin düşüncelerine katıldığın
insanların cevapları burada kalır benimkiler silinir. Genellikle böyle olur
ne olursa olsun gökhan ustaya saygım sonsuzdur.

4-) Mesaj aynı veya farklı bahaneci duruma mesaj yazdım

5-)  ABD ve AVRUPA BİRLİĞİNİN KUŞ CİKLEMESİ KONUSUNDA sesi fazla çıkıyor. Adalet ve hükümet doğru yolda benim düşünceme göre bir sıkıntı yok. Rabbim ülkemizi karıştıranlardan bizi korusun

SAYGILARIMLA

Amin.
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: