Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Twitter kapatıldı...  (Okunma Sayısı 64844 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #75 : Mart 27, 2014, 20:30:30 ÖS »

Söylenecek söz yok maalesef.Umarım bu yanlış ve talihsiz karardan hemen vazgeçilir.
guru68
Deneyimli

arıyor: SONY MSX

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #76 : Mart 27, 2014, 20:44:02 ÖS »

allah belasini versin...
Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #77 : Mart 27, 2014, 22:52:44 ÖS »

Cyber Ghost 5 VPN programı ile bütün engellenmiş sitelere erişim sağlayabilirsiniz.
AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #78 : Mart 27, 2014, 22:55:22 ÖS »

"Her millet layık olduğu şekilde yönetilir" ne doğru bir söz.
atlantis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #79 : Mart 28, 2014, 00:05:20 ÖÖ »

FF de anonymox varsa sıkıntı yok Kahkaha

Truva Linux
http://www.truvalinux.org.tr
http://retromiga.blogspot.com
--------------------------------
Banana ARM Türkiye Destek Sitesi
https://www.bananapi.gen.tr
AmigaFUN
Deneyimli

MC68060 inside!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #80 : Mart 28, 2014, 01:06:48 ÖÖ »

hayır o değilde, bu salak herifler url bazlı önleme sistemini mi devreye almaya çalışıyorlar nedir? internet nasıl yavaş, nasıl yavaş. "Yasal" olarak man in the middle olacaklar ama heralde ekipmanları mı boktan nedir ? anlmadım. interneti gebertiler.

AmigaAmigaAmiga
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #81 : Mart 28, 2014, 09:33:51 ÖÖ »

Birazcık akıllandılar. Ama sadece birazcık. Artık sadece yerel DNS sunucularından müdahale yapmıyor, ayni zamanda site ip'lerini ve kullanilabilecek alternatif DNS ip'lerini de bloke ediyorlar.

Fakat bu sitelerin mobil aynaları olduğunun şuurunda değiller.
Bu yuzden m.youtube.com ve m.twitter.com'dan girilebiliyor.

Alper
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #82 : Mart 28, 2014, 09:46:10 ÖÖ »

Aklınızda olsun Opera mini veriyi kendi sunucuları üzerinden aktardığından her türlü engellemeyi aşıyor. Masaüstü versiyonunda da turbo özelliğinin benzer bir yan etkisi var.

Chrome için de ZenMate'e geçtim. Çok güzel çalışıyor.

EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #83 : Mart 28, 2014, 10:14:54 ÖÖ »

Günaydın, Hızlı ise böyle deneyeyim ders çalışacağım donup duruyor konuya kendimi veremiyorum. lanet adamlar neden bu kadar çok korkuyorlarsa  (interneti de yakında kapatırlarsa şaşırmam)  milyonları zor tutuyormuş pardon milyarları Masum) yakında şeyi tutacak umarım. Hayırlı cumalar. Unutmadan sanki internette bir sıkıntı var hızım çok iyi ama sayfa açarken bekletiyor bu ne saçmalık anlayamadım

Aklınızda olsun Opera mini veriyi kendi sunucuları üzerinden aktardığından her türlü engellemeyi aşıyor. Masaüstü versiyonunda da turbo özelliğinin benzer bir yan etkisi var.

this is amiga speaking.
fatihcavus
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #84 : Mart 28, 2014, 11:01:27 ÖÖ »

Hayırlı cumalar

lafım sevgili mod - ve yöneticilere

site konuları haricinde olayı genişletiyorsunuz

aksi fikir beyan edince
yok site bazı kesim rahatsız oluyor yok ,amacı dışına çıkıyor

yönetimin kalıp ve şekli belli
o yüzden karşı yorum yazmıyorum

saygılarımla

Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #85 : Mart 28, 2014, 11:10:20 ÖÖ »

Ben de Zenmate'i kurarak sorunu çözdüm hocam.
« Son Düzenleme: Mart 28, 2014, 11:11:56 ÖÖ Gönderen: lionheart » Logged
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #86 : Mart 28, 2014, 11:16:08 ÖÖ »

FatihCavus:
Nerden başlasam nasıl anlatsam....

Konu Twitter'dan başladı... Twitter'la ilgili iddianız, "benim dinime inancıma sövene ben karşı çıkarım" tarzında oldu... Bunun ne kadar anlamsız ve gereksiz olduğunu yazmaya gerek duymadım. Eğer İsmet Özel adına açılan hesap ya da samsunda bir bayan adına açılan hesap ya da Binali Yıldırım'ın öncelikleri sizin "İslamiyete, İslam büyüklerine, Türk milletinin büyüklerine, türk milletine" ya da özeliniz kapsamına giriyorsa, burada sizi desteklememizi haklı görmemizi beklemeyin... (Twitter yasağının gerekçesi ve mahkeme kararı bu üçüyle alakalı...Dinle, inançla uzaktan yakından alakası yok)

Yukarda insanlar yasağın kendilerine verdiği zarardan bahsediyor. Bazıları nasıl aşılacağından bahsediyor. Bunların forumda konuşulmasıyla ilgili bir sakınca görmüyorum. Gerekli mi? değil...Ama sorunda değil. Kişisel olarak guru68 arkadaşımızın mesajından rahatsız oldum... Bu forumdaki insanların tasvip edeceği ya da hitabet dili böyle olmamalı (olmadığınıda biliyorum)...

Çok kasmaya, gerek yok... Yukardakilere yazacak bişeyde yok zaten...

Not: Emrez'in yazdıkları gözümden kaçmış... Bunlar gerçekten hoş değil... O kadar diyoruz, diyoruz ama bazen boşa konuştuğumuzu düşünüyorum. Bu tür içeriği, bela okumaları, lanetleri yapabileceğiniz başka ortamlar vardır. forumda böyle şeyler paylaşmayın yazmayın...

Not2: Yönetimden kastın bensem, benim kişisel görüşümle, düşüncelerimle, moderasyon arasında bir benzerlik yok... Kişisel görüşlerimi fikirlerimi twitter, facebook ya da blogumda görebilirsiniz. Forum bana ait bir ortam değil, kendi kişisel görüşlerimi aksettirdiğim bir yerde değil... Beni tanıyanlar bunu çok iyi biliyorlar. Sizde zamanla öğrenirsiniz...
« Son Düzenleme: Mart 28, 2014, 11:45:59 ÖÖ Gönderen: LW3D » Logged

tolga abaci
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #87 : Mart 28, 2014, 11:49:53 ÖÖ »

@fatihcavus: Sizin daha önceleri forumda yazmakta olan izmir-master isimli kullanıcı ile bir ilginiz var mıdır? Yanlış hatırlamıyorsam bu arkadaş bundan sonra forumda yazmayacağını beyan etmişti. İfade tarzınız çok benzediği ve yazdıklarınızın politik görüşlerinizden ötürü silindiğini iddia ettiğiniz için soruyorum. Eğer herhangi bir ilginiz yoksa şimdiden özür dilerim.

Kişisel olarak da, bu thread'de yapılan yorumlardan bazıları, politik görüşlerinden bağımsız olarak beni çok rahatsız etti, seviyeyi lütfen düşürmeyelim arkadaşlar, ben de ağzıbozuk bile sayılabilecek bir insanımdır esasında, hatta böyle uyarıları en son yapacak insanlardan biriyim ama, yanlış üslüp insanı haklılıktan haksız konumuna düşürür.

"Finished products are for decadent minds." -- attributed to Hari Seldon, in Isaac Asimov's Second Foundation.
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #88 : Mart 28, 2014, 12:07:21 ÖS »

Bakın güzel bir önerim var;

Burada text ortamındayız,duygu ve düşüncelerimizi,text üzerinden istesekte net bir şekilde anlatamıyoruz.

O yüzden bukonuları burada donduralım,mayıs ayında 7dx partisi var.Zaten mayıs da havalarda sıcak olur.Gelin partiye dışarıda,otururuz banklara,hepinize çay,kahve'de benden.

Sabaha kadar tartışırız.Hemde düşüncelerimizi net bir şekilde anlatabliriz.
POLAT27
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #89 : Mart 28, 2014, 12:14:45 ÖS »

Hayırlı cumalar

lafım sevgili mod - ve yöneticilere

site konuları haricinde olayı genişletiyorsunuz

aksi fikir beyan edince
yok site bazı kesim rahatsız oluyor yok ,amacı dışına çıkıyor

yönetimin kalıp ve şekli belli
o yüzden karşı yorum yazmıyorum

saygılarımla

A++++++++

amiga  1200 açılmamış kutulu / amiga 600 hd açılmamış kutulu  / amiga 500 plus / amiga 500 / amida cd32 açılmamış kutulu / sega mega drive / sega master sytem / sega saturn açılmamış kutulu / sega dream açılmamış kutulu. commodore 64 sifir. commodore 64g  amiga 500 gotekli 4 adet.
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: