Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 ... 5 6 [7]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Twitter kapatıldı...  (Okunma Sayısı 64848 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
POLAT27
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #90 : Mart 28, 2014, 12:21:41 ÖS »

dün   kuran kursları kapatılırken    imam  hatipler  kapatılırken  ses  etmeyenler  bugün twiter  ve  youtube  kapandı  diye   özgürlük   muhabbetleri  yapmasın...  dün  sırf  başı  kapalı diye annemi  benim  yemin törenime  girmemesi için  yüzüne kapıyı    kapatılırken  ses etmeyenler  bügün özgürlükten bahsetmesin.  dün benim kardeşimi başı kapalı diye  üniversite kapılarını kapatılırken   etmeyenler  bügün özgürlükler  kısıtlanıyor diye  ses  etmesin....  DÜN  G8  zirvesinde     ingiltere  twiter a   güvenlik sebebi ile erişimi engelleeken  ses  etmeyenler  bugün özgürlükden   bahsetmesin..  dün almayada  hamburg  da  çıkan olayları yayınladı diye  trt  ti  kablolu dan çıkaran almanyaya   ses etmeyenler  bugün  özgürlükden bahsetmesin...  ÇIKARIN YÜZÜNÜZDEKİ  MASKELERİ  ZİRA  ARTIK  GERÖEK YÜZÜNÜZ  GÜN GİBİ  ORTADA  NE LÜZÜM VAR  BİRBİRİMİZİ  KANDIRMAYA...   Daha  çok yazarımda  neyse...

amiga  1200 açılmamış kutulu / amiga 600 hd açılmamış kutulu  / amiga 500 plus / amiga 500 / amida cd32 açılmamış kutulu / sega mega drive / sega master sytem / sega saturn açılmamış kutulu / sega dream açılmamış kutulu. commodore 64 sifir. commodore 64g  amiga 500 gotekli 4 adet.
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #91 : Mart 28, 2014, 12:25:32 ÖS »

Hayırlı cumalar

lafım sevgili mod - ve yöneticilere

site konuları haricinde olayı genişletiyorsunuz

aksi fikir beyan edince
yok site bazı kesim rahatsız oluyor yok ,amacı dışına çıkıyor

yönetimin kalıp ve şekli belli
o yüzden karşı yorum yazmıyorum

saygılarımla

A++++++++

Sevgili arkadaşlarım,
inanın bizleri tanımadığınız,fikirlerimizi ve görüşlerimizi bilmediğiniz için,önyargılı davranıyorsunuz.

Bakın burada retro amaçlı güzel bir ortam,oluşturmaya çalışıyoruz.Tabikii herkes fikrini beyan edecek ve etmelidir.

Fakat bazen sapla saman birbirine giriyor.O yüzden en başından beri diyoruzki,bu tür konuların tartışılacağı yer,platform,ortam burası değil.

Bazı şeyleri belli bir yerde bırakmak lazım.

Önerimi tekrar ediyorum.

Gelin 7dx partisine sabaha kadar konuşalım.Ama burada bulunma amacımızın çokta dışına çıkmayalım.

Günlük olaylardan,konulardan kaçmak,biraz rutinlerin dışına çıkmak için kullandığımız bu tür ortamları lütfen amacına uygun kullanalım.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #92 : Mart 28, 2014, 12:51:41 ÖS »

@polat27: kendini ifade ettin özgürlüğünü yeterince kullandın mı ? Ne geçti eline? CGTR'ye nasıl bir katkıda bulundun. ya da burada belli bir konu çerçevesinde bir araya gelmiş insanlara ne kattın ? Kimsenin bunu yapmaya hakkı yok. İnsanlar projeler ortaya koyup birşeyler paylaşmak, yardımlaşmaya çalışırken bunları foruma taşımayı adlandırmakta zorlanıyorum...

Eğer bu forum konusu dışında kalmayı tercih ediyorsanız, profilinizden üyeliğinizi silebilirsiniz. Bela okuyanlar, kaba bozuk konuşanlar, sözüm aynı zamanda sizlere de. Internette bunları rahatça yazabileceğiniz, tartışabileceğiniz, yerler var.. Bizim ilgi alanımız ve konumuz farklı... Anlamamışsınız...

wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #93 : Mart 28, 2014, 13:06:07 ÖS »

Cevap hakkı doğduğunu düşündüğüm için bunları yazmak zorunda hissettim.

Bir haberleşme platformu olan twitter muhalefetin sesini kısmak için kapatıldı. Bu yapılırken özel hayatın gizliliği ve twitter'ın kullanıcı bilgilerini vermemesi bahane edildi. Dünkü ses kaydından sonra da youtube kapatıldı. Bu sefer de ulusal güvenlik bahane edildi. Halbuki malum görüşme dinlenmiş, kaydedilmiş, ses kayıtları internet üzerinde paylaşılmış yani atı alan Üsküdarı geçmişti. Bu saatten sonra sıradan vatandaşın kayıtlara ulaşması ne tür bir güvenlik açığı oluşturuyor bana izah edemezsiniz.

Bu yasaklar yüzünden bir çok insan sıkıntı içinde. Duyurularını Twitter üzerinden yayınlayan yardım kuruluşları bu imkanlarını kaybetti mesela. Youtube üzerinden yayın yapan -çok uzağa gitmeye gerek yok- sitemiz üyesi Cengiz Ermiş ve Levent Pekcan'ın izlenme oranları acaba ne kadar düştü? Kaldı ki Levent bu işi ticari olarak yapıyordu onun durumu daha da kötü.

Durum bu çercevede iken bu yasakların savunması "Geçmişte siz bizim hayatımıza müdahele ettiniz. Şimdi de  biz twitter, youtube üzerinden size müdahele ediyoruz." olamaz. Bir tiyo vereyim ulasal güvenlik daha geçerli bir savunma. Bir kere siz kimsiniz? Biz kimiz? Ben farketmeden ülkeyi twitter karşıtı dindar kesim ve twitter'a giren ateist güruh diye ikiye mi ayırdık? Yukarıda bahsettiğim zarar gören arkadaşların size müdahele edenlerle bağlantısı nedir? Sizin görüşünüzdeki insanlar düne kadar bu mecralardan faydalanmıyor muydu?

POLAT27
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #94 : Mart 28, 2014, 13:08:23 ÖS »

@polat27: kendini ifade ettin özgürlüğünü yeterince kullandın mı ? Ne geçti eline? CGTR'ye nasıl bir katkıda bulundun. ya da burada belli bir konu çerçevesinde bir araya gelmiş insanlara ne kattın ? Kimsenin bunu yapmaya hakkı yok. İnsanlar projeler ortaya koyup birşeyler paylaşmak, yardımlaşmaya çalışırken bunları foruma taşımayı adlandırmakta zorlanıyorum...

Eğer bu forum konusu dışında kalmayı tercih ediyorsanız, profilinizden üyeliğinizi silebilirsiniz. Bela okuyanlar, kaba bozuk konuşanlar, sözüm aynı zamanda sizlere de. Internette bunları rahatça yazabileceğiniz, tartışabileceğiniz, yerler var.. Bizim ilgi alanımız ve konumuz farklı... Anlamamışsınız...

bana  verdiğin tepkiyi  diğer bela  okuyan kaba  konuşan kişilerede vermeni beklerdim...    Siz  yönetici  olarak  görüşünüz  ne olursa olsun  üyelere eşit  davranmakla   mükellefsiniz.    Ama  bazı arkadaşlara  tepki verme  yada vermeme  şeklinde  bence eşit davranmıyorsunuz... ...    Sizin yönetici olarak vurguladığınız   Forma bu konuları taşımayın olayı biraz geç kalmadımı..  Madem  böyle düşünüyorsunuz en başından  konu  açıldığında    konuyu kitler tepkinizi  koyardınız.  Ama  tepkiniz  benim  ve benim gibi  düşünenlere...  Bu konuyu daha fazla  uzatmayacağım... saygılar...

amiga  1200 açılmamış kutulu / amiga 600 hd açılmamış kutulu  / amiga 500 plus / amiga 500 / amida cd32 açılmamış kutulu / sega mega drive / sega master sytem / sega saturn açılmamış kutulu / sega dream açılmamış kutulu. commodore 64 sifir. commodore 64g  amiga 500 gotekli 4 adet.
tolga abaci
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #95 : Mart 28, 2014, 14:07:21 ÖS »

bana  verdiğin tepkiyi  diğer bela  okuyan kaba  konuşan kişilerede vermeni beklerdim...  

Vermiş ya işte tepki, daha ne yapsın adam. Ki ondan önce de ben yazdım üslubumuza dikkat edelim diye. Yani tanımıyorsun da LW3D'yi, bilsen böyle söylerken yaptığın haksızlığın boyutunu...

Evet sana ve ailene büyük haksızlıklar yapılmış, samimi olarak, "maskesiz" olarak söylüyorum çok üzgünüm bu konuda. Türkiye zaten bir haksızlıklar ülkesi, ama bu yanlışlara devam etmek, devam etmesine izin mi vermek lazım, iki yanlış bir doğru eder mi? Nereye varacak bu işin sonu?

Ha kişisel açıdan nereye vardı onu söyleyeyim, forumdan soğudum o oldu.

Bu yasaklar yüzünden bir çok insan sıkıntı içinde.

İşin özgürlük yanı benim için en önemli kısmı, ama bahsettiğin tarafı da önemli. Biz hem gündüz işimizde hem de hobi olarak dünya çapında kullanılabilecek müşterisi olacak teknolojik uygulamalar, projeler geliştirmeye çalışalım. Adam gelsin burada Twitter'ın Youtube'un kökünü kazısın... Millet köküyle gülüyor bize ya.

"Finished products are for decadent minds." -- attributed to Hari Seldon, in Isaac Asimov's Second Foundation.
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #96 : Mart 28, 2014, 14:09:28 ÖS »

Sustum

Alper
shadow of the beast
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #97 : Mart 28, 2014, 14:16:14 ÖS »

ben yazarsam atılırım gönlüm de fikrimden herkesten yana..

sayın lw3d mesaj hakkımın arttırılmasını istiyorum . ayrımcılık yapılmasın proje derseniz proje çok hayata geçirmekte güzel.

ben 3 sınıf aşalık bi insan değilim zenginim param var pulum var
ne istiyorsanızda paylaşırım zate bunu hep yapıyorum.

ben burada gördüm muameleyi anamdan babamdan görmedim.sizden gördüm.
kırgında değilim pişmanda ..

kimse kimseye yukardan bakmasın soruya soruyla cevap vermesin

şimdi dicem polatta haklı e  lw3d haklı nasıl bi çelişkidir bu
2 sevdiğim insan..

en büyük zenginlik gönüllere feth etmektedir.

bende sizin gibi sıradan insanım. ayda 40 50 bin kazanmakla insan olduğumu burada ben bile anlayamıyorum.

bu konuyu kilitleminizi rica ediyorum kimseyide korumayalım zamanın akışına bırakalım.
Gökçe Bozkurt
Deneyimli

Nigripinis

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #98 : Mart 28, 2014, 14:17:13 ÖS »

Ülkemiz öyle bir sınavdan geçiyor ki , hepimiz gerginiz.
Görüşümüz ne olursa olsun, huzur bulduğum şu platformda bile, saygılı konuşamıyoruz.
İnsan olmayı öğrenemiyoruz.

Madem farklı düşünce sahipleri olarak anlaşmayı bırakın, tratışamıyorsunuz , susalım bari de RETRO konuşsun.

Forum yöneticisinin sabrına teşekkür ediyorum.

A4000|FastlaneZ3|RetinaZ3|Tandem Ide|CF
A2000|G-Force 040/33|Cybervision64-3D|
A2000|Mobo|GVP HX-2000-II|Supra 8Mb
A2000|Mobo|8Up!6Mb
A1200|PPC 040/25/200|Mediator Sx|Vodoo4500|256Mb
A1200|Hawk 8Mb|CF
A1200|Mobo|Elbox 4Mb
A600|ACA030|Indivision ECS|A604|CF
A600|Mobo|A
Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #99 : Mart 28, 2014, 14:23:02 ÖS »

Bu tarz konuların sonunda hep kırgınlık olacağını, o yüzden buradan konuşmanın uygun olmadığını daha önce de söyledik. Dikkat ettiyseniz bu zamana kadar hiç yorum yapmadım. Bu aşamadan sonra da yapmayacağım. Çünkü bunun yeri burası değil.

Konuyu kilitlemenin doğru olduğunu düşünmüyorum (şahsi görüşüm) ama gerekli görürse yöneticimiz olaya el atacaktır.

Bırakın bu muhabbetleri şimdi de söyleyin bakalım: Bugün retrolarınız için ne yaptınız? Paylaşın projeleri ilgili bölümlerde, paylaşılanlara yorum yapın, yardım isteyin veya yardım isteyenlere yardım edin. Bizim forumumuz bu amaçla kuruldu.

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #100 : Mart 28, 2014, 14:39:04 ÖS »

Bu pek adil olmayan bir sınava benziyor yinede umarım herşey yoluna girer. Öyleki maddi yada manevi kazançlar, ufak tefek çıkarlar işler kötüye giderse hiç bir fayda sağlamaz. Ben kendimden fazla gelecek nesilleri ve evladımı düşünüyorum. Onların huzurunu düşünüyorum. Padişahlık dönemine geri döndük resmen ancak daha ağır vergi yükü ve adaletsizlikler ile.
Ülkemiz öyle bir sınavdan geçiyor ki , hepimiz gerginiz.

this is amiga speaking.
ozgur106
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #101 : Mart 28, 2014, 14:40:16 ÖS »

özay a katılıyorum

Commodore ve Amiga Dergisi Oyun Yazarı.

C64 Mini, A500 Mini, Playstation Classic, Playstation 2, Playstation 5
Sayfa: 1 ... 5 6 [7]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: