Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetPİM? KİM ?? UKİM ??? Ptt'de neler oluyor.
Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: PİM? KİM ?? UKİM ??? Ptt'de neler oluyor.  (Okunma Sayısı 187806 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #105 : Nisan 24, 2015, 15:01:48 ÖS »

3 saat önce çinden gelen siparişimi teslim aldım. 2 haftada gelmiş oldu her zamanki gibi.

segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #106 : Temmuz 28, 2015, 23:04:47 ÖS »

Selamlar. Başakşehir UKİM de sorun yaşayan var mı? Yurt dışından gelen paketim 1 haftadır Başakşehir UKİM de bekletiliyor hiç bir hareket yok sorun nedir acaba. Önceden Zeytinburnu'na gidiyordu en fazla 2 gün sonra PİM e geçiyordu anlamadım.

yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #107 : Temmuz 29, 2015, 00:02:36 ÖÖ »

bendede aynı 5 gündür Başakşehir  de
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #108 : Temmuz 29, 2015, 07:45:08 ÖÖ »

Ben en son Hadımköy'de sorun yaşamıştım. Ankara'daki başmüdürlüğü arayıp, ortalığı ayağa kaldırınca kargolarım beklemeden ışık hızıyla gelmeye başladı Kahkaha Ayrıca Bimer üzerinden de şikayet edebilirsiniz. İlgileniyorlar
i_r_on
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #109 : Temmuz 29, 2015, 23:20:14 ÖS »

China post registered air mail olanlar bu aralar takır takır geliyor. Takipsiz olanlar ise şansa kalmış.

Hatta şaşırdım geçen gün ptt'den postacı aradı sizin bir paketiniz vardı bende dağıtılmamış gözüküyor falan dedi şaşırdım

ps: Olmasa da sorun yaşamayacaklarımı takipsiz veriyorum.
« Son Düzenleme: Temmuz 29, 2015, 23:21:54 ÖS Gönderen: i_r_on » Logged

Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001>

twitter | blog
yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #110 : Ağustos 03, 2015, 19:51:59 ÖS »

Benim kargo istanbulda bi gumruge girdi cikti birde ankarada gumrukte beklio bu nasil istir anlamadim artik sonu ne olur bilinmez
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #111 : Ağustos 03, 2015, 20:06:26 ÖS »

Benim kargoda gümrükte bekletiliyordu mail göndermiştim yazdım cevap yazmışlar.
Yarın acilen gidip almam gerek yoksa geri gönderirler. Hiç kağıt falan da gelmedi. İnsanlara eziyetten başka bişey değil. Sanki üzerinde faturası yok sanki açıp kontrol etmiyorlar.

Gönderiniz gümrük muayenesi sonucu Merkezimiz UKİMce ambara alınmıştır. Gerekli belgelerin size e-telgrafla da belirtilen şekilde Merkezimize 0212 5449141 nolu faks numarasına fakslanması durumunda adresinize sevk olunacak, aksi durumda bizzat alıcının Merkezimize gelip gönderiyi teslim alması istenecektir.
Gümrük mevzuatımız uyarınca yurtdışından gönderilen her türlü delici,kesici cisimler ve silah vb. Emniyet izni olmadan teslim edilememektedir.
İlaç,besin takviyesi,bitkisel ürünler vb. alıcı adına düzenlenmiş doktor tarafından kaşeli ve imzalı reçete ile ; ticari gönderiler fatura ile ; kozmetik vb. maddeler ise ancak beyanneme açılarak teslim edilebilmektedir.
Tüm diğer ürünlerle ilgili bilgiye Gümrük Bakanlığının sayfasından ulaşabilirsiniz.

Texas
Ziyaretçi
« Yanıtla #112 : Ağustos 03, 2015, 20:20:34 ÖS »

Haziran ve Agustos aylari cok yogunluk olur herzaman onceden Istanbul Topkapi dayken boyle olmazdi sistem daha farkliydi ama Ikitelli Ayoksana tasininca sistem degisti ve kontroller cok sikilasti

Onceden yurtdisindan aldiginiz urun eger Istanbul disindaysaniz ilk once Yesilkoy de genel kontrole girer ve sehrinize gonderilirdi ama simdi Turkiyenin hangi sehrinde oturursaniz oturun Istanbul ikitelli Ayoksandaki gumruge ugruyor gec gelmerin sebebi budur

Ayrica Japonya ve Cin gibi uzakdogudan getirtilen urunler daha fazla denetlenir ayrica Hollanda uzerinden gelen paketlerde artik cok denetleniyor sebebi ise Telefon getirtme girisimleri

Yine bir not olarak aldiginiz urunun paketinin ustune gercek fiyatinin ve faturasinin olmasini isteyin eger tersini yaparsaniz dikkat ceker ve falcata suprizine hazir olun

izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #113 : Ağustos 03, 2015, 21:13:25 ÖS »

İzmirde sorun çıkmıyor en azından bana sorun çıkmıyor, kayıtsızların kaybolması hariç

segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #114 : Ağustos 04, 2015, 17:50:18 ÖS »

Bu gün Başakşehir UKİM'e gidip paketimi aldım. Ancak niye ben yol parası verip zaman harcayıp bı sıcakta çile çektim bilmiyorum. Direkt adresime gelmesi gereken paket niye orada takıldı, niye göndermediler bunun sebebi belli değil. Normalde UKİM e gönderilen paketin kontrolünü yapıyorlardı, paketi açıp içine de bakıyorlardı sonra adresime gönderiyorlardı, eğer vergisi varsa bunu da çıkartıp kapıda ödüyorduk.

Bu paketin vergisi de yoktu, yasaklı bir ürün de değildi arasında ne fark vardı da ben UKİM'e gittim. Gitmesem paketi geri göndereceklerdi. Bunların ne yaptığı ne çevirdiği belli değil, bu işe bir çözüm bulmamız lazım.

Bana yakın olmasına rağmen Başakşehir yinede ters düşüyordu uzak yerden gelen insan için tam bir işkende. İnsanlar niye böyle mağdur ediliyor ufak bir şey için insan işini gücünü bırakıp kargo peşinde mi koşmalı. Adresi belli herşeyi belli orada paketi süründürüyorlar.

Nette anlatılanlar gibi de değildi, sadece takip numarası verdim. Yok kredi kartı ekstresi, paypal çıktısı falan hiç bişey sormadılar. Sadece bunu kaç paraya aldın dediler o kadar.
« Son Düzenleme: Ağustos 04, 2015, 17:54:29 ÖS Gönderen: segaa » Logged

yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #115 : Ağustos 04, 2015, 18:26:17 ÖS »

Bemde bugun aldim gumrukcu nerdenn dedi çin dedim hı dedi kim yolladi dedi arkadas dedim kargoyu acti oyunlari gordu hemen ali expresse girdi kabalama hesap yapti 133 tlyatir kargonu al dedi parayi bayildik aldik kargoyu
Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #116 : Aralık 03, 2015, 12:36:09 ÖS »

Şimdi Bu Takıldı mı Acaba ? 8880gr.

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #117 : Aralık 03, 2015, 12:54:53 ÖS »

Zimmet alındıdan kasıt birisinin üzerinde senin paket ama dağıtıma henüz çıkmamış. İstanbul'da olsan arabayla dağıtıma çıktı gibi düşün veya postacıyla. Takılma değil yani.

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #118 : Aralık 03, 2015, 13:00:45 ÖS »

Takılıp takılmadığı belli değil...Kontrole yollanmış, henüz incelenmemiş..

Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #119 : Aralık 03, 2015, 13:11:40 ÖS »

Takılıp takılmadığı belli değil...Kontrole yollanmış, henüz incelenmemiş..

Kilodan Dolayı Takılır Heralde :/ Güncellemeyi Bekliyorum Bakalım.

Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: