Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga Yazılımboot seçici yazılım arıyorum df1 den boot işlemi
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: boot seçici yazılım arıyorum df1 den boot işlemi  (Okunma Sayısı 3423 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 15, 2014, 19:45:14 ÖS »

kick start 1.3 version amiga 600 de boot seçici bir program utility vs bir çözüm arıyorum .
hasimayaz
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Mayıs 15, 2014, 20:23:44 ÖS »

early boot diyeceğim ama, 1.3 A600 nasıl oldu  Ney
« Son Düzenleme: Mayıs 15, 2014, 20:26:40 ÖS Gönderen: hsm_ayz » Logged
ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 15, 2014, 21:01:24 ÖS »

early boot diyeceğim ama, 1.3 A600 nasıl oldu  Ney
amiga 600 de bir çok disket oyunu çalışmadığından kick start swich koydum df1 dede sd kart okuyucu bağlı ordan oyun açıp denemek içinde df1 den boot etmek gerekiyor amiga 600 olduğundan şimdilik boot selector donanımı yapamıyorum ama çok canıma tak derse uğraşır yaparım gerçi ama yazılımla kolayca hal ouyorsa ne gerek var. adf olarak linki varmı acaba ?

ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 15, 2014, 21:19:14 ÖS »

şurda bi sürü var boot selector ancak bana diskette pratik bi şey lazım 20 sene kadar önceki bilgilerim olsa muhtemelen burdan bir disket yapıp kulanabilirdim aslında nasıl yapıldığını hala hatırlasamda nasıl yapıcağımı bilmiyorum
http://aminet.net/search?query=boot+selec
bu linkten pratik bir boot selector diskettten takınca direk çalışıcak şekilde hazırlayıp adf haline getirip buraya linkini koyabilicek birisi varmıdır acaba ? bende adf dosyasını alsam armut piş misali bir güzel diskete çeksem kulansam
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: