Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: xbox 360 oyun yazdırma yardım  (Okunma Sayısı 15660 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ozgur106
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 18, 2014, 10:15:54 ÖÖ »

arkadaşlar elıme bır xbox 360 gectı hediye Kahkaha XGD3 oyunlar her dvd romda yazılamıyormuş lıte on ihas b olması gerekıyormus bunu nasıl tespit edip alabiliriz

Commodore ve Amiga Dergisi Oyun Yazarı.

C64 Mini, A500 Mini, Playstation Classic, Playstation 2, Playstation 5
kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Temmuz 18, 2014, 11:05:22 ÖÖ »

Son 1 seneye yakındır dvd ye oyun yazdırmadım ama daha öncesinde çok yazdıdım hem torrent olarak indirdiğim oyunlardan hemde elimdeki hazır dvd oyunların imajını alarak ve hiç sorun yaşamadım bu arada dvd yazıcım samsung marka
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 18, 2014, 11:17:13 ÖÖ »

Kendi DVD yazıcında önce bir deneseydin çünkü benim DVD writer bahsettiğin marka yazıcı değil ama her oyunu yazıp oynayabiliyorum. Tabi 8,5GB lık olan Double Layer DVD ler kullanman lazım. Tavsiyem verbatim DL DVD ler. Yazdırmak içinde ImgBurn  programı sorunsuz.

Fasa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 19, 2014, 01:42:18 ÖÖ »

Aslnda çogu yaziliyor imgburn indir indirdignz zaman iki dosya görüceksn biri iso büyük dosya
Biride 3 4 kb olan cue dosyasi idi glba imgburn o kucuk dosyayi görüyor çak 2x yazdr verbatima xgd3 oyunlarda
Sorular soruyor imgburn yazamiyom kardesss ne ediyim dior truncate mi neydi o seçwnegi seçip yazdrysn iş tememmm
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Temmuz 19, 2014, 09:29:03 ÖÖ »

Ben de 3-4 yıldır Xbox360'ı rafa kaldırdıktan sonra DVD yazdırmadım ama senin mesajımla yıllardır kafamı kurcalayan sorunun nihayet çözüldüğünü gördüm. Bildiğiniz gibi X360 oyun diskleri 7.5GB boyutta idi ve 1GB çöpe atılıyordu (Aynen, C64 disketlerinin -kopya önleme amaçlı- 40 track yerine 35 track kullanılması gibi bir durum). PS3'deki BluRay sürücü ile karşılaştırıldığında komik kalan DL-DVD disklerde 1GB'ın da boş bırakılması canımı sıkıyordu. Demek artık bu disklerde 8.5GB'ın (hatta DVD overburn! ile 8.7GB) tamamı kullanılmaya başlamış (bu ~200MB'lık kısım da oyun verisi ihtiva etmiyormuş).
reprep
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz 19, 2014, 10:41:24 ÖÖ »

imgburn yazamiyom kardesss ne ediyim dior

hocam bunu imzam yapmak istiyorum. güldürdün beni valla sabah sabah.

dvd9 ps2 oyunlarında da sorun yaşardım, demek xbox 360da da problemler oluyor. bir de kopya önlemi olarak gelmşitir heralde bu.

Fasa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz 19, 2014, 13:36:41 ÖS »

Hahahjaja güle güle kullan hocam ^^
ozgur106
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Temmuz 21, 2014, 10:50:57 ÖÖ »

xgd2 oyunları sorunsuz ama xgd3 lerde bu 8.7 gb tamamı kullanılmaya başladığından beri sorunlu verbatım ımgburn 2x hızı falan yetmıyor artık bellı dvd suruculer gerekıyor kı cogu uretımden kalkmıs onlarada fw atıyorsunuz c4eva sitesinde belirtmiş ...anlaşılan pek oyun yazdıran yok artık

kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Temmuz 21, 2014, 11:01:32 ÖÖ »

O zaman en güzeli rgh (reset glitch hack) yaptırmak ve birde 500 GB HDD çaktınmı makinaya işlem tamam dvd yazdı yazmadı okudu okumadı derdi kalmaz, ben yaptıralı 1 sene kadar oldu ha o zamandan beri kaç kere açıp oynadın dersen orasıda ayrı bir şey 3 5 kere ancak
Fasa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Temmuz 21, 2014, 11:26:41 ÖÖ »

Ben yazdirdm watchdogsu sorunsuz oynadm
kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Temmuz 21, 2014, 11:39:39 ÖÖ »

Ben yazdirdm watchdogsu sorunsuz oynadm

Torrent mi indirdin? Eğer torrent se varsa link özel msj atar mısın
Murat Çileli
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Temmuz 21, 2014, 11:47:00 ÖÖ »

DVD'ye yazmanın sorunlu olduğunu duymuştum. Ben JTAG'lı XBOX 360 kullanıyorum. Torrent'ten indirdiğim ISO biçimindeki oyunları GOD formatına dönüştürdükten sonra HDD'ye atarak oynayabiliyorum. Sanırım X360 üzerinde kopya oyun oynamanın en kolay yolu bu.

joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Temmuz 21, 2014, 12:15:06 ÖS »

DVD'ye yazmanın sorunlu olduğunu duymuştum. Ben JTAG'lı XBOX 360 kullanıyorum. Torrent'ten indirdiğim ISO biçimindeki oyunları GOD formatına dönüştürdükten sonra HDD'ye atarak oynayabiliyorum. Sanırım X360 üzerinde kopya oyun oynamanın en kolay yolu bu.

Bencede en kolay yöntem.Fakat god formatına gerek varmı,çünkü uzun sürüyor.Ben oyunu indirdikten sonra,Exiso.sfx ile atıyorum hdd'ye,daha kısa sürüyor.

Bugüne kadar da bir sorun yaşamadım.
Murat Çileli
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Temmuz 21, 2014, 12:26:24 ÖS »

Bencede en kolay yöntem.Fakat god formatına gerek varmı,çünkü uzun sürüyor.Ben oyunu indirdikten sonra,Exiso.sfx ile atıyorum hdd'ye,daha kısa sürüyor.

Bugüne kadar da bir sorun yaşamadım.

Hımm bir deneyelim bakalım.

ozgur106
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Temmuz 22, 2014, 08:46:20 ÖÖ »

jtag ıcın exıso ile taratın yeter bu aradan benım xbox jtag olmuyor cok ılgınctır cpu key ı alamıyorlar hata verıyor cok nadır olurmus

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: