|
|
|
siber06
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 02, 2014, 13:50:33 ÖS » |
|
Pang ama adamlar ve arka grafikler değişmişi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daruga_13
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 02, 2014, 14:08:38 ÖS » |
|
Pang ama adamlar ve arka grafikler değişmişi  Yaklaştın ama Pang değil,ayrıca platformu farklı 
|
|
|
|
|
|
Aradığım Orjinal Sega Mega Drive/Genesis oyunları:Bölge kodu farketmez...
-Snowbros -Sunsetriders -Mega Turrican -Comix Zone -Teenage Mutant Hero Turtles The Hyperstone Heist Nes/Famicom oyunları: -Astyanax
|
|
|
|
gergozen
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 02, 2014, 14:21:41 ÖS » |
|
Ghost Hunter. Bulabildiğim kartuş resmi bu:  Ama Pang benim içim ayrı bir öneme sahip. Tek jeton oyunlarımdan biridir 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 02, 2014, 14:26:58 ÖS Gönderen: gergozen »
|
|
|
|
|
|
daruga_13
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 03, 2014, 09:49:04 ÖÖ » |
|
Oyunumuzun adı: Zhuo Gui Da Shi - Ghost Hunter Platformu: Sega Genesis / Mega DriveOyun,Pang/Buster Bros benzeri bir oyun.Lisanslı bir oyun değil. Oyun Sega fanları tarfından yapılmış.Oldukça başarılı ve zevkli bir oyun,oynamanızı tavsiye ederim. Doğru cevap @gergozenhttp://www.youtube.com/v/UGx7wqVe4yk&rel=0
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 03, 2014, 09:53:43 ÖÖ Gönderen: daruga_13 »
|
|
-Snowbros -Sunsetriders -Mega Turrican -Comix Zone -Teenage Mutant Hero Turtles The Hyperstone Heist Nes/Famicom oyunları: -Astyanax
|
|
|
|
|
|
gergozen
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 03, 2014, 12:03:18 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sensation
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 03, 2014, 16:59:28 ÖS » |
|
Bunları oynamam cidden oynamam orjinal oyuna saygısızlık. Videoları izlerken içim karardı o derece leş yapmışlar çakmalarını. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ice
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 03, 2014, 17:05:39 ÖS » |
|
pang amigada sevdiğim bir oyundu klonuda güzele benziyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daruga_13
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 04, 2014, 19:30:19 ÖS » |
|
Bomboy, bu da bomberman klonu.
Doğru cevap yine @gergozen'den geldi  Evet oyun bomberman oyununun türevi.Yine fan yapımı Sega Mega Drive için yapılmış unlicensed bir oyun. NOT:Bomberman oyunu,Sega Mega Drive için orjinal olarakta piyasaya sürülmüştür.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gergozen
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 04, 2014, 20:44:03 ÖS » |
|
Oyunu yıllar önce bir dergide görmüştüm. It come from desert. Adını hatırlamak zor değil. Belki de en kolayıydı. Çünkü gerçekten farklı bir adı var.
Amiga orijinliymiş ama ben yine sega da görmüştüm bu oyunu. Genesis sanırım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fasa
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 04, 2014, 20:48:35 ÖS » |
|
Aynen sega çoklu kartus içinden çikinca sasirdigim bir oyundu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daruga_13
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 04, 2014, 21:46:00 ÖS » |
|
Oyunu yıllar önce bir dergide görmüştüm. It come from desert. Adını hatırlamak zor değil. Belki de en kolayıydı. Çünkü gerçekten farklı bir adı var.
Amiga orijinliymiş ama ben yine sega da görmüştüm bu oyunu. Genesis sanırım.
Yine doğru cevap gergozen arkadaşımızdan geldi.Oyun,ilk olarak Amiga ve Turbo Grafx-CD için çıktı,sonradan Electronic Arts tarafından 1992 yılında Sega Mega Drive için hazırlandı fakat satışa sunulamadı.Oyun,unreleased olarak korsan yolla satıldı.Bu da benim kopyam  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gergozen
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 05, 2014, 18:17:44 ÖS » |
|
Oyun,ilk olarak Amiga ve Turbo Grafx-CD için çıktı,sonradan Electronic Arts tarafından 1992 yılında Sega Mega Drive için hazırlandı fakat satışa sunulamadı.Oyun,unreleased olarak korsan yolla satıldı.
O zaman amiga dergisinde görmüş olabilirim. Sinclair dergilerini bulamazdık 80'li yıllarda, sadece bir arkadaşımın yurt dışından getirttiği bir programlama seti vardı, bana da ödünç vermişti. Amiga'nın dergilerini ise amigam olmadığı için bulsam da almazdım. Zaten o makine ile tanışmam pc'nin güçlü olduğu döneme denk geliyor yine. Arkadaşlarla dergileri değiş-tokuş yapardık oyunları takip etmek için veya alır okur (aslında pek okuyamazdık çünkü ingilizce olurdu genelde dergiler) iade ederdik, bazı arkadaşlar vermezdi dergileri kapının önünde iki dakika bakardık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|