Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Isparta dan selamlar  (Okunma Sayısı 11713 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
venturis
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Eylül 01, 2014, 20:41:03 ÖS »

Vertigo, öncelikle orjinal adaptörünü kullandığını varsayıyorum. Cihazın çalışması için uygun voltajj aralığı şart.  Multiplayer out(av) çıkışından görüntü alacaksan tüm eski ve yeni televizyonlara rahatlıkla bağlarsın. Rf çıkışından görüntü Almana gerek yok. Artık rf çıkışın  zamanı geçti güzel görüntü vermiyorlar. Zaten iki kabloyu da bağlamana gerek yok. Elinde av kablosu olduğuna göre sadece o çıkışı kullan.

Amiga500,snes,xbox,ps2hdd
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Eylül 01, 2014, 22:18:36 ÖS »

Multi out ve rf out girişlerinin ikisini de takıcak mıyız yoksa teki mi takılacak?İkisini taktığımda yeşil ekran geliyor ama birini taktığımda siyah ekran geliyor.

Vetrigo foruma hoigeldin.

Hiçbir zaman, hiçbir görüntü veren cihazın (video, DVD player v.s.) birden fazla görüntü çıkışını AYNI görüntüleyici cihaza (TV, monitör v.s.) AYNI ANDA bağlamamalısın...

Ya cihazın video çıkış katını yakarsın ya da TV/monitörün giriş katını...

TV'lerin video girişleri 75 ohm'luk empedansa sahiptir. İki görüntü kablosunu aynı cihaza bağlarsan, eğer TV'nin bu tür şeylere karşı koruması yoksa, sanki iki dirençi paralel bağlamışsın gibi toplam empedans düşer, konsolun video devresinden daha fazla akım çekilir v.s.

Vertigo
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Eylül 02, 2014, 00:18:57 ÖÖ »

Cevaplarınız için teşekkür ederim.Sadece 1 girişi bağladım ve istediğim siyah ekranı aldım.Ama oyunu yok ve bulamıyorum .Bu gidişle konsol bi köşede tozlanıcak
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: