Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Whdload keyfile.  (Okunma Sayısı 15278 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Eylül 14, 2014, 00:34:53 ÖÖ »

tabi ki 20 dolar seni etkilemez

20€ retro bilgisayarı seven kimi etkileyebilir ki? Bir tane banknot. Çocuğun cebine koyulan günlük harçlık.

Çocuğun cebine koyulan günlük harçlık? Aylık hesaplarsak 1800TL yapar. Asgari ücretin nerdeyse 3 katı. Maşallah maşallah.

ancalimon
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Eylül 14, 2014, 00:45:19 ÖÖ »

Asgari ücret sadece adamın kendine yetecek bi para zaten. Normal şartlarda üniversitede okurken ailesinin desteği dışında geçimini sağlamak isteyen öğrencilere verilecek bir para.

Anladın işte dediğimi Ömrün boyunca kullanacağın binlerce oyun destekleyen bi programa 50lira verilir diyorum. Bi PS4 oyunu bile 200tl 250tl arasında değişiyor.
« Son Düzenleme: Eylül 14, 2014, 00:46:59 ÖÖ Gönderen: ancalimon » Logged
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Eylül 14, 2014, 16:20:31 ÖS »

İşin ilginci, WhdLoad'a para verip de oynanan oyunlara para verilmemesi

Satın almanın artık mümkün olmadığı oyunları korsan olarak kullanmakta bir sakınca görmüyorum. Amiga oyunlarının çoğunluğu bu durumda. Büyük yapımcıları da bağımsız geliştiricilerle bir tutmuyorum. Ufak firmaların ürünlerini lisanlı kullanıyorum. Büyük firmalara gelince özgür yazılım alternatifi yoksa, kullanım durumuna göre satın alıyorum veya crakli kullanıyorum. Kullanım durumu derken sürekli kullanacağım bir programı, beğendiğim bir oyunu satın alıyorum. İki kez oynayıp sileceğim oyununsa çaresine bakıyorum. Bunlar çok derin konular, başkasının hakkına konmanın uynakılık olarak görüldüğü bir kültürde bu konuları tartışmanın kimseye bir faydası olduğunu sanmıyorum. Biraz sonra konu windows lisansına gelir, torrent vs. derken ortalık birbirine girer.

ancalimon
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Eylül 14, 2014, 22:33:36 ÖS »

PC'mde Windows, Office ve Cubase 5 + vstler dışında bütün programlar (WinRAR dışında ) lisanslı. Oyunların neredeyse tamamı orjinal. (Steam ve GOG'da bulamadığım oyunların çoğu torrentten inme ancak onların da bir kısmının orjinali vardı elimde kaybolana kadar.
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Eylül 15, 2014, 11:00:46 ÖÖ »

7zip kullan. WinRar'ı unutacaksın zaten.

ancalimon
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Eylül 15, 2014, 13:41:08 ÖS »

7zip kullan. WinRar'ı unutacaksın zaten.

Winrar da nostalji amaçlı kullanıyorum bazen. Bir kere de 7zipin açmadığı bir arşiv için gerekmişti
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: