Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)JAMMA -> VGA çevirici yada ucuz arcade monitör
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: JAMMA -> VGA çevirici yada ucuz arcade monitör  (Okunma Sayısı 3879 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
skonac
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 20, 2014, 10:20:22 ÖÖ »

Board denemesi yapabilmek için bir sistem kurmaya çalışıyorum. Jamma boardu lcd monitöre bağlamak için çevirici bulabilir miyiz yurt içinden? Bilen var mı?
Olmadı (yer yok aslında ama) ucuz yollu bir uyumlu monitör nereden temin edebilirim. Elinde olan var mı?
gameretro
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 20, 2014, 10:27:53 ÖÖ »

RGB Scartlı bir Tv işini görücektir.

Ayrıca @Yavuzg'nin projeleri içinde RGB Scartlı Tv'ye nasıl bağlanır.Görebilirsin.

Yada Forumda @yolcunet Arcade monitör hakkında yardımcı olur.Fiyat sorabilirsin.

Saygılar.
skonac
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 20, 2014, 10:31:15 ÖÖ »

RGB Scartlı bir Tv işini görücektir.

Ayrıca @Yavuzg'nin projeleri içinde RGB Scartlı Tv'ye nasıl bağlanır.Görebilirsin.

Yada Forumda @yolcunet Arcade monitör hakkında yardımcı olur.Fiyat sorabilirsin.

Saygılar.

Teşekkür ederim. Esasen arcade monitörüm var fakat ofiste, eve taşımak zor ve zahmetli, dış kasası olmadığından çocuk olan evde çalıştırmak tehlikeli diye düşündüm. Zaten koyacak yerde yok, baya büyük çünkü
O yüzden çevirici daha mantıklı geldi yada eski bir commodore monitörü vb gibi birşey daha kolayıma gelir diye düşündüm açıkcası.
gameretro
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 20, 2014, 10:34:43 ÖÖ »

Evet Unutmuşum 1084s tam bu iş için ideal.Hem yerde kaplamaz daha mantıklı.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: