Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetBit Pazarlarındaki Fiyatlar
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bit Pazarlarındaki Fiyatlar  (Okunma Sayısı 41454 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Aralık 17, 2014, 10:02:30 ÖÖ »

Şükredin, daha da fenası var. Mesela ücretsiz dağıtılan oyunu parayla satanlar;

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/plants-vs-zombies-garden-warfare-ps4-hesap-138580535

Hani bu bilmeyen adama satacak, ücretsiz oyunu crackli indiren adamı gördüm ben.

- Beni ekle beraber oynayalım.
- Ben ekleyemiyorum. Online yok bende.
- Nasıl yani?
- Benimki crackli(!)
- Bu oyun ücretsiz.
- sessislik...

Not: Bir zamanlar hakkaten ücretliymiş. O yüzden internette arayınca cracklisi bulunabiliyormuş.

Crack konusunda daha beteri var.

Hydrogen'lerin yaptığı İstanbul Kıyamet Vakti oyununa, nasıl crack yapılacağını anlatanlar var. Fakat adam bunları hydrogen'e anlatıyor (tabii haberi yok oyunu yapanlardan olduğundan.)
byeni
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : Aralık 17, 2014, 11:00:59 ÖÖ »

Gerçekten bu fiyatları bazı arkadaşlar yükseltiyor. İş tamamen ticarete dönüştü. Yakın arkadaşlarınız bile 10TL.-20TL. aldıkları ürünleri 100-150TL.ye size satılabiliyor. Adamlarda haklı arz-talep meselesi, biz o paraları verdikçe fiyatlar da otomatik olarak yükseliyor.
ronniefrown
Üye

"There is no knowledge that is not power."

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Aralık 17, 2014, 12:49:46 ÖS »

Abi adam sabahın köründe, kargaları bile ekarte ederek, benzin parası, taksi parası vererek, soğukta, sıcakta oraya gidiyor. 5-6 saat yürüyor, kahvaltısını orda yapıyor, iki parça bir şey buluyor, bazen hiçbir şey bulamıyor geri dönüyorsa ve 5 TL'ye aldığını 20 TL'ye satıyorsa ben alırım şahsen, almışlığım da vardır, sıcak yatağımdan çıkmadan. Ama bu forumu sadece bu iş için kullanmak doğru değil, o konuda katılıyorum. Sonra bizler de bir iki bir şey bulduk mu ucuza sanki o cihaz, oyun her ne ise hep o fiyatlarda karşımıza çıkmasını umma hatasına düşüyoruz. Kırk yılın başı 2 liraya oyun bulsak tesadüfen bir yerden, 5 liraya karşımıza çıkınca hemen pahalı damgasını yapıştırmaya meyilliyiz.

Sega : MS1/MS2/GG/MD1/MD2/32x/MegaCD/Saturn/Dreamcast
cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : Aralık 17, 2014, 13:13:30 ÖS »

Ya da cikmaza  kargasaya donusecek konuyu bastan sezip hic bulasmamak gerek. Bu kisi şu şekil giyinir, şu kişi şu şekil giyinir. Benim yorumlamam bu kadar... ayrica sanirim beyin bedava (kafa dolaylarindan agır bir yanik kokusu gelir)...

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : Aralık 17, 2014, 13:18:33 ÖS »

Yine uzun uzun yazdım...sildim

Bu konu hassas zor bir konu. Bit pazarına gitmenin zorluğunu, sıkıntısını bilenlerinizde var, uzaktan bitte 10TL adam 30 TL diyeninizde... 100 TL etmeyecek şeylerin, 400-500TL olduğunu görüp kızanınızda...Hepiniz haklısınız...

Ben sadece forumla alakalı kısmıyla ilgili bişeyler yazabilirim..

Forumda çok değerli konular, çok değerli arkadaşlarımızın, ciddi anlamda değerli paylaşımları var. Bunlar varken, alım satım ilanlarıyla gölgelenmesi, foruma şöyle bir bakıp birilerinin "alım satım dolmuş burası" demesi beni çok üzüyor. Bir takım düzenlemeler getirdik ama çok yeterli olmadı. Satış yapan arkadaşları özelden uyarsak ta, bazıları yine bildiklerini okuyup, her ürün için ayrı ilan açıyor ya da forumla alakası olmayan, daha önce defalarca "up" yapılmasına rağmen satılmayan ürünleri "up" yapıp duruyorlar...Sonunda bunun böyle gitmeyeceğini anladım ve geçenki toplantıda forumda yapmayı planladığıız 1-2 değişiklikle ilgili mevcut arkadaşlarla ve diğer yönetici arkadaşlarla konuştuk. Zaman bulabilirsek, Satımla alakalı başka bir yazılım kullanmyı, forumdan ayırmayı planlıyoruz...

ilkerficicilar
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #35 : Aralık 17, 2014, 13:45:05 ÖS »

Satılık kısmının kaldırılıp yalnızca Aranıyor/Alınık köşesinin bırakılması nasıl olur?

Benden başkaları da var mıdır bilmiyorum ama, ilanları görüp forumdan geri döndüğüm çok oldu. Bahsetmeyi ya da sormayı düşündüğüm konuları, ilgilenen olmadığını düşündüğüm için açmıyorum genelde.

http://cbm.ficicilar.name.tr/ - Commodore Hacking
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #36 : Aralık 17, 2014, 14:20:03 ÖS »

@ilkerficicilar : aklımızdaki tam olarak o...

Bu arada aşağıdaki sayfadan tüm bölümleri seçer, "satılık" bölümünü  boş bırakırsanız, satılık ilanlarını görmezsiniz..

http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?action=profile;sa=recentPosts
« Son Düzenleme: Aralık 17, 2014, 15:37:04 ÖS Gönderen: LW3D » Logged

ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Aralık 17, 2014, 14:21:16 ÖS »

Yine uzun uzun yazdım...sildim

Bu konu hassas zor bir konu. Bit pazarına gitmenin zorluğunu, sıkıntısını bilenlerinizde var, uzaktan bitte 10TL adam 30 TL diyeninizde... 100 TL etmeyecek şeylerin, 400-500TL olduğunu görüp kızanınızda...Hepiniz haklısınız...

Ben sadece forumla alakalı kısmıyla ilgili bişeyler yazabilirim..

Forumda çok değerli konular, çok değerli arkadaşlarımızın, ciddi anlamda değerli paylaşımları var. Bunlar varken, alım satım ilanlarıyla gölgelenmesi, foruma şöyle bir bakıp birilerinin "alım satım dolmuş burası" demesi beni çok üzüyor. Bir takım düzenlemeler getirdik ama çok yeterli olmadı. Satış yapan arkadaşları özelden uyarsak ta, bazıları yine bildiklerini okuyup, her ürün için ayrı ilan açıyor ya da forumla alakası olmayan, daha önce defalarca "up" yapılmasına rağmen satılmayan ürünleri "up" yapıp duruyorlar...Sonunda bunun böyle gitmeyeceğini anladım ve geçenki toplantıda forumda yapmayı planladığıız 1-2 değişiklikle ilgili mevcut arkadaşlarla ve diğer yönetici arkadaşlarla konuştuk. Zaman bulabilirsek, Satımla alakalı başka bir yazılım kullanmyı, forumdan ayırmayı planlıyoruz...

bence forum bu haliyle bence daha iyi ellenmemesi daha iyi olur gibi forumu bir bütün olarak düşünürsek herkezin bu bütüne geldiğini sanıyorum bence
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #38 : Aralık 17, 2014, 15:00:13 ÖS »

Herkezin bu bütüne geldiğini sanıyorum bence

Ben bütüne gelmedim. Geldiğimde buralar hep dutluktu. Amiga var dediler geldik.

Bu arada aşağıdaki sayfadan tüm bölümleri seçer, "satılık" bölümünü  boş bırakırsanız, satılık ilanlarını görmezsiniz..

http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?action=profile;u=4;sa=recentPosts

Linke tıklayınca hata alıyorum.

Alıntı
Bir hata meydana geldi!
Profilinizde değişiklikler yapmak için izniniz yok.

EmuMaster
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Aralık 17, 2014, 15:03:51 ÖS »

Veya üst taraftaki haber kısmında alışvreriş kısmı ayrı bir şekide veya ayrı renkte başlıklarlada yayınlanabilir.
gameretro
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Aralık 17, 2014, 15:09:07 ÖS »

Veya üst taraftaki haber kısmında alışvreriş kısmı ayrı bir şekide veya ayrı renkte başlıklarlada yayınlanabilir.

Aynı Fikirdeyim.
wolfiem
Deneyimli

May the source be with you!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Aralık 17, 2014, 15:15:49 ÖS »

Zaman bulabilirsek, Satımla alakalı başka bir yazılım kullanmyı, forumdan ayırmayı planlıyoruz...

Nacizane önerim; böyle bir işe girişmişken forum yazılımını da yenilemeniz iyi olur

Commodore & Amiga & Amstrad & Retro Macintosh Fan
k2.bbs.tr - Çok yakında!
shadow of the beast
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : Aralık 17, 2014, 15:17:58 ÖS »

b yeni arkadaşım canım ciğerim ben sana 1541 2 yi 20 tl satmadımmı
senle beraber bu yolda yürümedikmi ne kilolar verdik bit pazarında...
ne disketler ne makineler ....

byeni
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #43 : Aralık 17, 2014, 15:27:20 ÖS »

b yeni arkadaşım canım ciğerim ben sana 1541 2 yi 20 tl satmadımmı
senle beraber bu yolda yürümedikmi ne kilolar verdik bit pazarında...
ne disketler ne makineler ....

Shadow niye üzerine alındın ki, ben genel olarak olanı söylüyorum sana veya bana, başkasına değil.
shadow of the beast
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Aralık 17, 2014, 15:29:56 ÖS »

tamam usta buluşmak ümidiyle...
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: