Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbetexternal diskler ve geçirilen şok!!
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: external diskler ve geçirilen şok!!  (Okunma Sayısı 1869 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« : Aralık 31, 2014, 23:10:53 ÖS »

Kardeşimin laptopunun harddiski ömrünün son günlerini yaşadığından elimdeki harici disklerden birini takayım dedim;
3 tane 1TB 2,5 harici kutu vardı, biri s**sung, öteki s**gate, diğeride adata, üçünüde söktüm ve sonuç tam bir hayal kırıklığı, ikisi s**sung marka sata arabirimi olmayan doğrudan harddiskin kartı usb arabirimli olarak çıktı, s**gate kutudaki harddisk ise 22mm kalınlığında ve tabiki laptopa girmiyor, 3 tane harddiskten hiçbirisi işimize yaramadı anlayacağınız çok kızdık çok. Arkadaşlar harici disk alırken ilerde başka şekilde de kullanmayı düşünebilirsiniz, o yüzden önceden araştırmanızı öneririm  Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha

hakanzade
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Aralık 31, 2014, 23:41:16 ÖS »

Aynen, bendede WD vardı, açtım içini sata arabirim yok, soketler yer işgal etmesin diye direkt usb devresini sata kısma devam etmişler, internette şemalar mevcut, bazı uçlardan lehimle sata soket takılabiliyormuş, ama o şekilde laptopa sığmaz masaüstünde kullanılabilir, ilerde başka yerde kullanırım diye yola çıkıp alınacaksa kutu ve hd ayrı alınmalı.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: