Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: SymAmp (SymBos için WinAmp)  (Okunma Sayısı 9386 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alcofribas
Uzman

Who Dares Wins!

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 06, 2007, 22:29:41 ÖS »

Ne olduğu konusunda açıklamaya pek de gerek yok, ama bu videoyu mutlaka görün. Performans oldukca iyi. Aynı anda video ve mp3 çalıyor, hem de 8 bit bir cihazda. Henüz sadece MSX2 versiyonunda ama yakında CPC için de çıkar.
« Son Düzenleme: Haziran 07, 2007, 10:56:54 ÖÖ Gönderen: Yönetici » Logged

modelist
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 07, 2007, 10:01:19 ÖÖ »

sanki düşük pikselli cift cekirdekli bir pc izlenimi veriyor süper ...
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Haziran 07, 2007, 11:02:54 ÖÖ »

Bu ne yahu...Ben inanmıyorum bu videolara. Sahte olmalı. Benim eskiden kullandığım PII ya da P3 bile MP3 çalarken zorlanıyordu

Alp Yener
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Haziran 07, 2007, 11:14:05 ÖÖ »

mp3 ve video'nun MSX üzerindeki Z80'in gücü ile çalıştırılabilmesi mümkün değil. Bütün işi cihazın arkasına bağlanan o küçük kart yapıyor olmalı. MSX sadece işin görüntü kısmını hallediyor. Videodaki tazeleme hızına dikkat ederseniz cihazın kasıldığını göreceksiniz. Fakat bunlar bile "muhteşem" sözcüğünü kullanmam için engel değil. Kahkaha
nightlord
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Haziran 07, 2007, 19:09:05 ÖS »

Beni en cok etkileyen sey, bu Amstrad tayfasi, bir avuc insan nasil bu kadar "end-to-end solution" seklinde catir catir calisiyor. Adam komple guili os yapmis, oburu ona uyumlu extension hw yapmis, digeri, uyumlu klon yapmis, baskasi ustune mp3 player yazmis falan. Sanki adamlar aylik olarak toplanip "ok arkadaslar, simdi sen filesystem'i gelistir, sen mmc card support ekle vs." seklinde senkronize halde ilerliyor sanirsin. Ben gecmiste ayni binada ayni sirkette calisan adamlar gordum, aralarinda bu kadar senkronizasyon olmayan yahu
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Haziran 07, 2007, 21:53:37 ÖS »

gönül bağı bu nightlord, maaşlı işe benzemez

CommodoreFan ®
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Haziran 07, 2007, 23:01:30 ÖS »

Bu video bana şu meşhur "farb-rausch"un 64kb'lık,içine dünyayı sığdırdıkları demolarını çağrıştırdı.Şu işletim sistemini yazan adamların 64 bit çift çekirdek işlemcilerden haberleri olsa naparlar acaba ?
Bu ırkın günümüz teknolojisinde bizden 20 yıl ilerde olduklarına eminim.Hayır,paranoyak falan değilim yahu.Geldiler,biliyorum,izliyolar bizi  Ney

Bir garip COMMODORE fanatiği...
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: