Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: PS3 bozuldu ve bir konu  (Okunma Sayısı 2438 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DoctorCPC
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ağustos 08, 2021, 12:19:55 ÖS »

Merhabalar,
PS3 slim versiyonlu cihazımı uzun zaman sonra fişe taktım küçük bir kıvılcım oldu fişte temassızlıktan. sonra başka bir fişe taktım ama 1 ile 5 saniye arasında kapanıyor malesef.
bunu anadolu yakasında tamir ettirebileceğim bir yer önerisinde bulunur musunuz? mümkünse kargo ile gönderebilirim avrupa yakası bile olsa.
ayrıca ben 100'e yakın oyun harici diske yükletmiştim fakat bu harici 2'5'' ten oyun yüklemekte bir eziye. bu harici harddiski direkt kopyalarak yeni 1TB hdd içine direk dahili disk ile değiştirilse aynı oyunlar PS3 üstünde açar mı acaba? fazla masraf yapmadan cihazımı ayağa kaldırmak istiyorum. oynamadığım 100 oyun var neredeyse. bundan dolayı başka bir PS alma hevesinde değilim çok oyun oynayan biri değilim çünkü.
önerilerinizi bekliyorum.

Long Live Amstrad CPC/PCW/NC/GX
www.cpcuserclub.com
www.dizzyradio.com
Amstrad CPC: RSF3, V9990, AMSDAP, M4Wifi, ZMEM, MXBoard, DES Mini,GOTEK, USIFACII, DMP Printer, PS2 Mouse
Amstrad PCW 8256: 512K RAM, GOTEK, uIDE8, uRTC8
Amstrad NC 100: Wifi Modem
Amstrad NC 200: Gotek, PCMCIA
milanber
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ağustos 09, 2021, 12:39:07 ÖS »

Hocam merhaba

bu arkadaşla görüşün isterseniz. Çok uzun zamandır bu işlerin içerisinde, olumsuz bir yorum görmedim.

İLETİŞİM ve Adres Bilgilerimiz

MCTUNA - 0553-618-70-70

Adres: Perpa Ticaret Merkezi 13.Kat Mavi Avlu B Blok No:2391 Okmeydanı Şişli İstanbul
Metrobüs durağı olarak Perpa - Darulaceze

Türkiyenin her yerinden kargo ile bize konsollarınızı gönderebilirsiniz,konsolunuz bize ulaşır gerekli işlemleri yaptıktan sonra size aynı şekilde kargo ile gönderim yapıyoruz

İŞLEM SÜRESİ 2-3 SAAT ARASIDIR

Deniz kumu eninde sonunda geri alacak...
pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ağustos 09, 2021, 13:23:11 ÖS »

Hocam merhaba

bu arkadaşla görüşün isterseniz. Çok uzun zamandır bu işlerin içerisinde, olumsuz bir yorum görmedim.

İLETİŞİM ve Adres Bilgilerimiz

MCTUNA - 0553-618-70-70

Adres: Perpa Ticaret Merkezi 13.Kat Mavi Avlu B Blok No:2391 Okmeydanı Şişli İstanbul
Metrobüs durağı olarak Perpa - Darulaceze

Türkiyenin her yerinden kargo ile bize konsollarınızı gönderebilirsiniz,konsolunuz bize ulaşır gerekli işlemleri yaptıktan sonra size aynı şekilde kargo ile gönderim yapıyoruz

İŞLEM SÜRESİ 2-3 SAAT ARASIDIR

MCTUNA'yı, mcpsp.com'da tanımıştım. 2010 civarında kırma ve disk yükseltme işlemleri için Fat PS3 konsolumu kargo ile İstanbul'a Tuna'ya göndermiştim. Sorunsuz bir şekilde teslim almıştım.

DoctorCPC
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ağustos 09, 2021, 18:44:57 ÖS »

teşekkürler mctuna ile iletişime geçiyorum

Long Live Amstrad CPC/PCW/NC/GX
www.cpcuserclub.com
www.dizzyradio.com
Amstrad CPC: RSF3, V9990, AMSDAP, M4Wifi, ZMEM, MXBoard, DES Mini,GOTEK, USIFACII, DMP Printer, PS2 Mouse
Amstrad PCW 8256: 512K RAM, GOTEK, uIDE8, uRTC8
Amstrad NC 100: Wifi Modem
Amstrad NC 200: Gotek, PCMCIA
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: