Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga DonanımAmigaKit Vampire 500 v2+ satıyor
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: AmigaKit Vampire 500 v2+ satıyor  (Okunma Sayısı 12169 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BlitzBasic
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Haziran 01, 2017, 12:24:35 ÖS »

Gündelik kullanımda (video, MP3, internet, ofise paketi vb ile) PC'siz bir hayat sürmek isteyen mücadeleciler için iyi bir seçenek. Part time Amiga'cı içinse aşırı lüks bir ürün ve ACA-1221 üçte birlik fiyatıyla (300 pound vs 100 pound) fazlasıyla yeterli. Yine de Amiga'nın yıkılmadım, ayaktayım iddiasını desteklediği için takip etmesi bile heyecanlı denebilir.

Ama ACA-1233n (210 pound) ve Indivision AGA MK2 (130 pound)'nin toplam fiyatından (340 pound) daha ucuz olması nedeniyle "high-end" Amiga özlemindekilere güzel bir seçenek olmuş. Hatta fiyatlandırma bu ikisinin toplam fiyatına göre ayarlanmış gibi görünüyor.

A500 ile A1200 arasındaki fiyat farkınıda unutmamak lazım

A500|ACA500Plus42Mhz8MB|GoTeK|IndivisionECS|OS3.1
ZX Spectrum 48K, 48KPlus | Amstrad CPC6128
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Haziran 01, 2017, 12:46:35 ÖS »

Gündelik kullanımda (video, MP3, internet, ofise paketi vb ile) PC'siz bir hayat sürmek isteyen mücadeleciler için iyi bir seçenek. Part time Amiga'cı içinse aşırı lüks bir ürün ve ACA-1221 üçte birlik fiyatıyla (300 pound vs 100 pound) fazlasıyla yeterli. Yine de Amiga'nın yıkılmadım, ayaktayım iddiasını desteklediği için takip etmesi bile heyecanlı denebilir.

Bu ürünün yaygınlaşmasıyla bu ürünü destekleyen yazılımlar çıkması da olası. Hatta ufak tefek kıpırdanmalar var sanırım... A500'lere AGA desteği ve hatta daha fazlasını sunma iddiasıysa bence diğer turbolardan ayırıyor...Fiyat eskiden oldukça uygundu...Şimdi biraz çıkmış görünüyor ne yazık ki...

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Haziran 01, 2017, 13:35:52 ÖS »

Bu ürünün yaygınlaşmasıyla bu ürünü destekleyen yazılımlar çıkması da olası. Hatta ufak tefek kıpırdanmalar var sanırım... A500'lere AGA desteği ve hatta daha fazlasını sunma iddiasıysa bence diğer turbolardan ayırıyor...Fiyat eskiden oldukça uygundu...Şimdi biraz çıkmış görünüyor ne yazık ki...

Lüks bunlar lüks! Ben devlet olsam %135 ÖTV eklerim fiyatlara...
Kaan Akkurt
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Haziran 01, 2017, 14:52:52 ÖS »

şurada da satılıyormuş.
https://www.amedia-computer.com/en/accueil/274-vampire-500-v2-for-amiga-500.html

AmigaFUN
Deneyimli

MC68060 inside!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Haziran 02, 2017, 10:49:46 ÖÖ »

Şöyle bir not düşülmüş:

N.B. : ECS / AGA games or softwares use the original RGB / Scart connector and the motherboard audio connectors must be also used for sound.

Eee ne anladım ben o zaman?

AmigaAmigaAmiga
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Haziran 02, 2017, 11:58:50 ÖÖ »

Şöyle bir not düşülmüş:

N.B. : ECS / AGA games or softwares use the original RGB / Scart connector and the motherboard audio connectors must be also used for sound.

Eee ne anladım ben o zaman?

Evet ya, ben de sonradan farkettim. Harici bir ekran kartı gibi işlev görüyormuş, yani normal ekran görüntüsüne scandoubling/deinterlacing yapmıyor. Workbench ve RTG uygulamalarında işe yarayacak. Bu cihaz bu kadar güçlü olmasa (1/4 hız da fazlasıyla yeterdi), fiyat uygun olsa (150 pound) çok daha iyi olacakmış.
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: