Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriProjeProje Alım/Satım (Moderatörler: wizofwor, i_r_on, yavuzg, simon, Metallic, eins)Tapecart SD - ikinci parti satış
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Tapecart SD - ikinci parti satış  (Okunma Sayısı 26914 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Metallic
yönetici

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 10, 2020, 19:41:08 ÖS »

Not: İkinci partideki ürünler tükendi.

Ürünün fiyatı kargo ücreti hariç 85TL'dir. Elimde 22 adet var. 19 tanesi birinci partinin satış başlığında ön sipariş verenlere ayrılmış durumda. Geriye kalan 3 taneden almak istiyorsanız başlığa yazarak sipariş verin, aşağıdaki sipariş listesine adınızı ekleyerek cihazı size ayırayım. Ön sipariş ve sipariş verenlere özel mesaj ile IBAN numaramı bildireceğim. Ödemeyi yaptığınızı bana bildirdiğinizde paketinizi PTT kargo ile alıcı ödemeli olarak gönderiyorum (Not: Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri sadece TR içi gönderi yapıyorum, kargo ücreti 16.25TL tutuyor). Ödeme yaptığınızı belirttiğim günlerde saat 13:00'ye kadar bildirirseniz paketiniz o günün kargosuna yetişir, yoksa bir sonraki gönderiye kalır. Fotoğraflardaki C64 ve monitör satılık değildir.

Ürünle ilgili açıklamalar:
* Tapecart SD hakkında bilgi almak için şu başlığa bakabilirsiniz.
* Farklı C64 revizyonlarında MOTOR sinyalinde görülebilen gecikmeye karşı bu üründe gerekli önlem bulunuyor.
* Ürünün üzerinde MOSI sinyali ile tetiklenip 555 zamanlayıcı ile yanma süresi ayarlanan mavi bir led var. Bu led sayesinde cihazın MicroSD karttan yaptığı yüklemeleri takip edebilirsiniz. Ayrıca bir de kırmızı power led var.
* Ürünün kutulama yapmak istenildiğinde işe yarayacak bazı özellikleri var: Konnektöre takılacak 2 adet 3x12mm'lik civata ve ona uygun somun ile ürünü uygun bir kutuya sabitleyebilirsiniz. Ayrıca MicroSD kart modülünü pcb'ye lehimli olduğu A sırasından söküp B, C, D, E sıralarından birine lehimleyerek modülün ucunu, yani MicroSD kartın takıldığı yeri 8+4+4+4=20mm ileriye kutunun kenarına doğru uzatabilirsiniz.
* cemtezcan (blockmind)'ın tasarladığı kutu için şuraya bakabilirsiniz.
* Kaan Akkurt'un tasarladığı kutu için şuraya bakabilirsiniz.
* Üründe en son çıkan v1.1 firmware yüklü bulunuyor. Bu firmware ile bazı MicroSD kartlarda karşılaşılan uyumsuzluk sorunu giderilmiş durumda.
* Çıkacak yeni bir firmware'i ürüne programlamak için şu mesajdaki "Arduino Pro Mini'ye firmware atma" açıklamasına bakabilirsiniz.

İkinci parti için sipariş verenler - (Ürünler tükendi)
-------------------------------------------
01 - ön sipariş - POLAT27 (2 adet)
02 - ön sipariş - Agony
03 - ön sipariş - Retroman
04 - ön sipariş - cihangirabi
05 - ön sipariş - Warhelmet (2 adet) (iptal)
06 - ön sipariş - eczcaptain (iptal)
07 - ön sipariş - ksercan5
08 - ön sipariş - Tesellum (2 adet)
09 - ön sipariş - ferhat
10 - ön sipariş - Voltron
11 - ön sipariş - Humphrey
12 - ön sipariş - muhendis
13 - ön sipariş - RetroLover
14 - ön sipariş - selimgokhunavci
15 - ön sipariş - hakkan
16 - ön sipariş - Ranthor
17 - noname1
18 - witchdoktor
19 - noname2
« Son Düzenleme: Şubat 05, 2020, 14:53:54 ÖS Gönderen: Metallic » Logged
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : Ocak 21, 2020, 19:07:25 ÖS »

Sorunsuz olarak geldi ilk başta 4 gb sd kartta sıkıntı yaşasamda 32 gb lık sd taktım canavar gibi çalıştı çok teşekkürler
Metallic
yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Ocak 21, 2020, 19:44:07 ÖS »

Sorunun çözülmesine sevindim, güle güle kullan cihazı Ufuk. V1.0 firmware ile fort_apocalypse'in 2GB ve 4GB MicroSD kartlarıyla sorun çıkmıştı, ama V1.1 firmware'i programlayınca sorun çözülmüştü. Senin 4GB MicroSD karttaki sorunu inceleyelim, sonra iletişime geçerim seninle. Teşekkürler.
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : Ocak 21, 2020, 21:11:38 ÖS »

Sorunun çözülmesine sevindim, güle güle kullan cihazı Ufuk. V1.0 firmware ile fort_apocalypse'in 2GB ve 4GB MicroSD kartlarıyla sorun çıkmıştı, ama V1.1 firmware'i programlayınca sorun çözülmüştü. Senin 4GB MicroSD karttaki sorunu inceleyelim, sonra iletişime geçerim seninle. Teşekkürler.

Merhaba Ahmet

Dileklerin için çok teşekkür ederim

sorunun ben kartta oldugunu düşünüyorum 32 gb lık sd de sorun çıkmadı büyük ihtimalle ya uyumsuzdu yada bozuldu kart iki seçenek var mühim olan sd tape in sorunsuz çalışması şu anda hatta 32 gb olması çok daha iyi oldu dünya  oyun yükledim ah bide d64 desteklese tadından yenmezdi bu arada d64 uzantılarını prg ye çevirn program varmı ?
Metallic
yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Ocak 21, 2020, 21:50:09 ÖS »

32GB'lık kart ile memnunum diyorsan tamam o zaman. D64'lerin içindeki dosyaları DirMaster ile PRG dosyası olarak çıkartabilirsin, ama sadece tek parçadan oluşan oyun/programlar çalışır, ara yüklemeli olanlar çalışmaz. Ara yüklemelileri bu cihazda çalıştırmak için uğraşmak gerekiyor. Kolay gelsin, keyfini çıkar cihazın =)
lunarstrain
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Ocak 21, 2020, 22:13:44 ÖS »

Uzaras3d marka renksiz naturel PLA filament ile baskı aldım, henüz sadece üst kapak. Alt kapak da şu anda baskıda. Ledlerin görünüşü resimlerdeki gibi, bence fena da değil. Yanlız baskının üst taraflarında kafa nedenini anlamadığım çapraz hareketler yaptığı için kötü bir görüntü oluşmuştu. (Kaset kapağı olacak bölümünde) Maket bıçağı ile fazlalıkları temizlemeye çalıştım, idare eder şimdilik. Bu 3d yazıcı konusunda daha öğrenmem gereken çok şey var.  Masum
Metallic
yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Ocak 21, 2020, 22:40:29 ÖS »

lunarstrain  Led ışıkları gayet iyi görünüyor, naturel PLA filament kullanılabilir demek ki. Bir de SLA filament ile nasıl olacak diye merak ediyorum. Renkli SLA filamentler ışığı geçiriyor anladığım kadarıyla, beyaz renk ile bir denemek lazım. Üst yüzeydeki çapraz çizgiler yüzey daha iyi görünsün diye modele özellikle konuyor diye biliyorum, onu Kaan'a sormak lazım. Fotoğraflar için teşekkürler.
Kaan Akkurt
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #37 : Ocak 22, 2020, 11:32:25 ÖÖ »

lunarstrain  Led ışıkları gayet iyi görünüyor, naturel PLA filament kullanılabilir demek ki. Bir de SLA filament ile nasıl olacak diye merak ediyorum. Renkli SLA filamentler ışığı geçiriyor anladığım kadarıyla, beyaz renk ile bir denemek lazım. Üst yüzeydeki çapraz çizgiler yüzey daha iyi görünsün diye modele özellikle konuyor diye biliyorum, onu Kaan'a sormak lazım. Fotoğraflar için teşekkürler.

Ben sadece tasarım yapıyorum. 3d yazıcı ve baskı problemleri gibi konularda teknik bilgim hiç yok. (çünkü yazıcım yok Kahkaha

POLAT27
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Ocak 22, 2020, 13:11:21 ÖS »

ürünü teslim aldım emeğine  eline sağlık

amiga  1200 açılmamış kutulu / amiga 600 hd açılmamış kutulu  / amiga 500 plus / amiga 500 / amida cd32 açılmamış kutulu / sega mega drive / sega master sytem / sega saturn açılmamış kutulu / sega dream açılmamış kutulu. commodore 64 sifir. commodore 64g  amiga 500 gotekli 4 adet.
Metallic
yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Ocak 22, 2020, 13:36:32 ÖS »

Teşekkür ederim, güle güle kullanın.
Metallic
yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Ocak 26, 2020, 10:26:57 ÖÖ »

İki kişi için beklemede olan ürünler vardı. İki haftayı geçen bir süre boyunca iletişime geçmedikleri için siparişlerini iptal ettim ve sipariş listesinde belirttim. Bu kişiler artık benden bir şey alamazlar. Boşa çıkan ürünleri satıştan çekiyorum. Ürünlerden satın alan arkadaşlara alışverişleri için teşekkür ederim, ürünü güle güle kullanın.
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: