Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga DonanımAmiga 1200 Notebook Yeni Dizayn Satıldı
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Amiga 1200 Notebook Yeni Dizayn Satıldı  (Okunma Sayısı 24469 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #30 : Nisan 07, 2009, 13:40:46 ÖS »

Biraz daha dikkat çekici, radikal bir yaklaşım olmuş..Yalnız tuşların beyazı ne yazık ki bence pek gitmemiş..

magic_gun
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : Nisan 07, 2009, 21:25:08 ÖS »

LW3Dye katılıyorum
cekiciligi artmıs ama duz ve yalın amiga kadar etkiliyici degil
ama bu makinaları camurla boyasan bile ruhu yeter
ellerinize saglık

Hayal etmeden basaramazsın .. bu makinelerle neler yapabilirsin
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : Nisan 08, 2009, 01:08:36 ÖÖ »

ilk gördüğümde, vay tıpkı Oric Atmos dedim. Sonra düşündüğümde, vay, tıpkı oric atmos! dedim. Pişman değilim, lakin en sevdiğim tasarım oric atmosdur.

Kafamızdaki amiga imajına uymasa da bence çok çekici renkler. Çok ince işçilik var, tuşların üstleri siyah, yazılar beyaz falan, baktıkça gözüm korkuyor.

bundan sonra metalik boya bekliyorum beyler sizden. hatta hayallerimi canlandırın, lake, piano black bir amiga görmek istiyorum .

Def Leppard
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Nisan 11, 2009, 00:02:20 ÖÖ »

Renk olarak Amiganın temel renkleri kırmızı beyazı kullanmak istedim. Tabi bu renkler fazla şekilde kullanmaya uygun değil bende siyah rengi temel olan vede kırmızı beyaz renkleride kullanabileceğim şekilde boyadım. Bu boya üzerinde bir ilk de var sprey boyanın üstüne mat vernikte attım artık kirde kapmıyor.
   Klavye yi beyaz yaptım çünkü bir yerlerlerde beyaz kullanmam lazımdı vede beyaz orayı daha belirgin hale getirdi başka bir renk olmazdı. Resimlerde yok ama amiganın lcd kapağının tam üstüne büyük boing ball etiketide yapiştırdım. Ben samsunluyum kırmızı-beyaz-siyah samsunspor vede acer ferrari notebook modelide buna benziyor.
   Dünyada modifiye edilmiş Amiga 1200 lerin hepsini araştırdım Amiga 1200 notebook gibisi de yok bu işle yapılcak herşeyi yapmaya çalıştım  bundan ötesi artık biraz hayal olur..
   Bundan ötesi C64 notebook gibi makinelerle yapılcak bi 1200 tasarımı yapmak  ama pc notebook kalınlığı gibi olcak bunu çok düşündüm belki bir gün böyle birşeyde yaparım ama gerçekten çok zor, çokkkkkk uğraşmak gerekiyor..

« Son Düzenleme: Nisan 11, 2009, 00:04:24 ÖÖ Gönderen: defleppard » Logged

Amiga Repair Service
Def Leppard
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Mayıs 10, 2009, 20:56:38 ÖS »

Amiga 1200 Notebook ebay da 1000 $ a yakın bir fiyata satılmıştır. Bence uygun bir fiyata gitti ama bu kriz ortamında iyi sayılır yeni bir projemdede kaynak olabilir. Alıcı İtalya dan amiga italya ya gidiyor.

Amiga Repair Service
zeki ural
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Mayıs 11, 2009, 01:57:42 ÖÖ »

merakla bekliyoruz yeni projeni bakalım ne çıkacak..alan arkadaşda hayrını görsün ..devam def 

zeki 78
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: