Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetCall Of Duty Black Ops çıktı..hadi yorumlarınızı alalım!!!
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Call Of Duty Black Ops çıktı..hadi yorumlarınızı alalım!!!  (Okunma Sayısı 8140 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fakcakaya
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« : Kasım 10, 2010, 14:13:06 ÖS »

aynı zamanda sıkı bir xbox360 multiplayer oyuncusu olarak...benimde önsipariş verdiğim black ops çıktı arkadaşlar???tüm otorotiler tarafından hemde her platformda 10 üzerinden 9 alan yapım için sizlerinde görüşünü merak ediyorum...saygılarımla

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 10, 2010, 14:26:34 ÖS »

Ben hem XBOX360'da hem PS3'de oynuyorum oyunu.

Gerçi direk multiye daldım ama PS3'de single modunda 7 bölüm geçip kapadım. (oyunu tadında bitirmek istiyorum yoksa anında bitirmek çok kolay)

Multisi zaten efsane olacak şekilde güzel. MW2'nin multisini seven ve alışkın olanlar bu oyununda multisini sevecektir mutlaka.

Bu arada single moduna direk Hard modunda başladım bazı yerlerde zorlandım ama taktik geliştirip hemen kolayca geçebiliyorsunuz bölümleri. Hard modunda bitireyim oyunu Veteran zorluğunda kasıcam. Kısacası anam ağlayacak Veteran modunda.

allen
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 10, 2010, 15:35:38 ÖS »

call of duty 4 ten sonra world war ne kadar büyük bir hayal kırıklığı ise mw2 den sonra black ops da en az world war kadar büyük bir hayal kırıklığı yarattı bende! öyleki bir senedir beklediğim oyunu aldığımın 2. günü gidip başka bir oyunla değiştirdim! sanırım firma oyunu infinity ward diye bir gruba yaptırıyormuş ama grup dağılınca daha önce world war u yapan gruba yaptırmışlar ve sonuç bence hüsran!!

A1200 603e 330mhz 060 66mhz + bvision + 256 mb ram + 500gb hd + Fast-Ata mk3 + power tower + pcmci wireless card
i_r_on
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Kasım 10, 2010, 21:14:53 ÖS »

Fanboyluk değil ama PS3 ve Xbox'da o controller'larla nasıl FPS oynuyorsunuz arkadaşlar... PS3 için killzone 2 aldım 10 dk. oynamaya dayanamadım. Grafikleri kötü olmasına rağmen wii'de fps çok daha keyifli geldi bana... Pek tabii pc hepsinden daha iyi bir platform FPS için...

Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001>

twitter | blog
fakcakaya
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Kasım 10, 2010, 22:27:12 ÖS »

Fanboyluk değil ama PS3 ve Xbox'da o controller'larla nasıl FPS oynuyorsunuz arkadaşlar... PS3 için killzone 2 aldım 10 dk. oynamaya dayanamadım. Grafikleri kötü olmasına rağmen wii'de fps çok daha keyifli geldi bana... Pek tabii pc hepsinden daha iyi bir platform FPS için...

şimdi o konuyu şöyle çözdüm ben...15 yıldır fps oyunlarını pc oynardım ben...sürekli para dök ekran kartı,ram olmadı kasa fan vs..derken oyun pc si kurmak ve onu sürekli güncel tutmak gerçekten ciddi rakamlara malolmaktaydı...vee artık oyun üreticileride pc yi 2.plana itmeye başladılar..çünkü para konsollarda..iş böyle oluncada konsollara geçmek mantıklı geldi birçok pc kullanıcısına...

fakat bu seferde baktımki 3 farklı makine var piyasada ,,wii,xbox360,ps3

üçünüde aldım anasını satayım...haftalarca 3 makineyide gerek aynı oyunlarla gerekse farklı fps oyunlarıyla test ettim ve tercihimi xbox360 tan yana kullandım...

gerçekten şunu gördüm eğer sıkı bir fps oyuncusuysanız..size en yakın kol xboxun koludur...bunu ben değil birçok kullanıcı ve otorite söylemekte!!  ele oturması,sol çubuğun az ilerde olması fps lerde koşmayı kolaylaştırması gibi özellikleri keşfettim...bence en ii oyun makinesi xbox360

longbow75
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Kasım 11, 2010, 01:39:33 ÖÖ »

Ben PC'de oynadim. Grafikler hosuma gitmedi pek.

Commodore Forever!
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Kasım 11, 2010, 01:53:50 ÖÖ »

::: Konu Dışı ::: araya gireceğim ama PES 2011 için yorum yapacak olan var mı? PC, PS3 ve XBOX 360'dan hangisinde daha iyi? Bana xbox360'da daha iyi geldi ama çok oynayamadım...Bu konuda bir karşılaştırma, başarı oranı hakkında bilgi var mı?

longbow75
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Kasım 11, 2010, 02:48:32 ÖÖ »

http://n4g.com/news/606096/pes-2011-ps3-vs-xbox-360-hd-screenshot-comparison

ps3'de renkler daha canli.

Commodore Forever!
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Kasım 11, 2010, 08:12:51 ÖÖ »

Fanboyluk değil ama PS3 ve Xbox'da o controller'larla nasıl FPS oynuyorsunuz arkadaşlar... PS3 için killzone 2 aldım 10 dk. oynamaya dayanamadım....

+1

Jax
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Kasım 12, 2010, 20:55:48 ÖS »

PC de oyun opimizasyon özürlüymüş.
erci77
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Kasım 13, 2010, 00:26:05 ÖÖ »

COD benim için ilk bölümünden beri vazgeçilmezdi COD3 PC ye çıkmadı çok üzülmüştüm sonra COD MWW ile karşımıza geldi 1. si hayal kırıklığı yaratmıştı sonra tekrar 5 ile 2. dünya savaşına döndük güzeldi hem oynanbilirliği hemde grafikler çok güzeldi. MWW 2 ise grafik açıdan ve oynanbilirlikte muhteşem olmuştu. Bunları PC den yola çıkarak yazıyorum konsolda nasıldır bilmiyorum PS3 ümde denemedim bile çünki konsolda kol ile oynayabildiğim sadece Araba yarışları ve futbol FPS oyunlarını klavye olmadan kesinlik ile oynayamıyorum.

PC de 19" sony 1280*1024 High Quality 4xAA 8xAF ile grafikler gerçekten muhteşemdi. COD BO yuda bekliyorum bakalım onun grafikleri ve oynanbilirliği nasıl.

« Son Düzenleme: Kasım 13, 2010, 00:28:36 ÖÖ Gönderen: erci77 » Logged
Jax
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Kasım 13, 2010, 01:34:50 ÖÖ »

Neyse PC için patchide çıkmış.
erci77
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Kasım 14, 2010, 19:14:13 ÖS »

Single player modu çok kısa dün kurdum az önce bitti oyun. Veteran mod oynadım oyunun yarısı yükleme ve videolarla geçiyor ve oynanbilie levellar çok kısa sürüyor. Oyun bitiminde Kenedy nin zombi kill muhabbeti matrak olmuş.. Grafikler 10 üzerinden 8  sesler de harika ama oyun çok kısa olmuş..
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Kasım 14, 2010, 22:46:46 ÖS »

Single player modu çok kısa dün kurdum az önce bitti oyun. Veteran mod oynadım oyunun yarısı yükleme ve videolarla geçiyor ve oynanbilie levellar çok kısa sürüyor. Oyun bitiminde Kenedy nin zombi kill muhabbeti matrak olmuş.. Grafikler 10 üzerinden 8&nbsp; sesler de harika ama oyun çok kısa olmuş..

İddaa ediyorum bu oyunu bitirmek Cod'u bitirmekten daha zor Kahkaha

http://rapidshare.com/files/289556358/Japanese_Hardest_Mario.rar

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: