Fanboyluk değil ama PS3 ve Xbox'da o controller'larla nasıl FPS oynuyorsunuz arkadaşlar... PS3 için killzone 2 aldım 10 dk. oynamaya dayanamadım. Grafikleri kötü olmasına rağmen wii'de fps çok daha keyifli geldi bana... Pek tabii pc hepsinden daha iyi bir platform FPS için...
şimdi o konuyu şöyle çözdüm ben...15 yıldır fps oyunlarını pc oynardım ben...sürekli para dök ekran kartı,ram olmadı kasa fan vs..derken oyun pc si kurmak ve onu sürekli güncel tutmak gerçekten ciddi rakamlara malolmaktaydı...vee artık oyun üreticileride pc yi 2.plana itmeye başladılar..çünkü para konsollarda..iş böyle oluncada konsollara geçmek mantıklı geldi birçok pc kullanıcısına...
fakat bu seferde baktımki 3 farklı makine var piyasada ,,wii,xbox360,ps3
üçünüde aldım anasını satayım...haftalarca 3 makineyide gerek aynı oyunlarla gerekse farklı fps oyunlarıyla test ettim ve tercihimi xbox360 tan yana kullandım...
gerçekten şunu gördüm eğer sıkı bir fps oyuncusuysanız..size en yakın kol xboxun koludur...bunu ben değil birçok kullanıcı ve otorite söylemekte!! ele oturması,sol çubuğun az ilerde olması fps lerde koşmayı kolaylaştırması gibi özellikleri keşfettim...bence en ii oyun makinesi xbox360