Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: hangi konsol?  (Okunma Sayısı 20940 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Wolf-EyE
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Eylül 15, 2015, 15:42:39 ÖS »

Küçük 5 yaşında ama gta oynamak istiyor
Hocam 5 yaşında çocuğa GTA oynatılır mı hiç? O yaştaki bir çocuğun psikolojisini düşünün biraz.

Kim oynamak istemez ki? Bence God Of War gibi daha makul oyunlara alıştır

Çocukken gözümüzün önünde kurban, tavuk, horoz vb bilimum hayvan kesildi de psikolojimiz bozuldu mu? (yoksa psikolojimiz bundan mı bozuk?)
Hocam o olay öyle basit değil

küçük yaşta çocuklar şiddet dolu yayın, oyun, müziklerden yetişkin birine göre çok dha fazla etkilenir. Alıştırmakla alakası yok bunun, çocuğun psikolojisini bozarsın. Daha o yaşta herşeye çok masumane gözle bakan bir çocuğa kanlı canlı şeylerle o masum dünyasına hasar verirsin

kurbanı seyrettirmekte çok yanlış.. ana babanın sorumsuzluğu bu.

Belli bir yaşa geldiği zaman başlar oynamaya, ama 5 nedir ya.. bebek daha

adamlar boşu boşuna M rating vermiyorlar oyunlara.. sen o oyunu oynarken "nasıl olsa oyun" deyip geçiyorsun ama küçük çocuk için o kadar basit değil bu şeyler.. bırakın çocuklar çocukluklarını güzel yaşasınlar, büyüyünce nasıl olsa berbat bir dünya bekliyor

http://nevzat-m.deviantart.com/

Xbox 360 (E), Nintendo Wii (Siyah), Playstation 2 (Fat), PSP (3001)
Wolf-EyE
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Eylül 15, 2015, 15:45:22 ÖS »

herif elinde plastik kılıçla saldırıyor zaten de Kahkaha wii de karar kıldık
en isabetlisi hocam.. hayırlı olsun şimdiden

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Eylül 15, 2015, 16:18:06 ÖS »

@Wolf-Eye
Bilgisayar dünyasında onlarca yıldır bunun edebiyatı yapılır ama somut bir ilişki kurulamadı. Şu ana kadar gördüğüm katliamcıların hemen hepsi bilgisayarla ilişkisiz kişilerdi. Sizce IŞİD'çiler GTA veya GOW'cu mudur?
OmerSenturk
Üye
**

Nintendo <3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Eylül 15, 2015, 16:28:15 ÖS »

NİNTENDO <3 <3 Keşke benimde bir akrabam olsa ve bana Nintendo alsa Abicim grafik sevgisi nedir ya. 15 Yaşındayım nintendonun oyunlarındaki renk beni kendine bağımlı etti Kahkaha nintendo al kardeşimiz oyun nedir öğrensin .
« Son Düzenleme: Eylül 15, 2015, 16:36:49 ÖS Gönderen: OmerSenturk » Logged
Wolf-EyE
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Eylül 15, 2015, 16:49:32 ÖS »

@witchdoktor

Ne alaka dostum.. İlla çocğun katil mi olması lazım bozuk bir priskolojiye sahip olması için

Eğer sen, ufacık bir çocuğun, daha çizgi film seyreden, sokakta arkadaşlarıyla oyun oynayan, hiçbirşeyden haberi olmayan küçük bir çocuğun, bu kadar şiddet içeren kanlı canlı, adam öldürmeli oyunları oynayarak hiç bir şekilde etkilenmeyeceğini, bunu kanıtlamak için bilimsel veriler gerektiğini savunuyorsan zaten konuyu kapatalım, üzerinde tartışmamıza dahi gerek yok..

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Eylül 15, 2015, 17:00:20 ÖS »

@witchdoktor

Ne alaka dostum.. İlla çocğun katil mi olması lazım bozuk bir priskolojiye sahip olması için

Eğer sen, ufacık bir çocuğun, daha çizgi film seyreden, sokakta arkadaşlarıyla oyun oynayan, hiçbirşeyden haberi olmayan küçük bir çocuğun, bu kadar şiddet içeren kanlı canlı, adam öldürmeli oyunları oynayarak hiç bir şekilde etkilenmeyeceğini, bunu kanıtlamak için bilimsel veriler gerektiğini savunuyorsan zaten konuyu kapatalım, üzerinde tartışmamıza dahi gerek yok..

Klişelere takılmamayı, zihin jimnastiği yapmayı vurguluyorum da sen başka yerlere çekiyorsun olayı. Burada biz bize konuşuyoruz kendi aramızda. Bizim çocuklar da ne kadar engellesem de headshot yapıp, GTA gibi oyunlarda bilimum şiddet, hırsızlık vb'yi uyguluyorlar ama bir karınca incitmiyorlar. Bizim zamanımızda ise orman kanunları geçerliydi neredeyse. Bir mahalle kavgasında öyle pis girmiştik ki iki taraf birbirimize, hayvani bir taşı rakibe fırlattığımı hatırlarım. Bilmukabele zırt pırt kafamın yarıldığı da olmuştur Ya dayak atar ya da yerdik sıklıkla
Wolf-EyE
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Eylül 15, 2015, 17:29:01 ÖS »

Hocam benim konuyu başka yere çektiğim yok.. yazdığım şey belli orada. tekrar yazayım, çok küçük çocuklara bu tip oyunlar sakıncalıdır. bak çocuk gta oynuyor ama kimseyi öldürmüyor demek o çocuğun iç dünyasının etkilenmediğini göstermez. bak konu hiçbir şekilde değişmedi. bu kadar basit. geçelim bunu, muhabbete devam

kavga işine gelince, benim kavga etmediğim bir gün bile yoktur okuldayken desem abartmış olmam. sonra dövüş sporlarına başladım, bir süre daha kavga ettim ama liseden sonra bıraktım. o zamanlar bizde bilgisayar atari vs de yoktu, tamamen iç güdüsel yani

En son bir kaç sene önce benden uzun bir herif trafikte hem arabama çarpıp hem bana yumruk sallamıştı, uzun olduğu için özgüven patlaması yaşamıştı kendince  ama atladığı bir nokta vardı, karşısındaki adamın bir boksör olduğuydu Kahkaha gerisi malum, geçenlerde irlandalı abiden gördüğümüz olaylara yakın şeyler işte:)

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: