Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)Ankara'da hatırladığınız atari salonları
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ankara'da hatırladığınız atari salonları  (Okunma Sayısı 30775 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Haziran 17, 2016, 09:07:51 ÖÖ »

Bende hastane rontgen flim kagitlarindan uygun  sekilde kesip credit yazdırırdim street Fighter daki credit sesi daha hala kulaklarimda çınlar Kahkaha
Oğuzhan
Genel Yönetici

There's no place like 127.0.0.1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Haziran 22, 2024, 23:59:59 ÖS »

Gerçekten bir adı olan hatırladığım tek oyun salonu bizim yazlıktaki Abrakadabra. Küçük bir dükkan olsa da, makinelerin çoğunu Playstation'a dönüştürmüş olsa da hala açık.

Kumla?

Amiga 500/500+/1200/4000
Commodore 64
Atari 1040STe/Falcon 030/Jaguar/2600
Roland MT-32 Rev.A&B/SC-88
Sony PS 1-2-3-4-5/PSP/PVM 9"/TV 9"/TV 11"
Sega SMS2FR/MD1FR/MD1JP/MD2/Saturn/Dreamcast/GG
Nintendo NES/SNES/DMG/GBC/GBP/GBA/GBASP
sbaslar
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Haziran 24, 2024, 09:57:29 ÖÖ »

fantasy land de mi güzel bir ,cd çalan müzik kutusu vardı . Ses kalitesi çok iyiydi.
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : Haziran 24, 2024, 11:03:47 ÖÖ »

Gerçekten bir adı olan hatırladığım tek oyun salonu bizim yazlıktaki Abrakadabra. Küçük bir dükkan olsa da, makinelerin çoğunu Playstation'a dönüştürmüş olsa da hala açık.

Kumla?

Evet kumla. Son bir kaç yıldır gitmiyorum. Hala aktiftir herhalde. Sahibinin hiç kapatmaya niyeti varmış gibi durmuyordu.

Oğuzhan
Genel Yönetici

There's no place like 127.0.0.1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Haziran 24, 2024, 11:36:15 ÖÖ »

Kumla?

Evet kumla. Son bir kaç yıldır gitmiyorum. Hala aktiftir herhalde. Sahibinin hiç kapatmaya niyeti varmış gibi durmuyordu.

Sahibi, sahne ismi abra kadabra olan Lütfü Demirtok. Ben küçükken teyzemin yazlığı vardı oraya çok giderdim. Adam vefat etti tabi.

Lütfü Demirtok bir ara Gemlik’te ticaretle uğraşmış. Sanayide yol üzerindeki Tilt fabrikasında Atari malzemeleri yapıyormuş. Türkiye’ye ilk Atariyi kendisi getirmiş. Kumla ve Gemlik’te dükkanlar açmış. Sonrasında iş yerini kapatarak kiraya vermiş ve halen mülkü mirasçılarına aitmiş.

https://www.kiostv.net/dunya-sihirbazlar-krali-abrakadabra/

Amiga 500/500+/1200/4000
Commodore 64
Atari 1040STe/Falcon 030/Jaguar/2600
Roland MT-32 Rev.A&B/SC-88
Sony PS 1-2-3-4-5/PSP/PVM 9"/TV 9"/TV 11"
Sega SMS2FR/MD1FR/MD1JP/MD2/Saturn/Dreamcast/GG
Nintendo NES/SNES/DMG/GBC/GBP/GBA/GBASP
badocan
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Haziran 25, 2024, 09:58:10 ÖÖ »

Maltepede oyun salonları vardı (gazi mmf'de okuyordum). Öğlenleri takılırdık. River raid, 1942-43 , gunsmoke revaçtaydı. Gunsmoke'un 1.ci bölümünü bile bitiremeyen ben , uzun süre vurulmadan oynayanları hayranlıkla seyrederdim. Commodorcuydum ben ..wizard of wor, paper boy, raid over moscow , lemans gibi oyunları çok oynardım.. 
Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Haziran 25, 2024, 22:00:57 ÖS »

kızılayda Maviay, galaksi
« Son Düzenleme: Eylül 07, 2025, 09:40:23 ÖÖ Gönderen: Heroman » Logged
tesla
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Eylül 02, 2025, 13:36:49 ÖS »

Kızılay Meşrutiyetteki Las Vegas, aslında Las Vegas 2 idi. Tabelasında kocaman 2 diye yazardı zaten. İkincisi varsa birincisi de bir yerlerde olmalıydı. O da Dikmen caddesindeydi. Dikmen Polis karakoluna yakın hizadaydı. Yanında boş bir arsa vardı, şimdi Hilton oteli var orada. Güzel nezih bir yerdi. Sert görünümlü çoğu atari salonu sahibine nazaran 2 tane öğretmen görünümlü teyze işletiyordu. Bir de Ali abi dediğimiz makinelerden anlayan jeton yutunca falan yardım eden birisi vardı. Violent Storm diye başka bir yerde görmediğim çok orjinal bir beat-em up oyun vardı. Jetonun hakkını veren uzun uzun oynatan Zero Team vardı. Önce bir tur onları oynardık sonra full Die Hard oynardık. Die Hard oynaya oynaya artık tek jetonla sona adama kadar gelir olmuştuk.

Sokullu caddesinde ise Alpino vardı. Bu diğer Alpino'nun ismini kullanmaya çalışan bir mekandı sanırım. Mekan bir berber dükkanından halliceydi. Tüm duvarlara yaslanmış 10 kadar makinesi vardı. Pang, Haggar, Mustafa, Toki, Terminator (silahlı), Kadın soymaca Kahkaha ve inanılmaz zor kovboy oyunu vardı. Belli saatlerde insana salça olan, oyunu gasp eden tipler gelirdi. O yüzden pek sevmezdim burayı ama eve daha yakın diye arada buraya da giderdim.
bit
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #38 : Eylül 05, 2025, 10:22:36 ÖÖ »

Aşağı Ayrancı'da, ismini yanlış hatırlamıyorsam Meriç Briç Klübü içinde, birkaç makina vardı, Wizard of Wor oynardım (Top Gun'ın sinemada olduğu yıl, off be ne zaman geçmiş xd)
« Son Düzenleme: Eylül 05, 2025, 10:28:30 ÖÖ Gönderen: bit » Logged
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: