Kızılay Meşrutiyetteki Las Vegas, aslında Las Vegas 2 idi. Tabelasında kocaman 2 diye yazardı zaten. İkincisi varsa birincisi de bir yerlerde olmalıydı. O da Dikmen caddesindeydi. Dikmen Polis karakoluna yakın hizadaydı. Yanında boş bir arsa vardı, şimdi Hilton oteli var orada. Güzel nezih bir yerdi. Sert görünümlü çoğu atari salonu sahibine nazaran 2 tane öğretmen görünümlü teyze işletiyordu. Bir de Ali abi dediğimiz makinelerden anlayan jeton yutunca falan yardım eden birisi vardı. Violent Storm diye başka bir yerde görmediğim çok orjinal bir beat-em up oyun vardı. Jetonun hakkını veren uzun uzun oynatan Zero Team vardı. Önce bir tur onları oynardık sonra full Die Hard oynardık. Die Hard oynaya oynaya artık tek jetonla sona adama kadar gelir olmuştuk.
Sokullu caddesinde ise Alpino vardı. Bu diğer Alpino'nun ismini kullanmaya çalışan bir mekandı sanırım. Mekan bir berber dükkanından halliceydi. Tüm duvarlara yaslanmış 10 kadar makinesi vardı. Pang, Haggar, Mustafa, Toki, Terminator (silahlı), Kadın soymaca

ve inanılmaz zor kovboy oyunu vardı. Belli saatlerde insana salça olan, oyunu gasp eden tipler gelirdi. O yüzden pek sevmezdim burayı ama eve daha yakın diye arada buraya da giderdim.