Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbetcoze'nin memleketinden Rock :P
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: coze'nin memleketinden Rock :P  (Okunma Sayısı 12137 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Diabolic_Wizard
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Haziran 24, 2008, 14:56:50 ÖS »

Drag yapan japon biliyorum ama screen dragging yapanını görmedim.

"The user is an important input hardware of a computer system"
Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Haziran 24, 2008, 15:18:33 ÖS »

Her yerin iyisi kötüsü var...Genellemelerden kaçınmak gerekir...Geçen bir TV kanalında Japonyayı geziyorlardı...Gençlerin kıyafetlerine, tip ve hareketlerine baktım, Final fantasy oyunundan çıkmış gibiydiler Ama Japonyanın kültürü ve özellikle eski evleri ve bahçeleri beni hep çekmiştir. DÜnyada gidip görmek istediğim çok yer yok...Ama sorduklarında aklıma ilk Japonya gelir...

Bilgisayar ve Oyun konsollarına gelince, Japonyada çok çeşitli ve ilginç cihazlar üretilmiş. Sadece Japonya bir koleksiyon konusu...Bu yönüde çok ilgimi çekiyor.

Abi o gordugun yer yuksek ihtimal harajuku ve etrafindaki shopping centerdir(yanilmiyorsam solediklerinde cosplay fanatikleri olsa gerek....)Orda gencler normal giyinmiyor zaten
Ganguro'yu ve Gothic Lolitayi tek gecerim

Bakiniz Ganguro :

http://thekexperience.okeiweb.com/images/stories/Image/pictures/ganguro-girl-phone.jpg

Bakiniz GothicLolita

http://www.modabot.de/wp-content/uploads/boutiquegegenalltag-gothiclolita-3.jpg

Japonyada yasamak konusuna gelince en buyuk hayalimdir yaklasik 14 yasindan beri.Ama bu hayali kurarken hep Japon kult filmlerini ve mangalari baz almisimdir.Yoksa japonyada yasama gercekleri biraz daha farklidir.Ultra kucuk evler , uzun calisma saatleri , buyuk sirketlerde uc noktada uygulanan kast sistemleri , dipdibe binilen metrolar...
Gene de sansim olsa en azindan bir senelik bir projede calismak istermiyim sanirim kosa kosa giderim...
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Haziran 24, 2008, 15:26:43 ÖS »

Yok yahu...yoldan giden vatandaşlardı... Kızlara mikrofon uzattılar, gülmekten cevaplayamadılar soruları Erkekler ise civciv gibi sarı saçları var... Garip geldi..Yani Kültürüne geçmişine bağlı bir yapıları yoktu Bu yolladığın resimdekiler aşmış canım... Böyleleride vardı.

Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Haziran 24, 2008, 15:37:54 ÖS »

Yok yahu...yoldan giden vatandaşlardı... Kızlara mikrofon uzattılar, gülmekten cevaplayamadılar soruları Erkekler ise civciv gibi sarı saçları var... Garip geldi..Yani Kültürüne geçmişine bağlı bir yapıları yoktu Bu yolladığın resimdekiler aşmış canım... Böyleleride vardı.

evet, bir kadın sunuyor o programı biz de dilekle izleye kalmıştık, "bre bu gençlerin hali ne?" diye. Hatta sonra her garip giyimli/saçlı birini gördüğümüzde "abow, japonyaya dönmüş burası" diye de perçinledik japonya konusundaki yargılarımızı.

Yahu, japonya değişik bir yer, kabul etmek lazım. Japonya mı? Norveç mi? diye sorsalar herhalde kimse norveç demez (uskumru mu izliycez). Tuhaf bir kültür, harip evler, balina katliamı, yakuza, nintendo... Hepsini bırakın, abi adamların gözleri çekik! Otur bir köşeye gelene geçene bak Niye sevmeyelim ki?

mybee
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Haziran 24, 2008, 15:41:01 ÖS »

bir şey soracağım ama ilk gülenin yanına gelirim

bu japon yapıştırıcıların japonlarla ilgisi ne vede neden öyle diyorlar
bakıyorum hemen hepsi abd menşeili olduğu halde japon diyorlar bende alaka
kuramıyorum kaosa sürükleniyorum kavram karmaşası yaşıyorum

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: