Merhaba Ankara'lı gençler!

7dx demopartylerine her zaman gelmek isteyip gelemeyen ben ve benim gibi Ankara'lı camia için bir organizasyon yapmaya karar verdim. Daha önce araba ile 4 kişi gelelim diye düşünürken, Ankara'dan da bir çok arkadaşımızın bu partiye gelmek konusunda istekli olduğunu gördüm. Ayak Takımı Organizasyon Ekibi imkanlarını kullanarak, 19 kişilik Mercedes Sprinter ya da Wosvagen Caravella ile süper konforlu ve lüx bir ulaşım planlıyorum. Şöförümüz olsun, kafamız rahat olsun

Detayları sizden gelecek talebe göre netleştireceğim.
Ücreti ne olacak diyorsanız, 90 TL'yi geçmeyeceğini düşünüyorum... (Aracı doldurursak...)
Sıkıntı halinde 9 kişilik aracımız da var. Bilesiniz

Planımız:
20 Mart Cuma gecesi Ankara'dan yola çıkış
21 Mart Cumartesi sabah İstanbul kahvaltı ve parti mekanına geçiş
22 Mart Pazar parti bitişi sonrası Ankara'ya hareket
şeklinde olacak.
Aracımızda buzdolabı, elektrik prizi, psp, gameboy, mame/amiga emulator ve usb joypad, sınırlı(!) internet, orijinal film hizmeti, facebook profil fotosu

gibi farklı şeyler de olacak.
Eğer Ankara'lı üstadlarda bu organizasyona katılırsa, onlarla sohbet, geyik vs. bir çok güzel şeyi yaşayacağımızı düşünüyorum.
Özetle kimler geliyor?
1.ibeser
2.commander64
Gelmeyi planlayan, hatta mutlaka gelecek olan diyelim... arkadaşların aşağıdaki linkinde bulunan bilgilendirme formu doldurmasını önemle rica ederim. 19 kişinin üzerine zor çıkarız ama. Çıkarsak da ilk 19 kişi organizasyona katılacak bilesiniz

Link:
http://goo.gl/WVUrZ411/03/2015 itibariyle güncelleme:
Yoğun talepsizlik nedeniyle, Ankara tayfasının toplu yolculuk organizasyonunu iptal edilmiştir. İstanbul'da görüşmek dileğiyle...