Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga YazılımBazı CD32 oyunları.....
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bazı CD32 oyunları.....  (Okunma Sayısı 5287 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 11, 2007, 07:37:54 ÖÖ »

Bazı cd32 oyunlarında cd'ye çekme aşamasında sorun yaşıyorum.Sebebi bunlarda track müzikler bulunması ve cd yazma programlarının bunları dışarda tutması.Nero,Alcohol,CloneCd gibi programlarla denedim tracklarlı göseremedim.Bu gibi cdleri nasıl yazacağız bilen var mı?
ozkano
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Haziran 11, 2007, 09:15:13 ÖÖ »

şimdi, tracker olan oyunlarda bir data birde muzik track ları var, ya nero ile bunları elle yapıcan yada cue+bin yapan programlarla buna cue dosyası ekleyip nero da yazıcan

A500,A500+,A600,A1000,A1200,A2000,A3000,A4000,CDTV,CD32,A1,MacMini,R2HV,C64,48K,Ps,Ps2,Ps3
Xbox,Xbox360,Nes,Snes,N64,N64Ique,Gamecube,Wii,PcEngine,PcEngineGT,PcEngineDUO,TurboGrafx,NeoGeoAES
NeogeoCD,NeoGeoMVS,NeoGeoPocket,MegaDrive,SegaCD,MultiMega,Saturn,Dreamcast,Jaguar,Lynx,Cps1
Cps2,System11
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Haziran 11, 2007, 11:35:44 ÖÖ »

Önce Temiz ve kolay Yol..

Sega Cue Maker'ı aşağıda verdiğim adresten indirip, cue oluşturmak için kullanabilirsin. İsminin Sega(saturn) olmasına bakma, SegaCD, Saturn, CD32, NeoGeoCD vb. oyun isolarının .cue dosyasını oluşturmak için kullanılabilir.

Yalnız mp3 dosyalarını .Wav'a dönüştürmen gerekecektir. Bunun için winlame kullanabilirsin.

WinLame indirmek için
Saturn Cue maker Burada yer alan Saturn Cue Maker 1.0.11b (4 parça) işini görür..

İkinci yol iseNero'da Mixed Mode CD oluşturmak, Veri olarak ISO dosyasını, ses dosyası olarak elindeki MP3'leri kullanmak. yalnız Nero MP3'leri WAV yaparken çok başarılı değil. Yine Winlame kullanabilirsin. (Bu yöntemi denemedim. Ama geçen gün indirdiğin NeoGeoCD'si içinde yazma konusunda bu bilgi vardı)

MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Haziran 11, 2007, 17:19:46 ÖS »

lw3d ve özcano dostlarımmmm cıkarın artıkın şu cd32 oyun arşivlerinizden güzel bir demet te faydalanalım Kahkaha

A 500 HD8+ GVP
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: