Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trDiğer Nostaljik BilgisayarlarSinclairSinclair - GenelAradiklarim - Sinclair ZX Spectrum ve ZX81 yan birimleri -
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Aradiklarim - Sinclair ZX Spectrum ve ZX81 yan birimleri -  (Okunma Sayısı 60108 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mayıs 01, 2015, 14:36:22 ÖS »

Paket gelmeme durumu
Benim de başıma çok geldiği için artık Tracking number olmadan değerli birşey almıyorum, Tr number olunca daha çabuk geliyor ayrıca

Galiba bundan sonra ben de oyle yapsam iyi olacak. Adam sordu da halbuki tracking istermisin diye. 3-5 sterlin kar edelim derken tum paradan olduk, cihaz da kayboldu.

Bu gune kadar 100den fazla Ebay alisverisim var, ilk baslarda hic postada kaybolma sorunu yasamamistim ama son 3 senede 4-5 paketim kayiplara karisti.
« Son Düzenleme: Mayıs 01, 2015, 14:40:02 ÖS Gönderen: мemrah » Logged
AmonR
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mayıs 04, 2015, 12:03:04 ÖS »

Geçmiş olsun Memrah. Umarım sadece "gecikme"dir ve bir şekilde eline ulaşır.
Bence size postalarınızı getiren PTT şubesine gidip şahsen soruşturmakta ve birkaç kez arka arkaya giderek adamları taciz etmekte fayda var.

Sinclair: ZX Spectrum +2
Sega: Saturn, Dreamcast
Microsoft: XBOX
Sony: PS1, PSP ve sonunda PS2
Nintendo: GBA, DS Lite ve sonunda Wii
Handhelds: GP2X, Dingoo A320, Samsung Galaxy S Wi-Fi 5" mini android tablet
мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mayıs 04, 2015, 12:39:24 ÖS »

Bence size postalarınızı getiren PTT şubesine gidip şahsen soruşturmakta ve birkaç kez arka arkaya giderek adamları taciz etmekte fayda var.

Merhaba. Evet subeyi aramak benim de aklima geldi. Bir faydasi olur mu bilmem ama denemekten zarar gelmez. Faydasi olur mu bilmem diyorum cunku paket taahutlu yani registered gonderi degil. Ama aklima gelen bir senaryo var. Postaci ben evde degilken gelmis ve haber kagidi birakmis fakat o kagit kayip olmus olabilirmi acaba diye aklima geldi. Ya da acaba geldi de kagit birakmayi ihmal mi etti? Ama bunu neden yapsin ki? Bir diger aklima gelen sey de Ingiltere Turkiye arasinda bir yerlerde birinin bu paketleri yuruttugu. Ki umarim bu dogru degildir. Zaten kimsenin isine yarayacak birsey de degil ama bilemem. Varsa oyle birsey, gunahi boynuna. Eger bir gelisme olursa burada paylasirim ama pek de umudum yok acikcasi. Satin aldigim birseyi cok istekle bekleyince hep kayboluyor. Bende var bir sanssizlik.
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Mayıs 04, 2015, 13:59:32 ÖS »

Postacının kağıt bırakmayı unuttuğu oluyor. Takip numarası olmadan yapılacak bir şey yok.  Çünkü şubedekiler bilgisayardan paketin şubede olup olmadığını göremiyorlar. Şubenin tenha olduğu bir sırada gidip rica ettiğimde memurla beraber girip depoya bakmıştık. Paket oradaysa ve şansın'da yaver giderse depoda bulabilirsin. Ben bulamamıştım.

мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Mayıs 05, 2015, 12:42:18 ÖS »

Kahkaha

Arkadaslar cok mutluyum Kayboldugunu dusunup, gelmesinden umidi kestigim paket bu gun itibariyle elime gecti Demek ki bazen biraz sabirli olmak gerekiyormus. Eh artik bu baslikta topladigim "aradiklarim" listesinden bu Genius Mouse interface'ini cikartabiliriz diyecegim .... ammaaaa...once bu cihazi test etmek lazim. Satici calisip calismadigini bilmiyorum demisti. Bu durumda sizlere iki sorum olacak

1 Bu interface eger bozuksa taktigim Spectrumu da bozabilir mi acaba...

2 Bana acilen bunun mouseunu bulabilecek bir yigit yok mu yahu? interface tamam da bende bunun mouseu yok ki Kahkaha:D Nasil test edecegiz interface'i, mouse olmadan? Kahkaha:D

* 20150505_121820_resized.jpg (199.98 KB, 1032x580 - Görüntüleme: 7030 kez.)

* 20150505_121848_resized.jpg (161.12 KB, 1032x580 - Görüntüleme: 7003 kez.)

* 20150505_121921_resized.jpg (185.53 KB, 581x1031 - Görüntüleme: 7074 kez.)
« Son Düzenleme: Mayıs 05, 2015, 12:55:54 ÖS Gönderen: мemrah » Logged
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Mayıs 05, 2015, 13:11:24 ÖS »

Memrah kardeşim,
Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Mayıs 05, 2015, 13:49:09 ÖS »

Memrah hayırlı olsun, çok sevindim kaybolmamasına. Kendim almış gibi heyecanladım bir anda Kahkaha
AmonR
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Mayıs 05, 2015, 13:51:51 ÖS »

Hayırlı olsun Memrah, paketin sağ salim eline geçmesine çok sevindim. 

interface tamam da bende bunun mouseu yok ki Kahkaha:D Nasil test edecegiz interface'i, mouse olmadan? Kahkaha:D

Yalnız bu cümlenle kopardın beni. 
Allah'tan ümit kesilmez, Interface'i bulduran mouse'u da buldurur diyelim.  Kahkaha

Sinclair: ZX Spectrum +2
Sega: Saturn, Dreamcast
Microsoft: XBOX
Sony: PS1, PSP ve sonunda PS2
Nintendo: GBA, DS Lite ve sonunda Wii
Handhelds: GP2X, Dingoo A320, Samsung Galaxy S Wi-Fi 5" mini android tablet
мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Mayıs 05, 2015, 14:11:06 ÖS »

Memrah kardeşim,
Hayırlı olsun. Güle güle kullan.

Memrah hayırlı olsun, çok sevindim kaybolmamasına. Kendim almış gibi heyecanladım bir anda Kahkaha

Cok tesekkurler arkadaslar. Bir de mouse bulursam, listemi yavas yavas tamamlama yolunda ilerliyorum.

Hayırlı olsun Memrah, paketin sağ salim eline geçmesine çok sevindim. 

Yalnız bu cümlenle kopardın beni. 
Allah'tan ümit kesilmez, Interface'i bulduran mouse'u da buldurur diyelim.  Kahkaha

Eheh evet interface'in gelmesinin ilk heyecani gecince kafaya dank etti, olm buna takacak mouse yok kiii Kahkaha Kahkaha

« Son Düzenleme: Mayıs 05, 2015, 14:20:21 ÖS Gönderen: мemrah » Logged
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Haziran 29, 2015, 20:00:21 ÖS »

memrah ustam bak istersen işime yarar dersen hemen kargolayım

мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Haziran 30, 2015, 03:44:41 ÖÖ »

izmirmaster, cok tesekkur ederim. Bu basligi hatirlayip bu mesaji atman bile buyuk incelik. Bu interface'den bende mevcut. Datel Electronics'in kaliteli urunlerinden birisidir. Umarim kiymetini bilen birisine gider. Diger urunlerini surekli izlemedeyim.
« Son Düzenleme: Haziran 30, 2015, 04:17:51 ÖÖ Gönderen: мemrah » Logged
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Haziran 30, 2015, 13:49:05 ÖS »

Ustam ozaman sana başka hediye bakıyorum saygılarımla

izmirmaster, cok tesekkur ederim. Bu basligi hatirlayip bu mesaji atman bile buyuk incelik. Bu interface'den bende mevcut. Datel Electronics'in kaliteli urunlerinden birisidir. Umarim kiymetini bilen birisine gider. Diger urunlerini surekli izlemedeyim.

byeni
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Haziran 30, 2015, 14:53:14 ÖS »

Ustam ozaman sana başka hediye bakıyorum saygılarımla

Fatih'cim Sinclair hediye mi dedin ??
мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Ocak 01, 2016, 19:50:14 ÖS »

Arkadaslar Datel Mouse interface'den sonra, onunla uyumlu Genius Mouse'u da edindim. Listedeki diger cihazlari halen aramadayim

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: