Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga YazılımTürk Amiga Oyunları - TAM LİSTE
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Türk Amiga Oyunları - TAM LİSTE  (Okunma Sayısı 107834 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #30 : Eylül 19, 2007, 13:40:36 ÖS »

Tabii ki isteriz.. Hatta bunları sitede bir bölümde yayınlayıp tanıtalım...Kaybolup gitmesinler derim...

vigo
Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : Eylül 19, 2007, 14:33:21 ÖS »

oyunlar bende mevcut ama, teorik olarak televizyon kanalları için yaptıklarımızın hakları kanala ait olabilir tam bilemiyorum, ama onun dışındakileri en kısa sürede bulup veririm
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Eylül 19, 2007, 15:19:30 ÖS »

Alp arkadaşım, senin yaptığın oyunları nasıl bulabiliriz.
Alp Yener
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : Eylül 19, 2007, 18:37:31 ÖS »

@vigo
Bu projeler 10 yıldan daha eski yanlış hatırlamıyorsam. Tv kanallarının umursayacaklarını sanmam ama yine de senin bileceğin iş tabii.

@gokhanozkan
Pishti'yi aminetten indirebilirsiniz. Diğer oyunları da amiga.gen.tr'den indirilebilir hale getirdiğimde buradan bilgi veririm.
Alp Yener
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : Eylül 19, 2007, 18:43:52 ÖS »

@LW3D
Amiga.gen.tr'yi tamamlayıp tekrar açtığımda bu oyunların da tanıtımları olacaktı ama bunu ne zaman gerçekleştirebilirim, bu konuda birşey söyleyemiyorum.  Masum
Buradan tanıtılması da güzel olur.
nightlord
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #35 : Eylül 19, 2007, 21:52:54 ÖS »

Bu baslik cok guzel olmus. hakikaten bu oyunlarin toplanmasi ve de hatta yanlarina yapimcilarinin yorumlarinin konulmasi cok guzel olurdu. Boyle bir olayin ilk kivilcimini attigi icin Daima Genc'e tesekkurler

Geçen iki gün boyunca dergileri karıştırırken beni en üzen şey, zamanın dergilerinde yerli oyunlara karşı yeterli ilginin gösterilmemesi ve hiçbir oyunun bütün dergilerde birden kendine yer bulamaması, yer bulanların da çoğunlukla "haber" olarak geçiştirilmesi veya ilanlarda/reklamlarda kalması oldu. Genelde hep tek sayfalık tanıtımlar, küçük haber malzemesi olarak geçiştirmeler veya satır aralarında "işte bu da böyle bir Türk oyunu" şeklinde bahsetmelerle deyim yerindeyse bu çalışmalar resmen arada kaynayıp gitmiş. Yazık...

Bu ne yazik ki bugun de boyle, hala Turkiye de yayinlanan dergiler Hukumran senfoni ekibi degilseniz sizin ve oyununuzun hakkinizda birsey yazmiyor. tabi yazdiklari konular cok onemli seyler onlara da kizmamak lazim. "ekran kartlarini sizin icin karsilastirdik"... "0 liraya pc'nizin performansini katlayin"... Gercekten ozgun ve faydali seyler yazan bir avuc yazar da fazla okuyucu tepkisi almadigi icin yok oluyor
vigo
Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : Eylül 20, 2007, 01:16:36 ÖÖ »

hatta source'larla birlikte buldum oyunları. bi tek "küpküp" ün source yok... yani compile edip "opensource" hesabı kafanıza göre ( asm bilenler ) modifiye bile edebilir.
MeG
Deneyimli

Super Kahraman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #37 : Aralık 09, 2007, 23:30:23 ÖS »

Vigo'dan oyunları istiyoruz..

Hatta diğer oyunalrı da isityosss

Hepsini istiyooosss Kahkaha

(topic HORT )
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #38 : Aralık 10, 2007, 14:23:39 ÖS »

Dinzorus ve tele-ralli'yi hayal meyal hatırlıyorum bende. Bu oyunların oynatıldığı programın adı neydi?

MeG
Deneyimli

Super Kahraman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #39 : Aralık 10, 2007, 19:39:34 ÖS »

atv'de bi programda stüdyodaki çocuklar amiga oynuyolardı... aklımda kalan tek kare test drive
Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #40 : Nisan 10, 2009, 23:02:25 ÖS »

Dinozorus'u ben de seyrederdim küçükken. Vigo usta ve diğerleri oyunlardan bahsetmişler ama link vermemişler. Elinde olan varsa ve paylaşırsas çok mutlu olurum.

topic hort

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
toddler
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Nisan 19, 2009, 17:34:02 ÖS »

Dinozorus 1-2 ve Pishti'yi hatırlıyorum. Aslında hepsini hatırlıyorum. Pishti hala Amiga'daki harddiskimin biryerlerinde olmalı. Düşününce yaşlanmışız yahu   Kahkaha

C64|C|G|C128|1541U2
A500|A500+|Slim SDHxC|Gotek
A600|FuriaEC020 33MHz+FPU 40Mhz
A1200|BPPC|BVision|64MB Ram|3Com Eth.
A1200|ACA1230/56Mhz 64MB|IndivisionAGA MK2cr|RapidRoad USB|FastATA 1200 MK-V|Netgear MA401
Dingoo A320(OpenDingux)
Pandora(First Batch)
RaspberryPi 1-2-3
BananaPi/Pro
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #42 : Nisan 19, 2009, 17:59:41 ÖS »

hatta source'larla birlikte buldum oyunları. bi tek "küpküp" ün source yok... yani compile edip "opensource" hesabı kafanıza göre ( asm bilenler ) modifiye bile edebilir.

evet yav, nerde oyunlar?

yatuyu
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : Nisan 23, 2009, 20:15:41 ÖS »

Umut Tarlaları, dünya üzerinde yazılmış ilk tarım ve çiftçilik oyunudur.

Oyun bir çiftliğin işletilmesini esas alır. Farklı tarım ürünlerinin tarlada yetiştirilmesi, büyükbaş hayvancılık, tavukçuluk, seracılık gibi çiftçilik işleri süreç içinde gelişerek büyük ve endüstriyel bir çiftlik oluşur. Oyuna şehir pazarlarında süt, yumurta, sebze satarak başlayan oyuncu giderek gelişir, büyük fabrikaların artan taleplerini karşılamak için çiftliğini büyütür, yanında bir sürü personel çalıştırır olur ve sektörde öncü, büyük bir kurum haline gelir. Lakin hayat başarı timsali işletmemizi çekemez ve başına bin bir çeşit dert verir. Oyuncu usanmayarak bu dertlerin üstesinden gelmeye çalışır.

Umut Tarlaları - Amiga Disketleri icin:
Kod:
http://www.stillpsycho.net/Umut_Tarlaları

« Son Düzenleme: Nisan 23, 2009, 20:24:01 ÖS Gönderen: yatuyu » Logged
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #44 : Nisan 23, 2009, 22:41:06 ÖS »

Arkadaşlar, UMUT TARLALARI şu anda sahibinin sitesinde bile kötü bir crack ile duruyor. BU disketlerin orjinaline (kırılmamış halleri) sahip olan varsa lütfen ortaya çıksın.

bir de "zeka kutusu" ve Asteriks'i zamanında arşivine koymuş olan var mı? eskiden mail kutumda duruyorları, şu anda kayıplar.. eski disketleri de karıştırdım bulamadım.

domino ses ver.
« Son Düzenleme: Nisan 23, 2009, 23:53:21 ÖS Gönderen: Arda » Logged

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: