Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: [Tamirat] Tekken 3  (Okunma Sayısı 19689 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mayıs 06, 2015, 10:08:36 ÖÖ »

Offf hayalimdeki arcade kabinin içindeki kart keşke benim olsa Kahkaha Eline sağlık yavuz ustam sabah sabah iyi gitti.

umarım hayallerindeki düzeneği sen de kurabilirsin bir gün bu arada bu kart benim değil. yolcunet'le konuş istersen. öte yandan tekken 3 çok da pahalı veya nadir bir kart değil. ebay'den veya HK'dan temin edilebilir. kargosu da çok tutmaz küçük bir kart zaten.
Sağol abim iyi dileklerin için benim öncelikle kabin bulup alma aşamasına gelmem lazım tabi daha da önce inşaatına başladığım hobi odamın bitmesi lazım.

yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mayıs 06, 2015, 10:39:02 ÖÖ »

ustam eline saglık
cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Mayıs 06, 2015, 11:39:17 ÖÖ »

@yavuzg bu oyun benim içinde çok anısı olan bir oyun. ağzımız açık dehşete düşmüş bir şekilde "vay be bunu da yaptılar" demişik. ve   yakın bir arkadaşımla hep tek jeton alıp raundları bölüşerek oynamak bizim için bir rutine dönüşmüştü. çok severdik çok.

şu anda tekken 3ün konsol versiyonunu oynuyorum kabinimde emulatör yardımı ile, hiç de fena olmuyor.

@eemiroğlu84 sana da böyle yapmanı tavsiye edebilirim bulmazsan. elimde riplenmiş bir rom ve sırf bu oyun için optimize edilmiş epsx var. videoların kırplmış olması canımı sıksada oynanışta sorun yok ve arcade  versiyonunda olmayan karakterler de var.

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Mayıs 06, 2015, 11:48:46 ÖÖ »

Romun adresi yada tam adı var mı? Belki ps1 de çalışır.

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Mayıs 06, 2015, 12:17:51 ÖS »

Alıntı

Soldaki SMD transistörün bizden taraftaki bacağına bakın...

Namussuz acayip saklanmış. Bir sebeple bu ayak lehim noktasından kalkmış. Bu transistörün tüm bacakları üzerinden havya ile geçiyorum.

Kendimi ameliyatta hissetmeme neden olan fotoğraf... Çok güzel açıklamış ve çekmişsin
« Son Düzenleme: Ekim 26, 2017, 11:01:07 ÖÖ Gönderen: yavuzg » Logged

eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Mayıs 06, 2015, 12:38:29 ÖS »

@yavuzg bu oyun benim içinde çok anısı olan bir oyun. ağzımız açık dehşete düşmüş bir şekilde "vay be bunu da yaptılar" demişik. ve   yakın bir arkadaşımla hep tek jeton alıp raundları bölüşerek oynamak bizim için bir rutine dönüşmüştü. çok severdik çok.

şu anda tekken 3ün konsol versiyonunu oynuyorum kabinimde emulatör yardımı ile, hiç de fena olmuyor.

@eemiroğlu84 sana da böyle yapmanı tavsiye edebilirim bulmazsan. elimde riplenmiş bir rom ve sırf bu oyun için optimize edilmiş epsx var. videoların kırplmış olması canımı sıksada oynanışta sorun yok ve arcade  versiyonunda olmayan karakterler de var.
Aynen benim içinde çok anısı olan bir oyun çocukluğumda atari salonunda saatlerimi harcardım askere gittiğimde oradada peşimi bırakmadı bu oyun nereye gitsem gazinosunda bu oyun vardı hala ps1 de açar oynarım zamanının çok ötesinde bir dövüş oyunuydu özelliklede eddy favori adamımdı.

Tavsiye için teşekkürler ama hala kabinim yok yolcunet'in yanına gitmek farz olacak panelvan bir araba bulup mekanına gitmek lazım.

evreno
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Mayıs 06, 2015, 12:49:52 ÖS »

eline sağlık usta
yazına denk geldim okuyup öyle yatayım dedim
bende yatışa
herkese iyi geceler

evreno sana da kolay gelsin projende. zaten bir bebek olduğunda bu kadar uykusuzluğa alışmıştım bir de arcade olayına girince Kahkaha sende bebek varmı bilmiyorum ama arcade olayına bulaştığına göre uykusuzluk ikinci dostun olacaktır

saol üstat;
evet 1 kızım var 3 yaşında
uykusuzluk yeni değil yavuz hocam ben lise bittikten sonra hep geceleri geç yatmaya başladım en erken 3 gibi uyuyorum
makine ile uğraşmaya başlayalı bu saat 1-2 saat ileri gitti o ayrı Kahkaha
asit
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Mayıs 06, 2015, 14:22:23 ÖS »

Eline sağlık abi sessiz kaldığın zamanlarda tamirat sız kalmıyorsun anlaşılan Kahkaha

Amiga 500
C64
Ps1
Ps2
Atari 2600
Sega mega drıve 2
Xbox 1
Xbox 360
Nintendo wii
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Mayıs 06, 2015, 14:54:55 ÖS »

Eline sağlık abi sessiz kaldığın zamanlarda tamirat sız kalmıyorsun anlaşılan Kahkaha

Bu aralar son tamiratım bu (belki 1 tane daha var - o da olursa artık).

Yapmayı düşündüğüm diğer şeylerin malzemeleri yavaş yavaş gelmeye başladı çin'den hk'dan. Bir müddet onlara kanalize olacağım. Bir iş rutine binince zevki kaçmaya başlıyor

mesa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Mayıs 06, 2015, 15:43:18 ÖS »

Usta ellerine saglik bu kartlar kimden geliyor sana kendine mi ait yoksa ? Baya kart tamur ettin

Ps1 ps2 wii xbox 360 arcade kabin
Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Mayıs 06, 2015, 17:01:09 ÖS »

Yavuz Abi eline sağlık.Arcade cennetine gitmek üzere olan bir kartı daha kurtarmış oldun.Böyle kurtulan kartları gördükçe nedense çok mutlu oluyorum. 
eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Mayıs 08, 2015, 14:32:32 ÖS »

Benim aklıma hep bir şey takılıyor, bu pcb kartlarla bende çok haşır neşir durumdayım (arcade değil) bu kartlarda bol miktarda çok zehirli bir element olan kurşun var özelliklede eski kartlarda daha çok vardır, zehirleniyor muyuz ne hep aklımdadır araştırmadım da.  

commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Mayıs 08, 2015, 14:49:30 ÖS »

Evet zehirleniyoruz, iyi havalandırılmış ortamda maske, gözlük ve eldiven giymek gerekiyor

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: