Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sega mega drive 2 siyah ekran!  (Okunma Sayısı 4754 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
guero
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 24, 2015, 16:15:03 ÖS »

Merhabalar,

Bugun bir Japon mega drive 2 konsolumu aldim. Bende hali hazirda bir euro versiyon vardi. kaset takiliyken power on yapinca ekran siyah kalıyor.  Bunun nedeni devrede bir problem olmasimi yoksa bildiginiz gibi japon mega drivelarin kenarı tirkikli kasetleri oluyor o tur kasetlermi kullanmak lazim? Ayrıca orjinal ve klon kasetlerle denedim sonuc ayni.

Saygılar.

Referans Listem (Yeni) http://sharetext.org/PG42
crowded
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 24, 2015, 16:29:38 ÖS »

Pm gonderdim
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mayıs 24, 2015, 17:57:09 ÖS »

Eğer belirtilen sorunla ilgili bir çözüm, fikir varsa bunun özel mesaj yoluyla iletilmesinin anlamı yok. Başka bir konuyla ilgili özel mesajsa bunun genelden yazılmasına gerek yok...

Not: Crowded bu seninle alakalı değil. Bu forumda kim yazıyorsa, herkese bir hatırlatmadır.

commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Mayıs 24, 2015, 18:31:02 ÖS »

kartuşu kontak yerlerini güzelce alkol v.b. ile temizle oyunun bölgesi ile ilgili uyarı mesajı çıkması lazım

guero
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 24, 2015, 18:38:28 ÖS »

kartuşu kontak yerlerini güzelce alkol v.b. ile temizle oyunun bölgesi ile ilgili uyarı mesajı çıkması lazım

Makine cok temiz defalarcada ufurdum Kahkaha ama yinede deneyeceğim.  Cok tesekkurler

Referans Listem (Yeni) http://sharetext.org/PG42
crowded
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 25, 2015, 02:34:40 ÖÖ »

Eğer belirtilen sorunla ilgili bir çözüm, fikir varsa bunun özel mesaj yoluyla iletilmesinin anlamı yok. Başka bir konuyla ilgili özel mesajsa bunun genelden yazılmasına gerek yok...

Not: Crowded bu seninle alakalı değil. Bu forumda kim yazıyorsa, herkese bir hatırlatmadır.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: