Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Game Room Projesi  (Okunma Sayısı 36609 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Temmuz 03, 2015, 00:59:58 ÖÖ »

Güzel cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Tatil modunda olduğumdan bir süredir cevap yazamadım...

Oda bir süredir hengameydi ve malzemeler üst üste dizilmeye başlayınca, nasıl ifade etsem, "gezilesi görülesi" bir hali kalmamıştı. Bana da darallar gelince bi düzenleme yapmanın zamanı gelmişti...

Püf noktası her zaman söylediğim gibi "duvarlara çalışmak". Hele de kabinlerin arkasında kalan duvarlara raf yaparak odanın yüzölçümünden en çok faydayı sağlayarak retrolara ve diğer malzemelere yer açmış oldum.

Yeni Düzenlemeler Süper Olmuş Yavuz Abi Özellikle Tabletopları Görünce Alıntı Foto Sandım Hayallerimi Çaldın Kahkaha Bunların Tedarigi Yurt Dışından mı Yurt içi mi? Bu arada TR de ilk defa başkasından Konami Hyperboy görüyorum.

@retroman, nintendo tabletopları Türkiye'de toplamanın neredeyse imkasız olduğunu farkederek 6 ay kadar önce ebay'i takip etmeye başladım. Bazı abartılı fiyatlı olanlar dışında arada uygun fiyatlı olanlar düşüyordu, kimi zaman da düpedüz pazarlığa tutuştum elin gavuruyla . Konami hyperboy da aynı şekilde ispanya'da "yeni" satan birisinden aldım. Pilleri bile hala kutusunda açılmadan duruyordu (o pilleri kullanmadım tabii).

cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #46 : Temmuz 03, 2015, 07:13:03 ÖÖ »

O hyperboy bizim reklamlar yuzunden alinmis olabilir mi Kahkaha pocket simon gibi?
« Son Düzenleme: Temmuz 03, 2015, 07:25:09 ÖÖ Gönderen: cengizermis » Logged

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : Temmuz 03, 2015, 14:11:19 ÖS »

O hyperboy bizim reklamlar yuzunden alinmis olabilir mi Kahkaha pocket simon gibi?

Kesinlikle

Texas
Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : Temmuz 03, 2015, 14:21:48 ÖS »

@Yavuzg

Konu ile alakasi yok ama sizi burada yakalamisken sorayim    Odanizdaki Japon arcade kabini sizmi yaptiniz yoksa satinmi aldiniz ?

Saygilarimla
« Son Düzenleme: Temmuz 03, 2015, 14:27:04 ÖS Gönderen: Texas » Logged
cloud.
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : Temmuz 03, 2015, 14:36:30 ÖS »

çok yakışıklı.eline sağlık.
cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #50 : Temmuz 03, 2015, 14:39:54 ÖS »

@texas
satın alındı. pek mümkün değil böyle birşey üretmek. eski konularda bir takım detaylar olması lazım ama yavuz zaten yanıtlayacaktır.

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
redfett
Üye

Paylaş ki çoğalsın! Koleksiyon paylaşmaktır.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #51 : Temmuz 03, 2015, 15:31:31 ÖS »

Oyy oyyy Negzel! Ben orada yaşarım ki.

Gameboy DMG-01 / Gameboy Color / Gameboy Pocket / Gameboy Advance / Gameboy Advance SP -001 /
Amiga 500 / Commodore 64 / Sega Game Gear /
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #52 : Temmuz 03, 2015, 19:06:25 ÖS »

@Yavuzg

Konu ile alakasi yok ama sizi burada yakalamisken sorayim    Odanizdaki Japon arcade kabini sizmi yaptiniz yoksa satinmi aldiniz ?

Saygilarimla

Yok o kabini formundaki bir başka üye geçenlerde çok uygun fiyata satışa çıkarmıştı ben de almıştım. Ahşap her türlü kabini yapabilirim ancak yapamayacağım tek kabin türü bu plastik Japon kabinler

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #53 : Temmuz 03, 2015, 19:07:17 ÖS »

Oyy oyyy Negzel! Ben orada yaşarım ki.

Ben de Kahkaha

Texas
Ziyaretçi
« Yanıtla #54 : Temmuz 03, 2015, 19:43:07 ÖS »

@Yavuzg

Saygilarimla

Yok o kabini formundaki bir başka üye geçenlerde çok uygun fiyata satışa çıkarmıştı ben de almıştım. Ahşap her türlü kabini yapabilirim ancak yapamayacağım tek kabin türü bu plastik Japon kabinler

Anladım tesekkur ettim cevap için ben Japon arcade kabinleri çok seviyorum sizin odanızda da görünce bir sorayim dedim..
scorpion
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #55 : Temmuz 04, 2015, 13:14:47 ÖS »

@Yavuzg

Saygilarimla

Anladım tesekkur ettim cevap için ben Japon arcade kabinleri çok seviyorum sizin odanızda da görünce bir sorayim dedim..
Texas o kabinler candy cab ,okbaby diye isimlerle adı anılıyo gerçekten güzel kabinler pek fazla rastlamadım ama onune sandalye çekilerek oynanılıyor,cigaralığıda var )
geçenlerde paylaşmıştım  durumuyo bilmem ama bak istersen
http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=10560.0
« Son Düzenleme: Temmuz 04, 2015, 13:16:50 ÖS Gönderen: scorpion » Logged
Texas
Ziyaretçi
« Yanıtla #56 : Temmuz 04, 2015, 13:34:25 ÖS »

@Scorpion

Bilgilendirme icin tesekkur ederim

Ben aslinda zorlugunu biliyorum ama @YAVUZG gibi elektronik bilgisi cok ust duzeyde olan ve yetenekleri sinirsiz olan brisi belki dedittiriyor
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #57 : Temmuz 05, 2015, 13:27:23 ÖS »

@Scorpion

Bilgilendirme icin tesekkur ederim

Ben aslinda zorlugunu biliyorum ama @YAVUZG gibi elektronik bilgisi cok ust duzeyde olan ve yetenekleri sinirsiz olan brisi belki dedittiriyor

Aslında bu "candy cab" tabir edilen plastik japon kabinlerden Sega'nın biraz daha köşeli türde olanlarının suntadan kopyaları da proje olarak yapılıyor. Ben de zamanında bir ara böyle bir şey yapsam mı acaba diye düşünmüştüm. Tabi bu tarz bir kabini ahşaptan yapmak çok daha zahmetli. Bir çok minik parça çıkartmak ve bolca zımpara işi yapmak lazımdı. Ne yalan söyliyeyim üşendim

Ancak kısmet bu OK Baby Kore yapımı kabindeymiş. İstanbul'dan getirmesi de aslında mini bir proje oldu. Sağolsun forumdan bir çok arkadaş da yardıma geldi, mini bir buluşma oldu...

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #58 : Temmuz 05, 2015, 13:31:13 ÖS »

çok güzel olmuş. o küçük "snoopy " kabinler yapmamı hazır mı ?

@Commandate, onlar Nintendo'nun Game & Watch serisinden tabletop modelleri. Ben yapmadım yani. Ancak ne yalan söyliyeyim, tasarımları o kadar çekici ki, birini model alıp plexiglassdan mini arcade kabinler yapmak için ideal...

Kimbilir belki ilerde niyetlenebilirim.

Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: