Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Amy Dream Clone  (Okunma Sayısı 4717 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
usagi
Üye
**

Üyelik Bilgileri WWW
« : Temmuz 02, 2015, 19:52:34 ÖS »

http://blog.a-eon.biz/blog/wp-content/uploads/2013/06/Amiga_Dream_Clone.jpg

Gerçek mi? Fotoşok mu?

A500+ A501 (1536 KiB Chip)/LG HDReady 24"/Altec Lansing 2+1 -> Demo Machine
"Amiga" değil."COMMODORE Amiga"
siber06
Uzman

8 bit is enough for me ;)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 03, 2015, 14:24:57 ÖS »

Hocam gerçek olsa bile bize yar olmaz. Bu tür boardlar seri üretim ve ucuz olmadıktan sonra bikaç kişide proto olarak kalır.

ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 03, 2015, 14:39:46 ÖS »

Hocam gerçek olsa bile bize yar olmaz. Bu tür boardlar seri üretim ve ucuz olmadıktan sonra bikaç kişide proto olarak kalır.
gerçektir bu tarz bir çizimi yapmak çokta zor değil bütün mesele zaman bulup 1-2 ay zaman verebilmek + ilk baskı için gerekli para.
siber06
Uzman

8 bit is enough for me ;)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 03, 2015, 14:50:36 ÖS »

Hocam elimden gelen birşey olsa ben yapacam. Ama yapabilecek olan bi arkadaş varsa elimden geldiğince sonuna kadar yardıma varım.

ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Temmuz 03, 2015, 14:57:59 ÖS »

Hocam elimden gelen birşey olsa ben yapacam. Ama yapabilecek olan bi arkadaş varsa elimden geldiğince sonuna kadar yardıma varım.
teoride ne kadar basit olduğunu anlatmak için şöyle diyim eagle çizim programıyla ami500 semaşını bire bir çiz üzerine ilave edililebilicek mouse girişi vga girişi ++ ram hdd girişi vs ilave et çinde bastır geldiği zamanda amiga 500 ten bütün çileri ilgili parçaları sök bu karta naklet + ilave ettiğin parçalrın malzemelerinide naklet oldu bitti dediğim gibi zaman uğraşma ve bir miktar para meselesi zor olan bir şey yok aslında çok kolay yapılabilir   sonuçta amigayı tasarlamıyıcaksın şemasından yeni bir çizim yapıp boardun şeklini örneğin atx kasa gibi tasarlıyıcaksın harici takılan kartlarıda içine dahil ediceksin hepsi bu
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: