Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetBu Filmi Hatırlayan Var Mı?
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bu Filmi Hatırlayan Var Mı?  (Okunma Sayısı 5614 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
TFL92
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 31, 2015, 01:09:03 ÖÖ »

Bu soruyu başka sorularla birlikte anilarim.net sitesinde sormuştum. Sağolsunlar çizgi film sorusunu aydınlattılar ama diğerleri zamanaşımına uğradı, ben de tekrar sormadım.

Bu sitenin sakinleri konuya daha hakimdir diyerekten bir de burada sorayım dedim:

Videokaset devri, seksenlerin başı/ortası.

Filmin en en başında kamera kuşbakışı bir şekilde şehrin caddelerine odaklanıyor. Arabalar insanlar labirentte gibi gözüküyor. Sonra görüntü yumuşak bir geçişle Pac-Man oyununa dönüşüyor.

Saygılar.
NoStres
Deneyimli

One Love, One Heart, One Destiny

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Temmuz 31, 2015, 01:48:01 ÖÖ »

Bende sorayım bir film : 10 - 12 yaşlarında bir çocuk; ablası ona hep maymun surat diye hitap ediyor çünkü çocuk gerçekten biraz maymuna benziyor , ailesi evde eskiyen televizyonu çocuğun odasına koyuyorlar ve çocuk 1 gecede televizyonu tamir ediyor ama televizyon 1 gün sonrasının yayınını gösteriyor. Hatırladığım bu kadar yıllardır arıyorum bulamadım.

egemenk
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 31, 2015, 02:38:19 ÖÖ »

NoStres'in sorduğu film Billions for Boris olsa gerek Şurada trailerı var: http://www.fandango.com/movie-trailer/billionsforboris-trailer/108781
mesa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 31, 2015, 04:00:53 ÖÖ »

Hatirladim Evet sonrada o televizyonu baskasina veriyorlardi sonra alan kisi loto gibi birseyden milyoner oluyorlardi

Ps1 ps2 wii xbox 360 arcade kabin
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Temmuz 31, 2015, 14:31:29 ÖS »

Electric Dreams diye bir film vardı olabilir diye düşünüyorum

Bu soruyu başka sorularla birlikte anilarim.net sitesinde sormuştum. Sağolsunlar çizgi film sorusunu aydınlattılar ama diğerleri zamanaşımına uğradı, ben de tekrar sormadım.

Bu sitenin sakinleri konuya daha hakimdir diyerekten bir de burada sorayım dedim:

Filmin en en başında kamera kuşbakışı bir şekilde şehrin caddelerine odaklanıyor. Arabalar insanlar labirentte gibi gözüküyor. Sonra görüntü yumuşak bir geçişle Pac-Man oyununa dönüşüyor.

Saygılar.
ri konuya daha hakimdir diyerekten bir de burada sorayım dedim:

Saygılar.
[/quote]

NoStres
Deneyimli

One Love, One Heart, One Destiny

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Temmuz 31, 2015, 15:19:18 ÖS »

NoStres'in sorduğu film Billions for Boris olsa gerek Şurada trailerı var: http://www.fandango.com/movie-trailer/billionsforboris-trailer/108781

Aynen hocam, film budur, çok Teşekkür ederim.

TFL92
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz 31, 2015, 20:44:59 ÖS »

Electric Dreams değil galiba, YouTube'de buldum. Ama izlemem gereken bir film gibi gözüküyor. Sağolun.
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Temmuz 31, 2015, 21:14:05 ÖS »

Bir soruda benden; dünyayı kurtarmak yada bir arkadaşlarını kurtarmak gibi bir durum var bir dükkana giriyolar classic mac var bir tane ama satın alacak paraları yok evde televizyondan falan bir tane bilgisayar yapıyorlar

commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Temmuz 31, 2015, 21:17:39 ÖS »

Birde büyük bir şirket genetik araştırmalar yapıyor, genleriyle oynanmış çocuklar falan var, şirkettekiler birbirleriyle görüntülü görüşme yapıyorlar amiga 3000 yada commodore pc ama bilgisayarlarla, ama hep commodore marka cihazlar var, diziydi sanırım.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: