Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Forumdaki resimler  (Okunma Sayısı 6871 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hakanzade
Ziyaretçi
« : Ağustos 01, 2015, 13:20:26 ÖS »

Eski konuları gezerken yer yer açılmayan resimler dikkatimi çekti, resmin olması gereken yerde küçük bir ikon var, sebebi sanırım resmin silinmiş yada barındırma sitesinin tarihin tozlu sayfalarında yerini almış olmasından. Özellikle yavuzg dokümanlarının resimleri sitemiz dışında barındırılmış, bu sitelerin ne zaman kapanacağı veya resmin belli bir süre hareket görmemesi durumunda silineceğini hatırlatmak isterim.
evreno
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ağustos 01, 2015, 21:21:43 ÖS »

Sensei imageshack kullanıyor orda bir sıkıntı çıkacağını pek sanmam fakat resim yükle gibi sitelerde bir süre sonra siliniyor evet

Ben googledrive da paylaşıyorum onda da sorun olmaz sanırım
Bilgisayar başına geçince detaylı anlatırım google drive ı belki kullanan olur
Normalde link veriliyor direk görünen resim için cinlik yapmak gerekiyor
cihangirabi
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 01, 2015, 22:45:36 ÖS »

belki yeri değil ama bir cevap alabilirsem sevinirim
mesajımıza nasıl ekleriz satılık ilanlarında olduğu gibi
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ağustos 02, 2015, 00:03:35 ÖÖ »

Aslında Yavuz'un değerli yazılarını siteye yerleştirmek gerek... Ama zaman bulamadık

@cihangirabi: "cevapla" tuşuna bastıktan sonra mesajınızı yazacağınız alanın hemen altında "Ek Seçenekler" "göreceksiniz Eklenti" kısmından ekleyebilirsiniz.

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos 02, 2015, 00:30:17 ÖÖ »

Çok eski yazılarımda imageshack kullanıyordum, sonra imageshack paralı hale dönünce orayı bıraktım ama resimler kaldı.

sonra photobucket kullanmaya başladım. imageshack'deki resimleri de taşımaya üşendim, ne yalan söyliyeyim.

resimleri sitedeki mesaja "ek" olarak koymayı sevmiyorum zira sonuçta bu bir "ek" oluyor. diğer türlü resmi başka yerde host edince mesajdaki sayfa düzeni daha rahat oluyor, ya da bana öyle geliyor

host edilen resimlerdeki en büyük sorun ise resmin linki maalesef resmi host ettiğiniz yerdeki folder yapısına göre hazırlanmış olması. bazen resimlerin yerini değiştirince link de uçuyor

sorunlu resim varsa söyleyin düzeltebilirim...

evreno
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ağustos 03, 2015, 12:34:38 ÖS »

Forumda yayınlayacağınız resimleri Google drive üzerinden paylaşma adımları :

1) Öncelikle Google drive üzerinde bir klasör oluşturun ve bu klasörü herkese paylaşıma açık hale getirin

2) Paylaşmak istediğiniz resmi drive yükledikten sonra resmi drive da açın ve yukarıda bulunan paylaş butonuna basıp bağlantıyı kopyalaya tıklayın bu işlem panoya link i kopyalayacak

3) farklı bir tarayızı sekmesinde urlye https://docs.google.com/uc?id= yazıp arkasına kopyaladığınız linki yapıştırın

şu şekilde olucak

https://docs.google.com/uc?id=https://drive.google.com/file/d/0B8rG9Be9SBpgSmszaUtyRWQzVDQ/view?usp=sharing

bunun içerisinden gereksiz kısımları silip linki şu şekle getirin

https://docs.google.com/uc?id=0B8rG9Be9SBpgSmszaUtyRWQzVDQ

bu linki forumda resim paylaşırken kullanabilirsiniz

birkaç aydır bu şekilde paylaşım yapıyorum herhangi bir sorun olmadı umarım olmaz daha sonra da
« Son Düzenleme: Ekim 11, 2016, 17:12:09 ÖS Gönderen: evreno » Logged
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Ağustos 04, 2015, 22:09:26 ÖS »

Teşekkürler @evreno

evreno
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ağustos 05, 2015, 23:49:57 ÖS »

Teşekkürler @evreno

rica ederim
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Ağustos 06, 2015, 01:49:53 ÖÖ »

sebebi sanırım resmin silinmiş yada barındırma sitesinin tarihin tozlu sayfalarında yerini almış olmasından.
Teknoseyir'e malzeme çıktı.
Bu haftaki konumuz resim barındırma siteleri Kahkaha

wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Ağustos 06, 2015, 10:09:06 ÖÖ »

Eski konuları gezerken yer yer açılmayan resimler dikkatimi çekti, resmin olması gereken yerde küçük bir ikon var, sebebi sanırım resmin silinmiş yada barındırma sitesinin tarihin tozlu sayfalarında yerini almış olmasından. Özellikle yavuzg dokümanlarının resimleri sitemiz dışında barındırılmış, bu sitelerin ne zaman kapanacağı veya resmin belli bir süre hareket görmemesi durumunda silineceğini hatırlatmak isterim.

Ben son dönemde imgur'u çok kullanıyordum. Bir kaç haftadır yasaklıydı. Resimler kurbağa olmuştu. Şimdi tekrar kontrol ettim. Açılmış.

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Ağustos 06, 2015, 10:52:37 ÖÖ »

Bir uygulama, bir deneyim paylaşacağınız zaman resim ve videolar için yöneticilere ulaşın. Muhakkak yardımcı olacaklardır...

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: