Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetMetal Gear Solid V: The Phantom Pain
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain  (Okunma Sayısı 17882 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« : Eylül 02, 2015, 21:49:36 ÖS »

Bugün bu videoyu izledim. Pek iyiydi. Sizinle de paylaşmak istedim.
1998-99 da Playstation 1 de oynamıştım. Bu videoda tüm versiyonlardan görüntü de var:

[Official] MGSV:TPP LAUNCH TRAILER | METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN (EU) PEGI [KONAMI]
Link ile tam ekran HD izlemenizi tavsiye ederim:
https://www.youtube.com/watch?v=A9JV0EvCkMI

Minik görünüm:

euklides
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 02, 2015, 22:01:15 ÖS »

Bende bu videoyu ve şarkıyı çok seviyorum, tekrar tekrar dinlerim.

https://www.youtube.com/watch?v=-pPXuFNGEr8#t=55

« Son Düzenleme: Eylül 02, 2015, 22:03:06 ÖS Gönderen: euklides » Logged

Amiga 500
Amiga 600
Amiga 1200
final_fight
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Eylül 03, 2015, 13:37:19 ÖS »

bu grafik nedir ışıklandırma güzel beğendim

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 03, 2015, 16:57:30 ÖS »

Ne biçim MGS hayranlarısınız yaw? İnsan 'Solid Snake severim', 'Liquid Snake hastasıyım', 'Hideo Kojima harikadır' falan gibi yorumlar yapar, hiç girmemişsiniz detaya. Mortal Kombat, Street Fighter falan olsa döktürürdünüz
« Son Düzenleme: Eylül 03, 2015, 17:03:03 ÖS Gönderen: witchdoktor » Logged
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Eylül 03, 2015, 17:26:06 ÖS »

Mortal Kombat: Subzero severim. Soğuk kanlı bir abimizdir.
Street Fighter: Ryu severim. Beşiktaşlı gibi gelir bana.
-Bonus- Tekken 2: Bruce ile çok can yaktım.

Şaka bir yana Snake abi, gençlik yıllarımızda bize sessiz sedasız hareket etmeyi, saklanmayı, alarmı çaldırmadan operasyon yaptırmayı öğretmiştir...

Saygılar @witchdoktor
« Son Düzenleme: Eylül 03, 2015, 17:43:31 ÖS Gönderen: ibeser » Logged

Thathurts
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Eylül 03, 2015, 19:40:50 ÖS »

bu oyun ps4 exclusive olmalıydi
asit
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 03, 2015, 19:51:13 ÖS »

S.a abiler ben bu snake arkadaşla halamın oğlunun sayesinde  Tanışmıştım
ps1 de suyun için den cıkıp asansöre gitmeye çalışıyorduk daha doğrusu ben çalışıyordum halamın oğlu usta olmuştu tabi bende amiga 500 de us taydım ama  bu oyun beni uçurmuştu Kahkaha
ben bilgili arkadaşlara bir soru sormak istiyorum bu Snake arkadaşın kaç tane oyunu cıktı ve hangi sistemlere çıktı ?

Amiga 500
C64
Ps1
Ps2
Atari 2600
Sega mega drıve 2
Xbox 1
Xbox 360
Nintendo wii
Thathurts
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Eylül 03, 2015, 20:25:21 ÖS »

Snes, ps1, ps2, gamecube, xbox, xbox 360, ps3, ps4, pc, nintendo ds, nintendo 3ds, apple store olmak üzere nerdeyse her platforma cikti oyun sayisi wikipediadan bulabilirsiniz
asit
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Eylül 03, 2015, 23:30:29 ÖS »

bir an amiga da yazacak diye bekledim Kahkaha

Amiga 500
C64
Ps1
Ps2
Atari 2600
Sega mega drıve 2
Xbox 1
Xbox 360
Nintendo wii
prospektüs
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Eylül 04, 2015, 00:45:00 ÖÖ »

Amiga'ya çıkmadı ama serinin ilk iki oyunu Sony msx'e çıktı. Ayrıca snes'e çıkmadı diye biliyorum. Onun dışında nes ve psp'ye de çıktı.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Eylül 04, 2015, 09:41:38 ÖÖ »

Amiga olmasa da kökeni retro dünyaya, MSX2'ye dayanıyor.

Ama GTA serisinin kökeninin Amiga'ya dayandığı bilgisiyle avunabilirsin
Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Aralık 12, 2015, 22:12:06 ÖS »

Genel Sohbet bolumunu gezerken bu konuyu gordum cok sevdigim oyun serisi oldugu icin biraz hortlattik ama kusura bakmayin

Efsane Hideo Kojima bu inanilmaz seriyi ilk MSX de yapmadan once unlu aktor Kurt Russell oynadigi Escape from LA filminden yani Los Angeles tan Kacis filminden esinlenmis ve kafasindaki  MGS evreninin ilk temellerini bu filmden sonra atmis zaten Kurt Russell in filmdeki adi SNAKE PLISSKEN eger seriyi oynadiysaniz MGS 2 de hatirlarsiniz Solid Snake in diger adiydi

Cok uzatmadan eger bu efsane seriyi oynamak isterseniz MSX e cikan yapimlarida yani ilk MGS leri oynayin cunki o 4 bitlik 8 bitlik oyunlardada Solid Snake in ilk operasyonu yani gencligi Big Boss un artik iyice kotu tarafa gecmesini ve en onemlisi Zanzibar olaylarini anlatiyor

Tabiki kronolojik siraylada oynayabilirsiniz ama mutlaka oynayin inanilmaz bir senaryosu vardir Nukleer krizleri politikayi ihaneti ve dostlugu bizlere anlatan efsane seridir.

Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Aralık 12, 2015, 23:14:39 ÖS »

Genel Sohbet bolumunu gezerken bu konuyu gordum cok sevdigim oyun serisi oldugu icin biraz hortlattik ama kusura bakmayin

Efsane Hideo Kojima bu inanilmaz seriyi ilk MSX de yapmadan once unlu aktor Kurt Russell oynadigi Escape from LA filminden yani Los Angeles tan Kacis filminden esinlenmis ve kafasindaki  MGS evreninin ilk temellerini bu filmden sonra atmis zaten Kurt Russell in filmdeki adi SNAKE PLISSKEN eger seriyi oynadiysaniz MGS 2 de hatirlarsiniz Solid Snake in diger adiydi

Cok uzatmadan eger bu efsane seriyi oynamak isterseniz MSX e cikan yapimlarida yani ilk MGS leri oynayin cunki o 4 bitlik 8 bitlik oyunlardada Solid Snake in ilk operasyonu yani gencligi Big Boss un artik iyice kotu tarafa gecmesini ve en onemlisi Zanzibar olaylarini anlatiyor

Tabiki kronolojik siraylada oynayabilirsiniz ama mutlaka oynayin inanilmaz bir senaryosu vardir Nukleer krizleri politikayi ihaneti ve dostlugu bizlere anlatan efsane seridir.

Yukarida yazdiklarima ilaveten eger MSX versiyonlarini oynamak istemeyip PS1 e cikan MGS 1 i oynamak isterseniz bu PS1 e cikan MGS 1 in Nintendo Gamecube da Remake versiyonu vardir adida MGS Twin Snakes dir PC nizde emulator yardimiyla oynayabilirsiniz yenilenmis grafik ve Dolby Digital destegi vardir

Bir kucuk not olarak yeni bir seri olmasina ragmen UNCHARTED serisini cok severim buda bir hirsizin romantik komedi hikayesini anlatiyor

Yakinda zaten UNCHARTED 4 cikacak sabirsizlikla bekliyorum  zaten Naughty  Dog un Santa Monica studyosunu basicam oyunu ilk ben oynicam
Zaten foruma uzunca sure giremiyecem kendinize iyi bakin saygilarimla
sera.2002
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Aralık 13, 2015, 08:34:47 ÖÖ »

Yukarida yazdiklarima ilaveten eger MSX versiyonlarini oynamak istemeyip PS1 e cikan MGS 1 i oynamak isterseniz bu PS1 e cikan MGS 1 in Nintendo Gamecube da Remake versiyonu vardir adida MGS Twin Snakes dir PC nizde emulator yardimiyla oynayabilirsiniz yenilenmis grafik ve Dolby Digital destegi vardir

Bir kucuk not olarak yeni bir seri olmasina ragmen UNCHARTED serisini cok severim buda bir hirsizin romantik komedi hikayesini anlatiyor

Yakinda zaten UNCHARTED 4 cikacak sabirsizlikla bekliyorum  zaten Naughty  Dog un Santa Monica studyosunu basicam oyunu ilk ben oynicam
Zaten foruma uzunca sure giremiyecem kendinize iyi bakin saygilarimla
Sırf Uncharted 4'e hazırlık olsun diye PS4 aldım.Oğlumla oynamak içinde yetiştirmeye başladım.Türkçe dublaj collection aldım , o oynuyor ben taktik veriyorum:)
blackturk
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Aralık 13, 2015, 09:32:34 ÖÖ »

Bende Metal gear solid hayranlığı var.1999 yılı metal metal gear solid tactical espionage action   playstation versiyonu var. Kahkaha Kahkaha Kahkaha

A1200 | APOLLO 1240 32 MB | CNET PCMCIA | SYSINFO SPEED TEST 30 MIPS
SM1,SEGA MEGA CD,SM2,SMS II,Sega Saturn Mod ve AR 4MB,PSX Mod ve Mpeg ,PSX2 ,SNES ,ATARI 800XL,SPECTRUM 128K +2,YAMAHA CX5M MSX,ATARI 520 STFM,1040 STF,C64,C128,1541 II,1571,RAM 1764 ,A500,A500+,A600,A590,IDE68k,2X1084S,1084P
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: