Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trCommodoreCommodore GenelC64 sahibi bir arkadas yardim edebilir mi?
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: C64 sahibi bir arkadas yardim edebilir mi?  (Okunma Sayısı 4596 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
atiflz
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 24, 2007, 20:54:28 ÖS »

Bu mesajı önce tr-demoscene'de http://www.tr-demoscene.info/bbs/t2253-c64-sahibi-bir-arkadas-yardim-edebilir-mi.html
adresine yazdım, yardıma ihtiyacım var, buraya da yazıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Yasim kucuktu, yaptim bir eseklik. Bulgaristanda biraktigim c64umu geri almis bulunuyorum. Buldugumda rezil haldeydi, icini temizledik guzel oldu. Su anda guc kaynaginin kablolari kesik ve RF birii kullanilmaz halde. Bu sartlar altinda, aletin hala calisip calismadigini test edebilmek icin yardim ariyorum. Bakalim RF ve guc kaynagi tamir etmeye deger mi? Istanbul ya da Kocaelinde, saglam guc kaynagi ve monitor(ne kadar ek donanim o kadar iyi) sahibi, bana yardimci olabilecek arkadas var midir? Tesekkur eder saygilarimi sunarim.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Temmuz 25, 2007, 12:20:09 ÖS »

Istanbul Fatih'teyim.. Yarımcı olabilirim.. Commodore64'mü? C64C modelimi? nedir?

C64 tamir etmek, yenisini bulmaktan daha can sıkıcı birşey

atiflz
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 25, 2007, 20:21:15 ÖS »

Modeli sanırım son üretilen model, beyaz kibar kasa, shift ile çıkan abuk karakterler tuşların yanına değil, üzerine basılmış, CTRL tuşunun üzerinde CTRL değil CONTROL yazıyor.

Yapacak o kadar çok işim ve o kadar az zamanım var ki(hangimiz öyle değiliz). Haftaya bir fırsat bulup bu işi yapmaya çalışacağım. Bana özelden ulaşanlar oldu, ilgilenen arkadaşlar, hepinize teşekkürler.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: