|
|
|
canorhan78
|
 |
« Yanıtla #976 : Kasım 19, 2016, 08:01:25 ÖÖ » |
|
elinize sağlık  . Hocam üstteki kapaktamı pil için diyosunuz açtım boş bir alan var sadece. Yazı çok tanıdık geldi, yazarını da iyi tanıyorum, şu an 0cm uzağımda  Yalnız o blog'u açtığımı feci halde unutmuşum. Comet'in bir de bir genişleme portu vardı diye anımsıyorum, sanki kartuşla program, RAM vb. eklemek için yapmışlar. Bu arada, Brother Powernote-8500MDS'i de C64'le RS232 denemeleri sırasında kullanmıştım. Gayet pratik. Ayrıca o üstteki pil yuvasına 5 tane NiMh şarjlı pili seri bağlayıp iliştirince pilden de uzun süre çalışabiliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilkerficicilar
|
 |
« Yanıtla #977 : Kasım 19, 2016, 09:54:16 ÖÖ » |
|
Brother Powernote'un üstü, yani klavye ile ekran arasındaki kapağın altı pil yuvası. Yuva içindeki soldaki metal artı uç. Bu yuvaya 5 tane AA şarjlı pili seri şekilde lehimleyip bantlayıp bağlamak yeterli.
Comet'te ise yatay konumdayken sol önde küçük bir yuva var ve içi boş. Ama yapı itibariyle bir genişleme yuvasına benziyordu, galiba o kapak içinde pcmcia şekli gibi şekiller de olacak, fakat arkasında port yoktu. Tasarımdan üretime geçerken vazgeçmişler olasılıkla.
Bir mod fikri olaraksa, Comet'in alttaki pil yuvası aslında günümüzde Qi kablosuz şarj padi takmaya uygun gibi. Değişik olabilir... Mouse portu ise nedense dişi DB9 biçiminde yapmışlar. Belki bir gender changer ile normal bir seri mouse'u takıp kullanmak mümkündür, bir denemeli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Samurai
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #978 : Kasım 28, 2016, 14:53:16 ÖS » |
|
Yakinda buraya koyucam bir Sega TeraDrive ortalık şenlensin Gerçi birde X68000 ace hd koyanlar var altta kalmamak gerekli 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #979 : Kasım 28, 2016, 15:26:08 ÖS » |
|
Bu USD kuruyla ne koysan geri kalmazsın  Ama Teradrive olur, TurboR olur... Hepsi kabulumuz... Çıtayı yükselttin bir kere 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Samurai
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #981 : Kasım 28, 2016, 15:39:42 ÖS » |
|
Bu USD kuruyla ne koysan geri kalmazsın  Ama Teradrive olur, TurboR olur... Hepsi kabulumuz... Çıtayı yükselttin bir kere  Yok be abi kelepir yakaladım TerraDrive i ancak şuan japonyada bir abimizde duruyor...japonya dan yahoo üzerinden sattiricam...güzel para bırakacak bana bu is 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #982 : Kasım 28, 2016, 15:46:33 ÖS » |
|
hmm... bende teradrive arıyordum  TurboR ya da 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Samurai
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #983 : Kasım 28, 2016, 15:52:58 ÖS » |
|
hmm... bende teradrive arıyordum  TurboR ya da  Tamam abi Türkiye ye getir de bilirsem sana satarız..Ama 6000 tl den aşağı olmaz çünkü monitör de var...Ayrıca kargo çok tutucak onu ben karşılarım eğer Türkiye ye getirirsem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #984 : Kasım 28, 2016, 15:53:52 ÖS » |
|
Oooo yok kalsın  Monitor falan... çok sıkıntılı iş... 6000 TL'de çok paraymış (yani benim paramla)...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hasimayaz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #985 : Kasım 28, 2016, 15:55:08 ÖS » |
|
psp 2000 aldım çift sd adaptörle 64gb ve 16gb micro sd kartları kullanarak 80 gb yaptım 96 oyun aldı  Üstad, özel bir yöntemi varmı? beende de bu çeviricilerden var ama PSP max. 32 desteklediği için görmedi. En son Sony 32 gb. memory stick taktım kaldı öyle. Yani marka falan mı seçiyor. Yolu yordamı nedir?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Akkurt
|
 |
« Yanıtla #986 : Kasım 28, 2016, 15:58:54 ÖS » |
|
64gb kingston marka 16gb sandisk önce 16gb kartı 1 numaraya takıp psp ile formatladım sonra 64 gb kartı 2 numaraya takıp yeniden formatladım. böyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Samurai
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #987 : Kasım 28, 2016, 16:00:59 ÖS » |
|
Oooo yok kalsın  Monitor falan... çok sıkıntılı iş... 6000 TL'de çok paraymış (yani benim paramla)... Abi inanki sen yabancı değilsin diye sana verdim o fiyatı ben bunu 4000 dolar dan aşağı satmiyacam.... Ama aklımızda bulunsun Terradrive için değil ama PC Engine Duo RX felan düşürürsem sana haber veririm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #988 : Kasım 28, 2016, 16:14:08 ÖS » |
|
DuoRX ihtiyacım yok... TurboDUO kutulu olarak var zaten.. PC Engine ailesinden pek ihtiyacım olanda acil olanda yok... Ufaktan Teradrive ve TurboR'a bakıyorum bu aralar...Ama 4000 USD bayağ paraymış... Bakalım... Kısmet...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Samurai
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #989 : Kasım 28, 2016, 16:17:48 ÖS » |
|
DuoRX ihtiyacım yok... TurboDUO kutulu olarak var zaten.. PC Engine ailesinden pek ihtiyacım olanda acil olanda yok... Ufaktan Teradrive ve TurboR'a bakıyorum bu aralar...Ama 4000 USD bayağ paraymış... Bakalım... Kısmet...
Bizler için para abi yoksa yine iyi verdim fiyatı çünkü içinde orjinal Sega HTR-2200 monitör var bu bile ayrı fiyatı 2500 dolara satılıyor... Herneyse sende çoğu konsol varmış zaten....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|