|
wolfiem
|
 |
« Yanıtla #1320 : Nisan 10, 2017, 16:18:34 ÖS » |
|
ooooooooooo maşallah hocam en sevdiğim şirin cihazlardandır güle güle kullan hocam
Teşekkür ederim Fatih hocam, çok şirin bir cihaz hakikaten 
|
|
|
|
|
|
Commodore & Amiga & Amstrad & Retro Macintosh Fan k2.bbs.tr - Çok yakında!
|
|
|
|
commander64
|
 |
« Yanıtla #1321 : Nisan 10, 2017, 16:19:58 ÖS » |
|
Kötü muamele görmüş bir Libretto'ya kucak açtım  Geldiğinde içine kapanıktı (hiç açılmıyordu). Biraz ilgi ile çalışmaya başladı. Artık hep sevileceği bir yuvası oldu   Hayırlı olsun, çok şirin cihazdır, uygun fiyatlı dek gelmedi hiç 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #1322 : Nisan 10, 2017, 16:47:09 ÖS » |
|
Libretto herkesin gözünün olduğu bir cihazdır...Ondan uygun fiyatlısı denk gelmemiştir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izmirmaster
|
 |
« Yanıtla #1323 : Nisan 10, 2017, 16:51:19 ÖS » |
|
bence toshibanın o dönem itibariyle en başarılı cihazı diyebilirim türkiye de data bankla karıştırılsa da yurt dışında çok talibi olan bir cihaz Libretto herkesin gözünün olduğu bir cihazdır...Ondan uygun fiyatlısı denk gelmemiştir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wolfiem
|
 |
« Yanıtla #1324 : Nisan 10, 2017, 17:14:26 ÖS » |
|
Hayırlı olsun, çok şirin cihazdır, uygun fiyatlı dek gelmedi hiç  Teşekkür ederim.. Ben de uzun zamandır bakınıyordum, hiç ummadığım yerden çıktı denk geldi 
|
|
|
|
|
|
Commodore & Amiga & Amstrad & Retro Macintosh Fan k2.bbs.tr - Çok yakında!
|
|
|
|
several
|
 |
« Yanıtla #1325 : Nisan 10, 2017, 19:35:20 ÖS » |
|
kutulu her ürün candır, herkesin rgb/compozit kablo aldığı dönemde rf kablo almak ayrı bir zevke sahip olmak demek  Abi Saturn resmi donanimi olunca aliyor insan (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
phantom
|
 |
« Yanıtla #1326 : Nisan 11, 2017, 07:10:08 ÖÖ » |
|
Bandai wonderswan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
phantom
|
 |
« Yanıtla #1327 : Nisan 11, 2017, 09:20:58 ÖÖ » |
|
Teşekkür ederim kardeşim, görünüşü iyi de ekran parlaklığı, aydınlatma olmaması vs yuzunden pek oynanabilir bir cihaz değilmiş, beni pek tatmin etmedi, muhtemelen hep kutuda durur artık:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BioMenace
|
 |
« Yanıtla #1328 : Nisan 11, 2017, 10:59:06 ÖÖ » |
|
Bir süredir retro klavye arıyordum. Henüz elime geçmedi ama paylaşayım  Intergraph ConcertMaster Vtg Audio Computer Speaker Hoparlörler için gücü klavye girişinden alıyor. Youtube'da incelemeler mevcut. Sesi için şaşırtıcı diyorlar. Ama ben tasarımı nedeniyle aldım. Böyle karakteristik tasarımları hep sevmişimdir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izmirmaster
|
 |
« Yanıtla #1329 : Nisan 11, 2017, 11:36:05 ÖÖ » |
|
uzay istasyonu gibi ben bunu kullanmam sarar saklarım hocam Bir süredir retro klavye arıyordum. Henüz elime geçmedi ama paylaşayım  Intergraph ConcertMaster Vtg Audio Computer Speaker Hoparlörler için gücü klavye girişinden alıyor. Youtube'da incelemeler mevcut. Sesi için şaşırtıcı diyorlar. Ama ben tasarımı nedeniyle aldım. Böyle karakteristik tasarımları hep sevmişimdir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #1330 : Nisan 11, 2017, 11:49:03 ÖÖ » |
|
 ses çokta süper değil... En azından hatırladığım kadarıyla...Uzun bir süre kullandığım bilgisayar/klavyedir (şimdi baktımda bendeki çok sararmış)  Bir süredir retro klavye arıyordum. Henüz elime geçmedi ama paylaşayım  Intergraph ConcertMaster Vtg Audio Computer Speaker Hoparlörler için gücü klavye girişinden alıyor. Youtube'da incelemeler mevcut. Sesi için şaşırtıcı diyorlar. Ama ben tasarımı nedeniyle aldım. Böyle karakteristik tasarımları hep sevmişimdir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izmirmaster
|
 |
« Yanıtla #1331 : Nisan 11, 2017, 11:53:22 ÖÖ » |
|
Gökhan hocam maşallah night fall crew türkiye şubesi gibisin yok yok  ses çokta süper değil... En azından hatırladığım kadarıyla...Uzun bir süre kullandığım bilgisayar/klavyedir (şimdi baktımda bendeki çok sararmış)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izmirmaster
|
 |
« Yanıtla #1332 : Nisan 11, 2017, 11:58:31 ÖÖ » |
|
80286 amd sıfır ana kart 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #1333 : Nisan 11, 2017, 11:58:53 ÖÖ » |
|
Bu koleksiyon ürünü değildi...İşim icabı kullandığım bir bilgisayardı... Ama zamanla koleksiyon ürünü haline geldi... @night fall crew daha dünkü çocuklar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BioMenace
|
 |
« Yanıtla #1334 : Nisan 11, 2017, 12:01:55 ÖS » |
|
uzay istasyonu gibi ben bunu kullanmam sarar saklarım hocam
Kullanmadığım cihazları elden çıkarıyorum hocam, yoksa üzerime üzerime geliyorlar. Hem diğerlerine de bütçe çıkmış oluyor. Senden aldığım pclere yer açtım mesela   ses çokta süper değil... En azından hatırladığım kadarıyla...Uzun bir süre kullandığım bilgisayar/klavyedir (şimdi baktımda bendeki çok sararmış) Hocam ben bunu epey aradım meğer sendeki sıradan nesnelerden birisiymiş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|