Ekran ortadan darbe almış sıvı akmış, ekran bulman imkansıza yakın.
Üzücü bir haber :/
Adam ne yapsın?
Paketleme gerçekten zayıf idi. Tek suçlunun kargo şirketi olmadığını düşünüyorum.
Bu arada harddisk büyük ihtimal sağlam, bence bios pili bitmiş
Teşekkürler

Hemen kontrol ettim. Bios pilini ilginç bir şekilde kasanın altından bir kapak ile erişime açık tutmuşlar. 4.2V 50mAH Ni-CD tipi silindirik bir pil. Dediğiniz gibi pil akmış. Pil soketinde biraz oksitlenme var. Pili veya muadilini almak gerekli.
Bu arada, Bios pili bitince Setup/Boot ayarlarını kaybettiği için mi HDD'den boot edemiyor?
gözün aydın yinemibamya... Çok hoş bir bilgisayar... Kırıkta çok sorun olmaz sanırım...Umarım HD olayını halledersin.. Neden özellikle o modeli arıyorsun, standart bir HD olmuyor mu ..
Teşekkürler Gökhan Bey

Dock'daki kırığı elimin geldiğince iz kalmayacak şekilde tamir etmeye çalışacağım. Fakat ekrandaki kusur cihazın temizliğine gölge düşürüyor. Kaldı ki bu günlük olarak kullanmayı planladığım tek DOS makinem olacaktı :/
Yalnızca o HDD olmasına gerek yok fakat commander64'ün dediği üzere sorun Bios pili ise HDD'de sorun olması düşük ihtimal. Bios pilinin ölü olduğunu tespit ettim. Önce onu yenileyeyim