Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetEn son hangi ürünü aldınız?
Sayfa: 1 ... 124 125 [126] 127 128 ... 240   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: En son hangi ürünü aldınız?  (Okunma Sayısı 2119090 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
appiah4
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1875 : Eylül 18, 2017, 11:13:22 ÖÖ »

Geçen hafta letgodan birinden aldım. Hoş daha çalıştıramadım ama

Kasa için su ve beyaz cif + mikrofiber bez birebir.  Ekran için camsil + mikrofiber bez.  Zor girilen yerler için Kulak pamuğu + izopropil alkol.

İçini açıp kompresör veya sıkıştırılmış hava spreyi ile bir güzel tozunu almanızı da tavsiye edeirm.  Uzun süredir kullanılmadıysa potansiyometrelerde oksidasyon ve düğme/konnektör lehimlerinde soğuk lehim sorunarı olabilir.  becerebiliyorsanız elden geçirin derim, benim gibi bu konularda başarısızsanız Amiga Teknik yardımcı olur, benimkini sağolsun çiçek gibi yapmıştı.

Retronautics: Retro bilgisayar, donanım ve proje galerim.
phantom
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1876 : Eylül 18, 2017, 12:17:43 ÖS »

Teşekkürler arkadaşlar, en kısa sürede incelemesini paylaşacağım.
@agony hiç denemedim almadan önce, ama 3d gözlük vs bana hiçbir kötü etki yapmamıştı, sanırım bu da yapmaz. Ayrıca işim dolayısı ile bu tarz sistemlerle bolca muhatap olduğum için (simülatör vs) oldukça alışkınım
@witchdoktor cihazı normal piyass fiyatından aldım. 1889 lira. Avantajı ise yanınında cihazı kullanmak için gerekli olan kamera ( yaklaşık 250 lira) ve bir vr oyun ( yaklaşık 100 lira) hediye olarak geliyor. Ayrıca 100 lira da bonus veriyor D&R mağazası.
Niyetiniz varsa değerlendirebilirsiniz, fiyat olarak oldukça uyguna geliyor
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1877 : Eylül 18, 2017, 14:41:21 ÖS »

@phantom, bi vr incelemesi istiyoruz senden mide bulantısı yapıyormu? "hah sonunda olmuş" diyebilir miyiz artık bu VR olayına?

güle güle kullan bu arada.
Ankara'da bir arkadaşım VR Cafe açtı. 10 tane PS4 Pro VR üzerinde. Ben de araba simülatöründe deneme yapmıştım. Bir noktadan sonra oyunun tam olarak içine girince başım döndü. İçine girmek derken de, Ferrari araç kullanıyordum. Arada çevreyi inceliyordum. Arkadaşım, bir arkana motora bak dedi. Motora bir bakış attım. Ondan sonrasında dengem bozuldu ve baş dönmesi, mide bulantısı yaşadım.

Değişik bir deneyim. Tavsiye edebilirim

emarti
Uzman

Only Amiga Makes It Possible █

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1878 : Eylül 18, 2017, 14:58:12 ÖS »

Bugün gbs8200 siparişim geldi vga monitör için 2. bir scandoubler yapmaya girişeceğim. BU aralar lehimlemediğim yer yok kendimi aştım bu konuda.

https://github.com/emartisoft My GitHUB | http://csdb.dk/scener/?id=26786 My CSDB | https://c64kernal.com Genesis

READY.
SYS(64767): EMARTI
AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1879 : Eylül 18, 2017, 16:50:20 ÖS »

@phantom, bi vr incelemesi istiyoruz senden mide bulantısı yapıyormu? "hah sonunda olmuş" diyebilir miyiz artık bu VR olayına?

güle güle kullan bu arada.
Ankara'da bir arkadaşım VR Cafe açtı. 10 tane PS4 Pro VR üzerinde. Ben de araba simülatöründe deneme yapmıştım. Bir noktadan sonra oyunun tam olarak içine girince başım döndü. İçine girmek derken de, Ferrari araç kullanıyordum. Arada çevreyi inceliyordum. Arkadaşım, bir arkana motora bak dedi. Motora bir bakış attım. Ondan sonrasında dengem bozuldu ve baş dönmesi, mide bulantısı yaşadım.

Değişik bir deneyim. Tavsiye edebilirim
Ferrari'sine bulanan adam Eskiden olsa VR için neler yapmazdım arkadaş ilgimi hiç mi hiç çekmiyor. Sokağa çıkıp klasik gitar çalmak 100 kat daha çok istek uyandırıyor

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1880 : Eylül 18, 2017, 17:10:43 ÖS »

VR, Position Tracking konusunda çuvalladığı anda mideniz bulanır kanımca...Kafayı hareket ettiriyorsunuz ama gördüğünüz alan bundan etkilenmediğinde, dünyanız kötü etkileniyor. Oculus'da benzeri bir durum yaşayıp 4-5 dakika kendime gelememiştim

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1881 : Eylül 18, 2017, 17:23:50 ÖS »

VR alacaksam bu Playstation VR olacak ama bunu yapacak motivasyonum bir 6 ay kadar önce çıktığındaki kadar yok. VR'ı olan tanıdıklar var, ilk heyecanla alıp bir kenara attılar cihazı. Şu anda 1000TL altı olsa hemen alırım ama 2000TL'ye yakın fiyat olunca sallıyorum. Paraya kıyacak olsam Driving Force G29 alırım ama direksiyonlar bile 1200TL civarına satılıyor. Türkiye'de oyun moyun da oynanmaz yahu, asgari ücret fiyatına direksiyon mu satılır! Amiga ve C64 zamanları çok iyiydi, o ekonomik koşullarda ne güzel oyunlarımızı üçer beşer alır, evde mis gibi oynardık. Gel de nostalji yapma o zamanlara...
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1882 : Eylül 18, 2017, 17:26:51 ÖS »

VR alacaksam bu Playstation VR olacak ama bunu yapacak motivasyonum bir 6 ay kadar önce çıktığındaki kadar yok. VR'ı olan tanıdıklar var, ilk heyecanla alıp bir kenara attılar cihazı. Şu anda 1000TL altı olsa hemen alırım ama 2000TL'ye yakın fiyat olunca sallıyorum. Paraya kıyacak olsam Driving Force G29 alırım ama direksiyonlar bile 1200TL civarına satılıyor. Türkiye'de oyun moyun da oynanmaz yahu, asgari ücret fiyatına direksiyon mu satılır! Amiga ve C64 zamanları çok iyiydi, o ekonomik koşullarda ne güzel oyunlarımızı üçer beşer alır, evde mis gibi oynardık. Gel de nostalji yapma o zamanlara...

VR'ı bir mekanda kiralayıp test etmeni öneririm. Sonra çabuk sıkılacak olma.
Aynı şey direksiyon için de geçerli ki, önerim direksiyon için mutlaka stand vb. bir şey de al. Yoksa o direksiyon öyle bir yer kaplıyor ki, sıkıntı oluyor. Ben minik bir stand aldım. Katlanabiliyor ve her zaman direksiyon hazır. Bu arada G25'de öneririm. Yine debriyaj ve manuel vites var. Tüm ihtiyacımı karşılıyor.

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1883 : Eylül 18, 2017, 18:39:45 ÖS »

G25, PS4'te kullanılabiliyor mu?
Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1884 : Eylül 18, 2017, 18:55:20 ÖS »

Geçen hafta letgodan birinden aldım. Hoş daha çalıştıramadım ama

Kasa için su ve beyaz cif + mikrofiber bez birebir.  Ekran için camsil + mikrofiber bez.  Zor girilen yerler için Kulak pamuğu + izopropil alkol.

İçini açıp kompresör veya sıkıştırılmış hava spreyi ile bir güzel tozunu almanızı da tavsiye edeirm.  Uzun süredir kullanılmadıysa potansiyometrelerde oksidasyon ve düğme/konnektör lehimlerinde soğuk lehim sorunarı olabilir.  becerebiliyorsanız elden geçirin derim, benim gibi bu konularda başarısızsanız Amiga Teknik yardımcı olur, benimkini sağolsun çiçek gibi yapmıştı.

karşıyaka da ki mi ? Kahkaha

integer
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1885 : Eylül 18, 2017, 19:35:50 ÖS »

Yok karşıyaka değil İstanbul dan aldim
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1886 : Eylül 19, 2017, 12:05:27 ÖS »

G25, PS4'te kullanılabiliyor mu?
Maalesef bilgim yok. Ama desteklemesi gerekiyor diye düşünüyorum
MOMO kullanıyordum seneler önce PC'de... PS3'de çalıştığını görünce şaşırmıştım.

WildLord
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1887 : Eylül 22, 2017, 20:42:34 ÖS »

Sıfır Commodore 64/128 Dataset

* c64-c128 dataset.png (426.47 KB, 349x607 - Görüntüleme: 1598 kez.)
AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1888 : Eylül 22, 2017, 20:46:58 ÖS »

abi bir ara ebayda bir furya vardı o mu bu ?

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
WildLord
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1889 : Eylül 22, 2017, 20:49:26 ÖS »

abi bir ara ebayda bir furya vardı o mu bu ?

Evet hala da devam ediyor
Sayfa: 1 ... 124 125 [126] 127 128 ... 240   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: