Son yazilanla projeyi iptal etmeye karar verdim sanirim. Yine Fitz, yine cocukca yarim kalmis bir proje. Utaniyor gibiyim. Son yazilan gercekten de mantikli geldi. Raspberry Pi cabinetine de donustursem mi bilmiyorum. Raspberry'yi pek de sevmiyorum ne yalan soyliyeyim. Herkesten cok ozur diliyorum bu ziyanim icin, bu actigim son salakca proje olacak. Bir daha hatta bitirmeden yazmayacagim. Konu kilitlenebilir, silinebilirse daha da iyi olur, insanlarin bosu bosuna bitmemis bir proje ile zaman kaybetmesine gerek yok kanimca.
Hayır. Bence yazının silinmesi veya hiç yazılmamış olması kimseye bir şey katmaz. Bence bu yazının yazılması, konunun açılması gayet yerinde olmuş ve bir projenin "fizibilite" çalışması olarak bence oldukça da faydalı bilgiler içeriyor.
Projeyi bitirdikten sonra yazmaya çalışmak ise işin sadece "sergilemek" kısmı bence. Projeyi yaparken paylaşmak ise hem okuyanlardan geri bildirim ve fikir almak açısından hem de yanlış yollara sapıp lüzumsuz masraflardan kaçınılması açısından da avantajlı.
Ben ilk kabin projemi burada değil başka bir sitede paylaşmaya başlamıştım. Bittikten sonra değil yaparken yazmıştım. Ancak yine de planlama aşamasında fikirlerimi paylaşmış olsaydım belki yapmaya hiç niyet etmeyebilirdim

Farklı fikirleri dinle ama kafanda tüm bu fikirleri harmanlayıp kendi kararını alarak kendi hayallerin doğrultusunda ilerle.

Her kabin projesinde "ulan bu işe nereden bulaştım" dediğim anlar yaşadım ancak azmedip bitirdiğinde öyle bir gurur duyacaksın ki kendinle o "başarma" duygusunun faydasını tüm hayatında göreceksin emin ol...