Aramıza hoşgeldiniz.
Mesajınızda da belirttiğiniz gibi, beklentilerinizden çok daha fazlasını bulacağınıza emin olabilirsiniz. Adeta bir sarmal gibiyizdir

Anlaşılan sizde, bizler gibi zamanında bu cihazlarla büyümüş, bir kısmına da bir şekilde sahip olamamış ve şimdi o yılların acısını çıkartıyorsunuz

Cesitli kartus ve homemade kit'lere sahibim.
Neler var elinizde merak ettik. Bir ara resimlerini paylaşırsanız seviniriz.
Ozellikle Amstrad CPC, Avrupa'da cok dedike, yardimsever ve yetenekli bir camiaya sahip. Onlardan cok sey ogreniyorum.
Paylaşım, yardım etme sadece Amstrad scene'de yok, diğer platformların bir çoğunda benzer bir durum var. Commodore scene kadar aktif olmasa da, "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" derler, az ama öz üretirler

Bunun üzerine, Batman Forever iyi gider

Su siralar an en cok icimde kalan, C64'lerimi ideal bir VGA cikisina kavusturmak. Bunun da tek yolu epey tuzlu bir Turbo Chameleon gibi gorunuyor ufukta... (Onerilere acigim)
Turbo Chameleon tuzlu bir çözüm. Sadece Commodore'dan vga çıkışı istiyorum derseniz ok. Bunun dışında diğer core'ları kullanmak için yine docking station kullanmanız gerekiyor

Ayrıca biz bu cihazları, crt tv'deki pastel renkleri ile sevdik. Vga ile kullanınca bana emulatör gibi geliyor

Yine de tercih meselesi.
Sıcak hoşgeldin mesajlarina ve kandil tebriginize teşekkür ederim. Sizin de kutlu olsun.
Bir sorum olacak, foruma önerileri nereye yazıyorsunuz? Ortalığı kirletmeden..
Forumun genel sohbet bölümünü kullanabilirsin