Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Diablo macerası  (Okunma Sayısı 17202 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Ocak 04, 2016, 17:44:43 ÖS »

Ben aktif bir Ps4 kullanıcısı olarak uygun fiyatlı oyunlar alabilmek için neredeyse tüm PSN hesaplarını açtım geçenlerde 2015 de çıkan 3 adet oyunu 50 dolara aldım.....

Aldığım 3 oyunda istediğim oyunlardı ve çok mutlu oldum..

Bekledim bekledim araştırdım takibe aldım ve sonunda 3 oyunu orjinal ve dijital olarak aldım...

Yani aslında demek istediğim artık zengin olun yada fakir olun ekonomik durumunuz ne olursa olsun zaman tasarruf zamanı cebimizdeki paramızı akıllı kullanma zamanı hobilerimiz yada diğer sevdiğimiz şeyler için en uygununu en iyi fiyatla alma zamanı.....

Belki yeni çıkan bir oyunu hemen alamiyorum ama hiç üzülmüyorum cunki bekliyorum tüm PSN leri araştırıyorum benim için hangisi uygunsa o hesaptan alıyorum kampanyaları devamlı takip ediyorum oyunun güncelliğini yitirmesi hiç önemli değil
dodogildo
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Ocak 04, 2016, 18:01:27 ÖS »

Her vesileyle Amazon digital downloads ya da PS Store indirimler yapıyor. Daily deals şeklinde ign'den takibi kolay. Geçenlerde The Order'ı geçici olarak 10 birşey dolar yaptılar hemen aldım.
Ayrıca Achevements, Trophies vs için orijinal olması gerek. Achievement avlamadan oyundan zevk alınır mı?!
Son olarak ahbaplarinizin hangi oyunda ne yaptığını görüp onlarla içinizden (dışınızdan) *#$* yarıştırma keyfi de cabası.
Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Ocak 04, 2016, 18:11:06 ÖS »

Her vesileyle Amazon digital downloads ya da PS Store indirimler yapıyor. Daily deals şeklinde ign'den takibi kolay. Geçenlerde The Order'ı geçici olarak 10 birşey dolar yaptılar hemen aldım.
Ayrıca Achevements, Trophies vs için orijinal olması gerek. Achievement avlamadan oyundan zevk alınır mı?!
Son olarak ahbaplarinizin hangi oyunda ne yaptığını görüp onlarla içinizden (dışınızdan) *#$* yarıştırma keyfi de cabası.

Bende yazımda onu anlatmak istedim hem orjinal hemde ucuz oyun sahibi olmak zor değil yeterki araştıralım biraz bekleyelim en doğru zamanda hemen alalım...

The Order 1886 - 15 dolar
Nfs 2015 - 20 dolar
Soma - 15 dolar

Toplamda 50 dolara güncel oyunlar aldım belki kotamı aştım ama Ps4 û dinlenme moduna alarak hiç acele etmeden hepsini indirdim hepsi orjinal vede müthiş fiyatlar daha ne olsun
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ocak 05, 2016, 09:50:43 ÖÖ »

Nfs 2015 - 20 dolar
Soma - 15 dolar

Şu 'The Order 1886' nasıl bir oyun? Son zamanların en hızlı değer kaybına uğrayan oyunlarından biri. PS4'de altın değerinde olan oyun ise 'Mortal Kombat X' diyebilirim, fiyatı aylardır yerinde sayıyor.

NFS'yi çok iyi fiyatla almışsın.
Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Ocak 05, 2016, 10:20:59 ÖÖ »

Nfs 2015 - 20 dolar
Soma - 15 dolar

Şu 'The Order 1886' nasıl bir oyun? Son zamanların en hızlı değer kaybına uğrayan oyunlarından biri. PS4'de altın değerinde olan oyun ise 'Mortal Kombat X' diyebilirim, fiyatı aylardır yerinde sayıyor.

NFS'yi çok iyi fiyatla almışsın.

The Order 1886 bir hikaye anlatan oyun abim oyun süresi biraz kısa ama ben oyunu çok begendim zaten senaryo odaklı oyunları sevdigim için eger sende senaryo odaklı oyunları seviyorsan abi hemen almalısın zaten PS4 e özel bir oyun grafik olarak inanılmaz detaylar var textureler muhteşem zaten PS4 ün 4 gb ramını kullanmış oyun.....

NFS 2015 oyununu US PSN den aldım abi bir an indirime girdi hemen aldım.....

Ama sana SOMA oyununu tavsiye ederim inanılmaz bir oyun olmuş hikayesi muhteşem fazla detay vermiyim ama mutlaka oyna abi
Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Ocak 05, 2016, 10:46:10 ÖÖ »

US PSN'de zaman zaman sağlam indirimler oluyor. Ama benim önceliğim kutulu oyun olduğu için nadiren yöneliyorum. Gerçi bu aralar indirimlerden bolca dijital oyun aldım.

The Order 1886, PS4'ün gücünü sonuna kadar kullanan, ama kısa ve bolca oyun içi video olmasından eleştirilmişti. Türkçe seçeneği olduğu için, alırsam Türkçe alırım

Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Ocak 05, 2016, 11:49:43 ÖÖ »

US Psn RUS psn ve Endonezya Psn lerinde inanılmaz indirimler oldu 3 dolara 5 dolara 10 dolara harika oyunlar vardi...

The Order 1886 PS4 un %60 nı kullanmış daha Ps4 un dibini görememişler ( Gizli işlemci ve aktif olmayan diğer çekirdek )

Ama Uncharted 4 te Ps4 un gerçek gücünü görürüz cunki Sony 7.çekirdeği aktiflestirdı bu oyun için bakalım beklemedeyiz.
Agony
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Ocak 05, 2016, 12:07:51 ÖS »

Bence, Ucnharted 4'te de gerçek gücünü göremeyeceğiz. Yanlış anlaşılmasın onun görselleri de bir harika. Ama, eksik bir şeyler var gibi gene. Tahminimce gerçek gücünü God of War'un yeni oyunuyla birlikte görürüz. PS2 ve PS3'te aynı şey olmuştu çünkü.

Bu arada Diablo'dan nereye gelmişiz yav. Arif'in Manchester'a attığı gol misali

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Ocak 05, 2016, 13:40:38 ÖS »

Şu 'God Of War' da çıkacaksa adam gibi çıksın PS4'e. PS3'deki 'God Of War'lardan hiçbirinden PS2'deki GoW 1-2'den aldığım zevki alamadım...
Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : Ocak 05, 2016, 14:07:32 ÖS »

Gercekten Ps2 deki GOW lar efsaneydi Ps2 nin Emotion Engine CPU sunun suyunu cikartmisti ozellikle GOW 2 oyunu birde BLACK diye bir oyun vardi EE(CPU) nun nimetlerinden faydalanmisti

Ps3 deki GOW 3 bence guzeldi konu olarak bu oyunda CELL islemcisini en iyi kullanan oyundu bana gore

GOW 4 Ps4  icin 2017 de cikar E3 2016 da duyuru olur zaten bakalim nasil bir konu isleyecek Santa Monica
Agony
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Ocak 05, 2016, 14:20:06 ÖS »

İlk iki oyunun verdiği hazzı diğer oyunlarda alamadım bende. Görsellere zaten laf yok. Ama o efsanevi boss dövüşleri ve zaman zaman zorlayan QTE'ler (Quick time event) ve en önemlisi konusuyla güzel anlar yaşatmıştı.

3. oyunda gayet iyi aslında. 4. oyun Antik Mısır'la ilgili olur diye geyik dönüyordu bi ara.

Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Ocak 05, 2016, 15:13:42 ÖS »

İlk iki oyunun verdiği hazzı diğer oyunlarda alamadım bende. Görsellere zaten laf yok. Ama o efsanevi boss dövüşleri ve zaman zaman zorlayan QTE'ler (Quick time event) ve en önemlisi konusuyla güzel anlar yaşatmıştı.

3. oyunda gayet iyi aslında. 4. oyun Antik Mısır'la ilgili olur diye geyik dönüyordu bi ara.

Konuyla alakali degil ama size sorayim bu AGONY ismini Amiga daki oyundan aldiniz galiba bu oyunu bitirdiniz mi bir taktigi varmi acaba ?

Ben 3.Bolumden sonrasini birturlu gecemedim nasil olumsuz oluruz bu oyunda ?
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Ocak 05, 2016, 15:50:10 ÖS »

*** spoiler içerir *** spoiler içerir ***

3. oyunun sonunda Kratos'un ölümünü bizim çocuklar bir türlü kabullenememişti, yıkım olmuştu, sürekli bunun nedenini sorup durdular, kafar bırakmadılar bende. 4. oyun umarım 1 ve 2. oyunun doyuruculuğunda bir oyun olur ve hikayenin de 3. oyundaki gibi suyunu çıkartmazlar.

"Athena you will suffer for this!"
Agony
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Ocak 05, 2016, 15:53:36 ÖS »

@Samurai, aynen öyle. O oyundaki görseller, animasyonlar ve müzik beni cezbetmiştir.

Fakat oyun cidden zor, bende maalesef 3. bölüme kadar anca gidebildim. İnternette oynanış videosuda pek yok.

@witchdoktor,

***** AĞIR SPOILER *****
3. oyun sonunda ölüp ölmediği şüpheli. Credit ekranından sonra, kamere Kratos'un olduğu yere odaklanıyor. Fakat Kratos ortalarda gözükmüyor.
***** AĞIR SPOILER *****

Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Ocak 05, 2016, 16:07:04 ÖS »

Dikkat dikkat spoiler.....

3.Oyunda Kratos ölmedi zaten sonunda anlaşılıyor uçurumdan düştü kan izleri var zaten sürüklendi  attı kendini....

Bence Zeus da olmedi......

Yalnız 3.Oyundaki GAİA bölümü video oyun tarihinin en muhteşem bölümlerindendir.....

« Son Düzenleme: Ocak 05, 2016, 16:14:23 ÖS Gönderen: Samurai » Logged
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: