Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga EmülasyonWinUAE PPC Emu ile AmigaOS 4.1 Classic Edition
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: WinUAE PPC Emu ile AmigaOS 4.1 Classic Edition  (Okunma Sayısı 35718 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Şubat 05, 2016, 10:55:56 ÖÖ »

bu akşam indireceğim.
bu torrent sitedi sağlam demek ki. ben geçen ay bir sürü rar ve avi dosyasında fake indirme yaptım. şimdi dosyayı indirmeden not varmı bakıyorum, partlı ise birini indirip kontrol ediyorum, sıkıştırıp deniyorum. dosya zaten rar ama %80 daha küçülüyor örnek bu fake. yeni fake dosyalarda bir komedi filmi indiriyorum içerisinden korku filmi çıkıyor. yada deney 2 daha çıkmadı ama bunun torrenti var nasıl oluyorsa.

this is amiga speaking.
BlitzBasic
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Şubat 05, 2016, 11:05:33 ÖÖ »

nasıl keyifli bir işletim sistemi mi, amiga ruhu var mı dostum.
ben neden indirirken takılıp kalıyor, fiber internet var akşamdan sabaha hiç bir şey gelmemiş.
teşekkürler.

Dediğim gibi maksat dünya gözü ile görmüş olmak, işin macera kısmını yaşadıktan sonra elinde işe yaramayan bir işletim sistemi kalıyor. Amiga ruhu bence AmigaOS 3.1'dir, Amiga için yazılmış yazılımların %99'u 3.1 için, TOSEC arşivini karıştırmak inanılmaz zevkli.

Bunu gerçek Amiga'ya kurmaya kalksan 1000usd civarı satılan PPC kartı alman gerekiyor, kartlar neredeyse 30 yaşında. X1000 alayım desen 3000 euro gibi fantezi bir rakamda. AmigaOS'un geleceği bence AROS, son güncellemeleri ile gayet stabil gözüküyor, birçok eski (3.1) yazılımda native olarak çalışıyor.

https://pirateproxy.pw/torrent/11835716/Amiga_OS_4.1_Final
Bu linki kullanarak denediğim zaman iniyor, aklıma gelen port yönlendirmesi yapabilirsin, başka bir torrent client deneyebilirsin. Ben deluge kullanıyorum mesela.

A500|ACA500Plus42Mhz8MB|GoTeK|IndivisionECS|OS3.1
ZX Spectrum 48K, 48KPlus | Amstrad CPC6128
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Şubat 05, 2016, 11:30:58 ÖÖ »

bu yazılımı a1200 e ilk turbo çıktığı yıllarda patlasalardı sanırım şimdi kullandığımız bilgisayar sistemleri çok farklı olurdu. ben amigaya bakınca zamanının çok ötesi bir cihaz görüyorum, şimdi tv çıkışlı bir itx mini core2 cihaz aldım, ssd disk takıp bir amigaya dönüştürmeyi düşünüyorum mk4 vs, tv ye takıp ama zor gibi. bilgisayarlara vakit ayırınca evde huzursuzluk çıkıyor artık. bazen ben mi amiga mı oluyor. zor durumda kalıyorum. bu yaşımda istemediğim bir durum.

this is amiga speaking.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Şubat 05, 2016, 12:46:48 ÖS »

bilgisayarlara vakit ayırınca evde huzursuzluk çıkıyor artık. bazen ben mi amiga mı oluyor. zor durumda kalıyorum. bu yaşımda istemediğim bir durum.

Amiga yerine kanlı-canlı bir kız arkadaş bulsan, aşk üçgeni yaşasan daha mı mutlu olacaklar sanki, bu yine zararsız bir hobi
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : Şubat 05, 2016, 13:18:21 ÖS »

Ben de denedim. Pek hoşmuş. 385MB Rar açılınca 2,01GB oluyor. Teşekkürler.

EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Şubat 05, 2016, 22:07:46 ÖS »

iniyor dosya
teşekkürler arkadaşlar. başka şeylerde var torrenlerini indiriyorum os4.1 boot disk gibi. onlar henüz başlamadı.

this is amiga speaking.
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Şubat 05, 2016, 22:52:55 ÖS »

gelmiş bu torrentler sağlam. bu disk nedir merak ettim.

* OS41 Boot.zip (168.79 KB - Yükleme: 380 kez.)

this is amiga speaking.
erhanakt
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Mart 13, 2016, 23:51:58 ÖS »

Hadi bu da benden olsun.

2 tane iso (os4.1 + update 2-6)
1 tane adf (os4.1 kurulum için kickupdate yaparak boot yapıyor sanırım)

http://pastebin.ca/3400098
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: