Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetOtomatik Yüklenen Windows10!!!
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Otomatik Yüklenen Windows10!!!  (Okunma Sayısı 15816 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mart 19, 2016, 13:35:10 ÖS »

Tamamdır Kahkaha

serkanarslan
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Mart 19, 2016, 14:44:47 ÖS »

Banada bir 4-5 gün once otomatik yuklendi. baktım bazı driverlarda hata var win7 geri yukle dedim cihaz kısa sürede w7 haline geri döndu. bu geri dondurme islemini w10'a yukselttikten sonraki 1 ay icinde sorunsuz yapabiliyoruz yani otomatık yukseltme olursa canınızı sıkmadan bekleyın makına ısını bıtırsın sonra gerı donusu basıt. dizustunde ıse w10 kullanıyorum gayet de hosuma gidiyor.

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mart 19, 2016, 14:48:25 ÖS »

alıştıktan sonra aslında win10 bile işe yarıyabilir win8 i de bir aralar beğnmiyordum ayarlarına vs lerine aşina olunca işe yarar dedim bence esas mesele el alışkanlığımızın olmaması en kısa yol bildiğim yoldur misali en iyi windowsta bildiğimiz windows oluyor sanırım bu açıdan bakılırsa alışılınca windows 10 bile cezbedici gelebilir diye düşünüyorum hiç kulanmadım bu arada Kahkaha bence en iyi işletim sistem winxp işyerinde win7 yüklü en çok onu kulanıyorum

Yaklaşık 4-5 aydır 4 makinede Windows 10 kullanıyoruz. İzlenimim Windows 7'den iyi ancak Windows 8.1 kadar olgunlaşmamış olduğu. Yine de şahsen Windows 8.1'e dönmeyi düşünmem, Windows 7'yi ise SSD ile dahi ağır kaldığı için mecbur kalmazsam kullanmam diyebilirim.
ExoticKiller
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mart 19, 2016, 15:04:43 ÖS »

Daha bugün  Cnet'ten aldığım bir email de  win7 ve  8 / 8.1  sistemlerin  win 10 a yükseltmeye zorlandığı gibi  birşeyler yazmış kullanıcılar.  şu yazı :  http://www.cnet.com/forums/discussions/forced-to-upgrade-from-windows-7-to-windows-10/

Şahsi fikrim win 10 oldukça iyi performanslı ve stabil çalışıyor. (Lisanslı kullanıcıyım)

Elektronik Mühendisi.
1977 Doğumlu. ICQ: #37-90-37 ilk bilgisayarlarım:  8088 Explorer HeadStart & 8088 IBM XT / AT , c64
serkanarslan
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Mart 19, 2016, 15:07:58 ÖS »

Bu arada microsoft w7 destegini temmuzda bitiriyor ama 8.1 devam edecekmi bilmiyorum

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Mart 19, 2016, 17:48:41 ÖS »

Bu arada microsoft w7 destegini temmuzda bitiriyor ama 8.1 devam edecekmi bilmiyorum

Daha önce XP için yaptığı gibi DirectX güncellemelerini iptal etse millet mecburen Windows 10'a geçer, çünkü Windows'un en ciddi (!) kullanım alanı oyunlar. İşin ilginci Windows'ta satılan oyunların ezici çoğunluğu Microsoft'un etkinlik alanı dışı olan Steam'den geliyor.
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Mart 19, 2016, 22:19:05 ÖS »

Sağolsun Win10 beni 12 GB RAM sahibi yaptı(!)

4 GB ram yetmeyince.
Almışken bari bi 8 lik alayım dedim.
Sistem 12 oldu da, o da rahatladı bende rahatladım.. Kahkaha

Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Mart 19, 2016, 22:26:11 ÖS »

Neyseki Win XP otomatik güncellenemiyor! Kahkaha

Alper
hades
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Mart 19, 2016, 22:52:36 ÖS »

işyerinde kullandığım laptop 8.1. Bazen update penceresi çıkıyor. "Yükseltmicem ulan" deyip kapatıyorum pencereyi. Mecburmuyum win10 kullanmaya.
eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Mart 19, 2016, 23:33:57 ÖS »

Abi win10 şöyle iyi böyle iyi diyenlere anlatamıyorum. En basitinden ben orcad kullanıyorum, nerden baksan 10 yıllık program. Orjinal. Şimdi son versiyonu için 10000 küsür dolar istiyorlar. Almayacağım. Benim lisanslı versiyonumdan gayet memnunum. Gel gelelim win10 için son versiyona geçmem gerekiyor... neden yükleyeyim kardeşim ben win10 şimdi. Kapitalizm zinciri... Neyse dellendim gene.

EDIT: Dolar yerine TL yazmışım...
« Son Düzenleme: Mart 19, 2016, 23:35:34 ÖS Gönderen: delimawi » Logged

Doberman ♦ megaOne ♦ HDMI-64 ♦ HDMI-520 ♦ NewSchool
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Mart 20, 2016, 00:47:01 ÖÖ »

Windows Update ayarlarınızı
''Güncellemerli otomatik olarak yükle (önerilen)''
olarak seçtiyseniz tabiki yükler.

Ayarlardan ya
''Güncellemeleri denetle, ancak indirme ve kurma konusundaki kararı bana bırak''
seçeneği seçeceksiniz
ya da
''Güncellemleri hiç bir zaman denetleme (önerilmez)''

Seçeceksiniz.

Yani ayarlardan ilk seçeneği seçmişseniz suç sizdedir, Windows'a boş yere kızmayın. Kahkaha

Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Mart 20, 2016, 00:50:19 ÖÖ »

Ayarlardan ya
''Güncellemeleri denetle, ancak indirme ve kurma konusundaki kararı bana bırak''
seçeneği seçeceksiniz
ya da

Seçeceksiniz.

Yani ayarlardan ilk seçeneği seçmişseniz suç sizdedir, Windows'a boş yere kızmayın. Kahkaha

Kurduğum tüm sistemlerde, özellikle ona dikkat ederim. Yani otomatik yükle olarak seçili bırakmam. Yine de uyarı için teşekkürler

segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Mart 20, 2016, 01:03:19 ÖÖ »

Ayarlardan ya
seçeneği seçeceksiniz
ya da

Seçeceksiniz.

Kurduğum tüm sistemlerde, özellikle ona dikkat ederim. Yani otomatik yükle olarak seçili bırakmam. Yine de uyarı için teşekkürler

Eğer öyle olduysa enteresan, zorunlu bir güncelleme olmuş. Bende Windows 10'u alın ikonlu güncelleme aylardır duruyor, indirilip kurulmasına izin vermiyorum.

En iyisi Windows 10'u alın güncellemesine ait KB3035583  nolu güncellemeyi kaldırmak, ne olur ne olmaz, indirip kurar falan.

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Mart 20, 2016, 12:02:01 ÖS »

Abi win10 şöyle iyi böyle iyi diyenlere anlatamıyorum. En basitinden ben orcad kullanıyorum, nerden baksan 10 yıllık program. Orjinal. Şimdi son versiyonu için 10000 küsür dolar istiyorlar. Almayacağım. Benim lisanslı versiyonumdan gayet memnunum. Gel gelelim win10 için son versiyona geçmem gerekiyor... neden yükleyeyim kardeşim ben win10 şimdi. Kapitalizm zinciri... Neyse dellendim gene.

EDIT: Dolar yerine TL yazmışım...

Zaten oyuncular gibi ciddi (!) kullanıcıları kastetmiştik

Yoksa OS zaten üzerinde çalışan yazılım için vardır, nokta.
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: