Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga GenelMinimig - Mini Amiga yeni fotoğraf ve video yayınlandı...
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Minimig - Mini Amiga yeni fotoğraf ve video yayınlandı...  (Okunma Sayısı 5183 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Eylül 05, 2007, 11:34:40 ÖÖ »

Dennis van Weeren'ın Minimig sunumuda dahil olmak üzere, minimig ile ilgili yeni fotoğraflar ve tarihi gelişimini merak edenlere güzel bir kaynak.

http://www.amigaforever.com/news-events/20070816minimig/

hakanzade
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Eylül 05, 2007, 21:42:57 ÖS »

bu aleti son gördüğümden bu yana bayağı evrim geçirmiş, DTV gibi üretiliyormu acaba.
mybee
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Eylül 05, 2007, 21:53:58 ÖS »

ne bu AAAA mı

orijinali dururken biraz garip kaçacak bence

ozkano
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Eylül 06, 2007, 10:20:34 ÖÖ »

hardware emulasyonu ne kadar başarılı olsada orjinalinin yerini alamaz, ama yinede güzel bir cihaz

A500,A500+,A600,A1000,A1200,A2000,A3000,A4000,CDTV,CD32,A1,MacMini,R2HV,C64,48K,Ps,Ps2,Ps3
Xbox,Xbox360,Nes,Snes,N64,N64Ique,Gamecube,Wii,PcEngine,PcEngineGT,PcEngineDUO,TurboGrafx,NeoGeoAES
NeogeoCD,NeoGeoMVS,NeoGeoPocket,MegaDrive,SegaCD,MultiMega,Saturn,Dreamcast,Jaguar,Lynx,Cps1
Cps2,System11
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Eylül 06, 2007, 10:35:40 ÖÖ »

Bence Amiga'yı Amiga yapan işlemcisinin kare ya da dikdörtgen olması değildi ? Hatta ben işlemcilerini yıllar yılı görmedim. Custom çipler bu yeni üründe yine yerli yerinde (farklı bir formda), özellik olarak Amiga'yla aynısını sunuyor. Hatta MMC kartlarla yazılım çalıştırıyorsunuz. Dahası geliştirmeyede müsayit (Ethernet, harddisk genişlemesi vs.) Bu tabii ki Amiga değil... Çoğu Amiga fanatiğini mutlu etmeyebilir...AAA'da değil (olsada anlamı olmaz kanımca). Ama bu ürün, gelecekte herkesin hala rahatlıkla Amiga500 bulmasını sağlayacak bir çalışma. Torunlarınıza çalışan Amiga bulmakta zorlanmayacaksınız.

Ben güzel bir ürün olduğunu düşünüyorum... Seri üretimi şu anda söz konusu değil (bazı küçük organizasyonlar araştırma yapıyorlar). Projenin içeriği sitesinde yayınlandı. Kaynaklardan yararlanarak, sanırım herkes üretebilir.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: