Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetElena'ya rezil oldum. Uncharted 4 ve PlayStation I içerir !!
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Elena'ya rezil oldum. Uncharted 4 ve PlayStation I içerir !!  (Okunma Sayısı 13350 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 12, 2016, 05:55:40 ÖÖ »

Oyun değil sanki film tadında mübarek. Ara sahneler ne ise oyun içide öyle arkadaşlar... Film izliyormuşcasına oyun oynuyoruz adeta. Videoyu izleyin ufak bir sürpriz var. Sony her konsolda çıtayı bir kademe daha yükseltiyor. Upgrade edilmiş PS4 NEO'ya özel çıkacak God Of War 4'ü düşünemiyorum bile... Bu oyunda bitti bitecek ya ona üzülüyorum. Sony'i her ne kadar izlediği politikasından dolayı sevmesemde exc. oyunları cidden başyapıt. Sadece alkışlıyorum !!

(video tarafımdan capture yapılmıştır) Crash'ı da oynayamadım gerçi Nathan, Elena'ya karşı hep komik duruma düşmüştür. Serinin önceki oyunlarını oynayanlar bilir. Hoş bir detay oldu benim için aslında... Kahkaha

jazz45
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 12, 2016, 08:14:06 ÖÖ »

Yetersiz denilen ps4 böyle grafikler çıkartıyorsa ps4 neo ya ne gerek var diyor insan. Çıkart böyle adam gibi oyun arkadaş
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mayıs 12, 2016, 08:47:58 ÖÖ »

PS4 donanımı aslında oldukça iyi. Neo sadece 1080p'de daha yüksek kare saniye sağlamak için çıkıyor diye biliyorum.

Alper
Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Mayıs 12, 2016, 10:10:59 ÖÖ »

Bu sıralar pek fırsatım ve vaktim olmuyor ama bir kaç bölümünü oynadım gerçekten inanılmaz bir oyun olmuş ben tüm serisini oynadım ama bu oyun çıtayı en tepeye çıkartmış......

Şuana kadar video oyunlarında görebileceğiniz en iyi grafikli oyun.....

Yakın bir dostum Pc için aldığı 3000 küsürlük ekran kartını parçalıyacakmış ben niye böyle bir grafik alamıyorum diye adam haklı ama CgI kalitesinde görsellik yapmışlar....
Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 12, 2016, 11:13:44 ÖÖ »

Zamanında PS2'de GOWII çıkınca, bu alet bu kadar güçlü mü yahu demiştim. Aynı şeyi, PS3'te GOWIII'te görünce de demiştim. GOWIV'te çıkarsa aynı etkiyi yaratabilir sanırım.

Ama UC4'ü millet öve öve bitirememiş. Arkadaşlarım da iyice gaza getirdi. UC:Collection aldım. Daha onları hiç oynamadım çünkü Bitsin 4. oyunu da alırım artık.

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 12, 2016, 20:58:42 ÖS »

Seriyi kesinlikle bitirin bir başyapıt adeta...

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mayıs 19, 2016, 01:31:28 ÖÖ »

Ve oyun bitti.... Efsane...

Deaththroes
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mayıs 19, 2016, 02:15:25 ÖÖ »

Ve oyun bitti.... Efsane...

Maşallahın var Kaç saat sürdü ortalama oyun ? Umarım bayağı oyalıyodur çabuk biterse üzülürüm.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mayıs 19, 2016, 03:14:13 ÖÖ »

10 saati geçiyordur rahat... Söyleyim mi sonunu.... Kahkaha

Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Mayıs 19, 2016, 09:16:07 ÖÖ »

The Order 1886 ve Driveclub dan sonra görsellik olarak çıtayı çok yükseklere çıkarttı Uncharted 4 inanılmaz grafikler var oyunda.....

İstanbul'a döndüğümde fırsat bulduğumda hemen bitirecem bende oyunu biraz oynamıştım senaryo mükemmel olmuş serinin en iyi oyunu bence.....

Naughty Dog The Last of Us dan sonra iyice tecrübelendi zaten Uncharted 4 de bu çok bariz görülüyor ayrıca Santa monica da yeni bir Ip geliştiriyorlarmış bakalım bu ne olucak.....
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mayıs 19, 2016, 13:34:56 ÖS »

En zor modda tüm trophy'leri kasarak bitiricem şimdi...

Arada da multiplayer atarım... Dehşet-i azab bir oyun günah çıkartmaya gidiyorum hemen...

Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Mayıs 20, 2016, 22:16:58 ÖS »

Adamlar resmen PS4 ün suyunu sıkmışlar bir 11.bölüm varki artık yuh dedim Kahkaha

Ne yapmışsınız abicim siz işte yapımcı dediğin böyle olur arkadaş....
Agony
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Mayıs 20, 2016, 22:31:09 ÖS »

PS4'te Division oynayan varsa sinyal göndersin. Tek başıma mermi manyağı olmaktan gına geldi Kahkaha

Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Mayıs 20, 2016, 22:48:17 ÖS »

@Agony

Hocam hemen bırak o oyunu seni yalnız da bırakmışlar Amerika sokaklarında heryerden mermi geliyormuş bak Kahkaha

Uncharted 4 oyna ınanılmaz bir oyun olmuş inanki yok böyle bir şey
Agony
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Mayıs 20, 2016, 23:04:00 ÖS »

Yav Platin kupa kasıyorum. Son bir tane kaldı. Oyun gayet iyi. Uncharted 1'i bitirdim. Sırayla gidiyorum. 4 en son

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: