Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Nesica Multiboot  (Okunma Sayısı 20471 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Haziran 20, 2016, 17:34:15 ÖS »

Gelecek ay emulatörü ve sistem satışa çıkacakmış ama oyunlar dahil değildir diyor bu kısmını anlayan anlatabilir mi o zaman ne anladım bu işten... :S Internetten güncelleme olacak diyor oyunlar için server'dan falan mı inecek oyunlar kaldıki oyunlar yok nette... Neo-Arcade'e üye olup sorucağım bu gidişle satışı yapacak kişiye...

Bu arada sistem parasını elimdeki birkaç konsolu satarak çıkarttım. Pusuda bekleyenler benimle irtibat halinde olsun gelecek ay. Herşey soğuk bir nescafe için... Kahkaha

sait
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Haziran 22, 2016, 10:18:19 ÖÖ »

Sensation sadece emulatör için 800 euro verilmez.Ayrıca oyunlar dahil değil diyor.Oyunları nerden bulacaksın?Oyunlar kim bilir kaç dolar?Jackalus denen adam pek sağlam birine benzemiyor.Sadece emulatör için bu kadar para verilmez.Oyunlar içine dahil olsaydı o zaman al derdim.Jackalusun yaptığı resmen ayıp.Nesica seti sana çok pahalıya patlar.Benim tavsiyem: Alma sakın!
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Haziran 23, 2016, 12:06:36 ÖS »

Zaten almaktan vazgeçtim oyunlar olmayınca. Oyunları çakallık yapıp başka hesapla satacak kesin. Tezgahın böylesi...

sait
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Haziran 23, 2016, 12:19:04 ÖS »

Sensation doğru karar verdin.
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: